BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: BOSS KAÇIRMANIN ARTIK CEZASI VAR, BAN!

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Arkadaşlar bu iyi güzel yerinde bir karar ama şunu demek istiyorum hiddet sıfırlayan gbz’lerin olduğu yerden görev icabı iş icabı geçen insanlar elbette oluyor ve olmaya devam edecek buna bir çözüm bulmak gerek belki çözümü var biz yanlış usülde kesim yapıyoruzdur. Belki bir tank savaşcı tılsımların özelliklerini tam hatırlamıyorum şimdilik ama kışkırtmanın naranın süresini azaltan tılsım var mıydı?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

turkoxHAMSTER yazdı: 14 Mar 2018 04:58
YemeLik yazdı: 14 Mar 2018 02:33 Hiçbir kural ihlalı olmadan nasıl ban atıyor bu arkadaş kafasına göre? Şaka gibi cidden ne yani her boss'un başına 7/24 yetkilimi dikeceksiniz, evet çünkü adaletli bir sistem için bunun olması şart. Eğer sadece siz bunu denk geldiğinizde yapacaksanız, manasız,adaletsiz,rezil bir şeye dönüşür.Nereye kadar hata yapacaksınız bilmiyorum saçmalıklarınızdan bıktım cidden.
Bir yetkili gereken açıklamayı yapıp konuyu kilitlemeli. Ve kural ihlalı olmadan nasıl ban atılacağını anlatmalı, daha doğrusu kılıf uydurmalı. Çünkü bunu hiçbir şekilde izah edilemeyeceğini sizde iyi biliyorsunuz. Batırdınız,sıvıyorsunuz cidden. Nerdesin bu gönüllüleri denetleyen ey arkadaş, kafasına göre ban sebebi uyduran, ve kafasına göre iş yapan bir gönüllü var ortalıkta. Daha kötüsü eğer talimat sizden geldiyse vay halinize, güya developersınız ha sunduğunuz çözümler gerçekten mükemmel ötesi. 5 tane hamal tutmayı unutma gorgar. Size başarılar...
Böyle bir cezanın var olması bile bu hareketi uygulayan çoğu kişiyi caydıracaktır. Banlanan kişiler var daha şimdiden.
Yalnız arkadaşın anlatmak istediği biraz farklı ki sonuna kadar da haklı.

Gorgar çıkıyor uzunca açıklıyor, herkes başının çaresine baksın diyor sonra bir yönetici gelip "İşlem uygulanacak" diyor. Ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar, ne yaptıklarının farkında değiller.

Karaköy bölgesi tamamen geçiştirme amaçlı getirilmiş bir bölge. Bunu yapılan değişiklikler ve ortaya çıkan sorunlarla iyice anlamış oldum.

Yukarıdaki bir arkadaşta "Sohbet kanalı var, küfür edelim o zaman" tarzında saçma sapan bir örnek vermiş. Oyundaki Nara yeteneğinin özelliği, hiddeti üzerine toplamak. Ben Nara yeteneği kullandıktan sonra, o yeteneğin özelliğinden kaynaklı olarak istediğimi yapabilirim. İstersem yardımcı olurum, istersem kaçırırım o patronu. Bunu bana sağlayan oyunun kendisi. Kimsenin de bana ceza vermeye ya da oyun akışına müdahale etmeye hakkı yok. Eğer yapılıyorsa böyle bir şey o oyunda profesyonel bir yönetim yoktur. Kısacası herkes kafasına göre bir yönetim sergiliyordur, oyuncuya değer verilmiyordur. Böyle oyunlar da her zaman batmaya mahkumdur.

İşte arkadaşın da isyanı bu aslında.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu gibi konularda aslında yöneticilerin yapacağı birşey yok böyle şeylere müdahale edemezler oyunun bir zorluğuda budur bir arkadaş çok güzel örnek vermiş özgürlük demiş fakat kullandığı yer yanlış slot için bile 3 kişi bekliyoruz özgürlük ve ikv bilemiyorum.

Yapmanız gereken çok basit yedek tank alacaksınız artık 1 tane mi iki tane mi kaçırdığı an yedek de bekleteceksiniz verin birine 5,10m beklesin bossda yada vermene bile gerek yok yok mu bitane loncadaşın beklesin tetikte.
Çözümü var yani.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Teşekkür ederiz Sayın Elwing ve ekibi
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön