Karaköye giriş
Re: Karaköye giriş
ya birader ne kastınız karaköy'de hiç bir şey yok boşuna girmeyin zaman kaybı siz diğer taraflarda zaman geçirin keşke Gaffar,Kenan,Junon ve Kadim kesilmeden Karaköy'e girilmese
Tamam işte benim hol görevlerim ve Gaffar görevım var sımdı benım oyunda hıc arkadasım yok tek basıma basladım yardımcı olanımda yok ee zaten oyunda yardım eden kişi sayısı çok çok az onlarda kımın görevlerı kalmıs kim karaköye giremiyor yardım edelım de gırsin demez yani o yüzden artık ne zamn görevleri yapmaya yardım eden biri denk gelirse o zaman karaköye gireriz
Karaköy de zaten birşey olduğundan değil kardeşim oyunu oynayan kişilerin orada olması sıkıntı olan şey karaköy dışında kimse yok onu anlatmaya çalışıyoruz oyunu tek başına oynadıktan sonra ne anlamı var ?
- Willsocuet
- Salgın Koruyucusu
Var olan oyuncu kitlesini elinde tutmak için yapılan son Hamle...
HIRS HIRS HIRS 2007'den bu yana bitmedi şu saçma sapan kapris ve hırslarınız.Boşuna yöneticilere geliştiricilere ona buna kızmayın.Tüm yorumları teker teker okudum, hayatımda bu kadar cahil ve saçma sapan bir oyuncu kitlesi görmedim.
Karaköy'e giremesinler nedir yahu. Hadi giremediler bossların hepsi senin oldu diyelim Karaköy'de de olsun 50 kişi maksimum.Karakterlerinizi fullediniz sonrasında napacaksınız ? Fulleyenlerin de bir kısmının sıkılıp bıraktığını düşünelim.10 kişiyle mmorpg oyun mu oynamayı düşünüyorsunuz ? Birincisi oyunun geleceği zaten yok. Nedir bu herşey benim olsun en fazla benim olsun saçmalıklarınız ? Sanki oyunun aktif yüz binlerce oyuncusu var da bu kadar kasıyorsunuz.
Boss kaçırma olayı ve sonuçları tamamen sizin CAHİLCE HIRSLARINIZIN eseridir.
Karaköy'e giremesinler nedir yahu. Hadi giremediler bossların hepsi senin oldu diyelim Karaköy'de de olsun 50 kişi maksimum.Karakterlerinizi fullediniz sonrasında napacaksınız ? Fulleyenlerin de bir kısmının sıkılıp bıraktığını düşünelim.10 kişiyle mmorpg oyun mu oynamayı düşünüyorsunuz ? Birincisi oyunun geleceği zaten yok. Nedir bu herşey benim olsun en fazla benim olsun saçmalıklarınız ? Sanki oyunun aktif yüz binlerce oyuncusu var da bu kadar kasıyorsunuz.
Anladığım kadarıyla ellerinde olan oyuncu kitlesini de dağıtmaya çalışıyolar. Kan kaybeden şu oyun için, yaralarını sarmak yerine bir bıçak daha sapladılar. Tebrikler ölüm sürecini hızlandırdığınız için
Sorum şu;
Siz bu kararı alırken yeni oyuncuların çemberlitaş görevini nasıl yapacaklarını hiç düşündünüz mü ?
Önerim ise;
Dev ve GM ler 0 dan hesap açıp (yardımsız) hep birlikte oyunu test etsinler bakalım kendileri geçebilecek mi?
Sorum şu;
Siz bu kararı alırken yeni oyuncuların çemberlitaş görevini nasıl yapacaklarını hiç düşündünüz mü ?
Önerim ise;
Dev ve GM ler 0 dan hesap açıp (yardımsız) hep birlikte oyunu test etsinler bakalım kendileri geçebilecek mi?
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
+1directx12 yazdı: ↑08 Oca 2019 19:20 HIRS HIRS HIRS 2007'den bu yana bitmedi şu saçma sapan kapris ve hırslarınız.Boşuna yöneticilere geliştiricilere ona buna kızmayın.Tüm yorumları teker teker okudum, hayatımda bu kadar cahil ve saçma sapan bir oyuncu kitlesi görmedim.
Bende sinir oldum sırf kendilerine boss kalsın diye söylenen saçma sapan sözler. Ben karaköy gelmeden 3-4 ay önce başladım ve tabiiki de görevler yetişmedi arada zevkine girip bir-iki yaratık kesip çıkıyordum. Hayatımda da hiç boss kaçırmadım. Bir çok kişi zaten görevsiz bir şekilde giriyordu karaköye. Yazık ettiler insanlarda kalan iki gram hevesi kursaklarında bıraktılar. İnşallah düzelir diyeyim bari. Yasağı çok mantıklı bulan arkadaşlara da denecek çok bir şey yok kaldıkları 2-3 kişi ile oyuna devam edip bencil düşüncelerinin keyfini çıkarsınlar bari.
Kesinlikle katılıyorum, çok nadir girerdim bundan sonra onu da girmem artıkpegasusejder yazdı: ↑08 Oca 2019 20:28+1directx12 yazdı: ↑08 Oca 2019 19:20 HIRS HIRS HIRS 2007'den bu yana bitmedi şu saçma sapan kapris ve hırslarınız.Boşuna yöneticilere geliştiricilere ona buna kızmayın.Tüm yorumları teker teker okudum, hayatımda bu kadar cahil ve saçma sapan bir oyuncu kitlesi görmedim.
Bende sinir oldum sırf kendilerine boss kalsın diye söylenen saçma sapan sözler. Ben karaköy gelmeden 3-4 ay önce başladım ve tabiiki de görevler yetişmedi arada zevkine girip bir-iki yaratık kesip çıkıyordum. Hayatımda da hiç boss kaçırmadım. Bir çok kişi zaten görevsiz bir şekilde giriyordu karaköye. Yazık ettiler insanlarda kalan iki gram hevesi kursaklarında bıraktılar. İnşallah düzelir diyeyim bari. Yasağı çok mantıklı bulan arkadaşlara da denecek çok bir şey yok kaldıkları 2-3 kişi ile oyuna devam edip bencil düşüncelerinin keyfini çıkarsınlar bari.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Sanırım grup bölgelerini canlandırma amacıyla yapılmış bir şey, ya da tamamen bir hata.
kedi