Tartışmaları üstünkörü okudum. Kim haklı kim haksız bilmiyorum umursamıyorum da. Yalnız şöyle bir durum var ki iki kişinin düşünceleri uyuşmayınca bunu edeplice tartışmak yerine illa aşağılayıcı bir laf dalaşına giriliyor. Sorulunca da ilk o dedi ilk bu dedi cevabı geliyor. İlk kim dediği önemli değildir insan terbiyesini bozmayacaksa hiç bozmaz. Birisi sizin lafınıza karşı çıktı diye kenar mahallede olmaz eğitim seviyesi düşük olmaz bu olayların kitapla hiç bir bağlantısı da yok mesela. Sadece bu konu için demiyorum yapılan tartışmaların çoğunda iğneleyici bir yaklaşım oluyor sonra olay büyüyor ve konu kilitleniyor.
Bu forumu bence çekilmez yapan şey herhangi bir karşı fikre karşı hemen hakaretle cevap vermedir. Güzel bir konu görüyorum ilgimi çekiyor 1 sayfa sonra ilginç bir şekilde olay tartışmaya dönüyor. Önce kendimizi düzeltmeliyiz sonra başkalarını düşünelim. Eğer kendinizi tamamen düzgün ve haklı görüyorsanız da muhtemelen bir sıkıntı vardır.
Herkese iyi forumlar...
Haksız "blok" aldım deyip karakterinin açılmadığını söyleyenler
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Re: Haksız "blok" aldım deyip karakterinin açılmadığını söyleyenler
@devq7
Yaptığın ne eleştiridir, ne de kendi düşüncendir, hakaretten ibaret sadece. O yazdıklarına yumuşak bir tavırla cevap verdim fakat sana sert eleştiri yapan biri olunca hemen kükrüyorsun ve konuyu tartışmaya götürüyorsun. Eğer ki konuların altında söz sahibi olup eleştiri yapmak istiyorsan bunu seviyeli yapmanı tavsiye ederim.
Karakter ceza almış neden ceza yediğimi bilmiyorum, süresini bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum sadece blok yazıyor.
Bir diğeri söylemeden edemeyceğim sürekli gündemde '' gönüllü '' muhabbeti var. Ya arkadaşlar sizi bilmem ama ben bir işe gönül versem benim kapıma gelen adamı ben başka kapıya yollamam. Son bir yıldır kimlerin canı yandı, kimlerin konusu kaldırıldı buna şahit olduk.
Yaptığın ne eleştiridir, ne de kendi düşüncendir, hakaretten ibaret sadece. O yazdıklarına yumuşak bir tavırla cevap verdim fakat sana sert eleştiri yapan biri olunca hemen kükrüyorsun ve konuyu tartışmaya götürüyorsun. Eğer ki konuların altında söz sahibi olup eleştiri yapmak istiyorsan bunu seviyeli yapmanı tavsiye ederim.
Karakter ceza almış neden ceza yediğimi bilmiyorum, süresini bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum sadece blok yazıyor.
Bir diğeri söylemeden edemeyceğim sürekli gündemde '' gönüllü '' muhabbeti var. Ya arkadaşlar sizi bilmem ama ben bir işe gönül versem benim kapıma gelen adamı ben başka kapıya yollamam. Son bir yıldır kimlerin canı yandı, kimlerin konusu kaldırıldı buna şahit olduk.
Re: Haksız "blok" aldım deyip karakterinin açılmadığını söyleyenler
Merhaba arkadaşlar;
Konuyu sabırla takip etmekteydim lakin görüyorum ki; Sen şunu dedin. o onu dedi, bu bunu dedi olayına girerseniz amaç araçlarımız olmaktan çıkar kişilere yönelir. Bu gibi söylemleriniz ile bir sonuca ulaşamayacağını bilmenize rağmen konuyu tartışmaya yönlendirmenize de bir anlam veremediğimi de ayrıca belirtmek isterim.
Konu amacından çıkıp farklı mecralara çekilmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum. Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica ederim.
Bilginize.
Konuyu sabırla takip etmekteydim lakin görüyorum ki; Sen şunu dedin. o onu dedi, bu bunu dedi olayına girerseniz amaç araçlarımız olmaktan çıkar kişilere yönelir. Bu gibi söylemleriniz ile bir sonuca ulaşamayacağını bilmenize rağmen konuyu tartışmaya yönlendirmenize de bir anlam veremediğimi de ayrıca belirtmek isterim.
Konu amacından çıkıp farklı mecralara çekilmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum. Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica ederim.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!