Grup Bölgeleriyle Asırların Gizemi Ortaya Çıkıyor...
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Grup Bölgeleriyle Asırların Gizemi Ortaya Çıkıyor...
Sığınak Girişi Eminönünden Olucak... 
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Sınava Son 2 Saat 48 Dakika
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tesekkürler güzel bi çalısma olmus. Sınavındada basarılar dılerım
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

Bu haritadaki simgenn anlamı nedir acaba yılanların ordaki tapınakta orası :?

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kusura Bakma Cevap Yazamadım Azıcık Ter Döküp GeldimRoaadonis1993 yazdı:Bu haritadaki simgenn anlamı nedir acaba yılanların ordaki tapınakta orası :?
Farkettiysen Üzerinde Çember Bulunan Uzunca Bir Taş Var Çemberlitaş'ın Simgesi Olarak Kullanılmış.
Sanırım Çemberlitaş Devasa Uzun Sütunların Bulunduğu Karanlık Antik Bir Kent Olacak :idea:
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

Kardeşim ilk önce Allah verdiiğin emeklerini boşa çıkarmasn..GHOSEN yazdı:Kusura Bakma Cevap Yazamadım Azıcık Ter Döküp GeldimRoaadonis1993 yazdı:Bu haritadaki simgenn anlamı nedir acaba yılanların ordaki tapınakta orası :?
![]()
Farkettiysen Üzerinde Çember Bulunan Uzunca Bir Taş Var Çemberlitaş'ın Simgesi Olarak Kullanılmış.
Sanırım Çemberlitaş Devasa Uzun Sütunların Bulunduğu Karanlık Antik Bir Kent Olacak :idea:
Verdiğin bilgi içinde teşekkürler

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Rica Ederim...Umarım Boşa ÇıkmazRoaadonis1993 yazdı:Kardeşim ilk önce Allah verdiiğin emeklerini boşa çıkarmasn..GHOSEN yazdı:Kusura Bakma Cevap Yazamadım Azıcık Ter Döküp GeldimRoaadonis1993 yazdı:Bu haritadaki simgenn anlamı nedir acaba yılanların ordaki tapınakta orası :?
![]()
Verdiğin bilgi içinde teşekkürler![]()
![]()
![]()
Kısaca Harika bir çalışma olmuş.Eğer tek başına hazırladıysan gerçekten helal olsun...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
Ghosen sen zaten çok iyi işleri başarıyorsun..Heratera konusu hala aklımda.Çok iyi bir araştırma yapmışsın.Merak ediyorsun ve bunları araştırıyorsun.Sonra da düşüncelerini bizimle paylaşıyorsun.Senin iyi çıkarlı biri olacağını düşünüyorum
Bu arada bende şunu ekliyeceğim...Bence sığınaklar Eminönü'nde olacak.Olmayadabilir.Ama teşkilatın önceden kullandığı sığınaklar diyor.Bu yüzden olabilir diye düşündüm.(Aslında nedeni farklıydı ama unuttum
)
Bu arada bende şunu ekliyeceğim...Bence sığınaklar Eminönü'nde olacak.Olmayadabilir.Ama teşkilatın önceden kullandığı sığınaklar diyor.Bu yüzden olabilir diye düşündüm.(Aslında nedeni farklıydı ama unuttum
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Genç Bilginler Konusunu da Ayrıca İncelemeye Başladım YGS'den de Kurtulduk :lol:
Teşekkürler Yorumlarınız İçin
Konuyu Hazırlarken Kimseden Yardım Almıyorum Herşey Alın Teri, Yardımlaşma yada Alıntı YOK !...
Teşekkürler Yorumlarınız İçin
Konuyu Hazırlarken Kimseden Yardım Almıyorum Herşey Alın Teri, Yardımlaşma yada Alıntı YOK !...