Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?
Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Geri Dönmek İnan İçten Değil Fakat
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?
Never beleive someone who tells who they are.
Halleyden kastı Halley Asa'dan bahsediyor sanırımZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 19:53Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?![]()

-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselamSonne yazdı: ↑25 Ara 2019 20:38Halleyden kastı Halley Asa'dan bahsediyor sanırımZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 19:53Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?![]()
Oyunda Fiziksel Hasara sahip asa. Kıyamet asa gibi
![]()
![]()
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
ahahahahahahahaharomendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:49Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselamSonne yazdı: ↑25 Ara 2019 20:38Halleyden kastı Halley Asa'dan bahsediyor sanırımZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 19:53Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?![]()
![]()
![]()
![]()
Never beleive someone who tells who they are.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Aslında oyuna dönmek artık mantıksız gibi birşey bakma biz tek tük girenlerdeniz.Oyunun Yaş ortlaması 13 civarlarında artık bölgeden herkes birbirine sövüyor,Ah Eski İstanbul özledik seni...ZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 21:51ahahahahahahahaharomendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:49Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselam![]()
Arz ve Lodos'a kadar oynadım sadece aslında.Geçen öyle bi bakayım dedimde kopmuşum oyundan tamamen
![]()
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Haha hggjkıromendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:49Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselamSonne yazdı: ↑25 Ara 2019 20:38Halleyden kastı Halley Asa'dan bahsediyor sanırımZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 19:53Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?![]()
![]()
![]()
![]()
romendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:49Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselamSonne yazdı: ↑25 Ara 2019 20:38Halleyden kastı Halley Asa'dan bahsediyor sanırımZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 19:53Halley nedir?Mutlakguven yazdı: ↑25 Ara 2019 19:41Biraz zor oldu ama halley bastım imkansız değil ama zorZowieN yazdı: ↑25 Ara 2019 18:54 Ben de valla bir ara dönmeyi düşündüm ama Teşkilattta eski dostlardan kimse kalmamış.Karakter taşımayı düşündüm lâkin eskisi gibi sarar mı?Korkusu başlamıştı.Üstelik İKV'de arz ve lodostan sonra (yaklaşık 6 yıl önce olması lazım) hiç oynamadım ve gerideyim.Ejder Asa,Ecel Getiren için az sabahlamadım maden başında ama o sabrımın kalmadığınıda farkettim...Neyse, sen ne yaptın memnun musun oyundan şu an?![]()
![]()
![]()
![]()
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
Oyuna gelin oyuna dkdkdoSonne yazdı: ↑25 Ara 2019 21:58romendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:49Adam Ejder Asa diyor,Sen Halley Asa diyorsun büyüksün vesselam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaç yıllık oyun, oyuncular... Her oyunda tadında oynayıp, işine gücüne dönen veya çok emek verip kafalara oynayan insanlar oluyor. Bizim oyunumuzda tadında oynamak ve bir şeyleri elde etmek çok zorlaştı. Sürüsüne bereket grup isteyen görev, öğrenilecek buglar, kopyaya ve kesim engelleyenlere karşı teyakkuz hali... Tüm bunlar bu saatten sonra zor geliyor haliyle. Ne kadar doğrudur bilinmez ancak belirttiğin durumu buna bağlıyorum. Günde 10 saat Karakürk kesen insan oyun olarak bakmıyor İKVye, gruba almıyor, küfür ediyor, kaçırıyor.romendiyojen yazdı: ↑25 Ara 2019 21:54 Aslında oyuna dönmek artık mantıksız gibi birşey bakma biz tek tük girenlerdeniz.Oyunun Yaş ortlaması 13 civarlarında artık bölgeden herkes birbirine sövüyor,Ah Eski İstanbul özledik seni...