Ufak bir ziyaret
Re: Ufak bir ziyaret
Hoş geldin, ara sıra eski yüzleri görmek iyi oluyor 
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
İyi olur kaptan hasret gideririz.CaptainATX yazdı: ↑22 Tem 2019 11:25 O zaman şöyle yapalım, duyanlar duymayanlara söylesin, bu hafta bir gün Eminönü sunucusunda oyunu bırakan bırakmayan herkes toplanalım bir sohbet edelim. Ne dersiniz?
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
-
- Kadim 999
O zaman günü ve saati kararlaştıralım. Herkes eski dostlarını davet etsin. Bu arada ben akşamları giriyorum baya baya.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- CorporalKane
- İri Fare Avcısı
Gün fark etmez. Saat 21 gibi olsa iyi olur. İşten anca dönüp pc ye geçebiliyoruz.CaptainATX yazdı: ↑22 Tem 2019 20:59 O zaman günü ve saati kararlaştıralım. Herkes eski dostlarını davet etsin. Bu arada ben akşamları giriyorum baya baya.
- Koygocuren
- İri Fare Avcısı
Böyle ziyaretler oyunla ilgili umutlarımızı yeşertiyor. Yapmayın şöyle şeyler 
Kral bölgede yazını gördüğümde fake sanıp bölgeden fake yazmıştım hakkını helal et. Seni burada görmek çok güzel, mutlu ettin 
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Hoşgeldin Nam-ı diğer 999 [GM]CaptainATX
Hoşgeldin Nam-ı diğer Eli Sopalı [GM]Kindar
Bu listede Mevlüt Dinç, Zwartan, Gorgar, Lathander, Nocomment, Zembekoğlu, Reha, Erdogan... isimlerini anımsayamadığım daha bir çok yöneticileri de birgün aramızda görmek ve aramızdan ayrılan nice isimlerin hoşgelmeleri dileğiyle...
Oyun ve oyuncular için değerli iki kişiyi forumda görmek şahsımı ve gördüğüm kadarıyla eskilere hasret duyan tüm oyuncuları mutlu etti. Zamana hükmedemediğimiz şu dünyada geriye dönmek imkansız olsa da oyunda bir araya gelmek bir nebze eskiyi keyifli bir şekilde hissetirecektir.
Sizlerden sonra İstanbul'un kıyameti yaşadığımız sokaklarında yokluğunuz hissedilir derecede yankılandı ve yankılanmaya da devam ediyor...
#GoodOldDays
Bu listede Mevlüt Dinç, Zwartan, Gorgar, Lathander, Nocomment, Zembekoğlu, Reha, Erdogan... isimlerini anımsayamadığım daha bir çok yöneticileri de birgün aramızda görmek ve aramızdan ayrılan nice isimlerin hoşgelmeleri dileğiyle...
Oyun ve oyuncular için değerli iki kişiyi forumda görmek şahsımı ve gördüğüm kadarıyla eskilere hasret duyan tüm oyuncuları mutlu etti. Zamana hükmedemediğimiz şu dünyada geriye dönmek imkansız olsa da oyunda bir araya gelmek bir nebze eskiyi keyifli bir şekilde hissetirecektir.
Sizlerden sonra İstanbul'un kıyameti yaşadığımız sokaklarında yokluğunuz hissedilir derecede yankılandı ve yankılanmaya da devam ediyor...
#GoodOldDays
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
[GM]GaladrimARGOS yazdı: ↑23 Tem 2019 02:06 Hoşgeldin Nam-ı diğer 999 [GM]CaptainATX
#GoodOldDays
kedi