Oyunu Bıraktım.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Oyunu Bıraktım.
Giden gitmiştir. Önümüzdeki maçlara bakacağız
Provakasyon yapmıyorum gerçekleri söylüyorum.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 14:05Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?bboy yazdı: ↑12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacakBunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Arkadaş son derece haklı şu an nadide eşyalar o kadar zor düşüyor ki gerçekten nadide olduğunu gösteriyor.Oyun size nadideleri dizme şartı da sunmuyor bu eklentide ayrıca.Sarı efsunlu ideal eşyaların nadidelerden çokta kötü olmadığını söylemem gerek.turkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Mar 2018 06:00 Asa ve zırh dışında üretim yapmak zaten çok saçma. Sen hakirden 10 tane kara barut düşürene kadar 2-3 ceket dusuruyorsun zaten. Martıan Lara gelince oyun parasıyla da alabilirsin. P2W'i savunacak değilim tabi ki fakat işler abarttiginiz düzeyde değil. Ayrıca hiç bir oyunda herkeste her set olmaz. Sunucunun en güçlü bir kaç kişisi olur. Çemberlitas gibi 1 senede herkesin aynı kıyafetleri giymesi saçma olurdu. Zor olması bence iyi oldu.
Karaköy geldikten sonra tüm sunucular aktifleşmiş durumdadır eskisine göre.Hatta Sancak sunucusu akşamları artık kalabalık yazmaktadır girişte.Aradan 2 3 emek vererek oynamayı sevmeyen sabırsız oyuncu oyunu bırakabilir belki ciddi manada.Ama bu başlığa yazan kişiler değildir onlar.Bu başlığa siliyorum sildim diye entry girenler şu an oyunda maden çekiyorlardır bence.Provakasyon yapmasın kimse.
Zihniyete bak.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 14:05Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?bboy yazdı: ↑12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacakBunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Sana sorucak değilim yorum yapıp yapmayacağımı babanın yeri değil burası tüm oyuncuların ortak etkileşim alanı bıraktım buraya yazmıyıcam diye bir şey yok. Sen bol bol çek madenini bakalım bakalım ne kadar böyle gidebileceksin. Devam et .JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 14:05Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?bboy yazdı: ↑12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacakBunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Arkadaş son derece haklı şu an nadide eşyalar o kadar zor düşüyor ki gerçekten nadide olduğunu gösteriyor.Oyun size nadideleri dizme şartı da sunmuyor bu eklentide ayrıca.Sarı efsunlu ideal eşyaların nadidelerden çokta kötü olmadığını söylemem gerek.turkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Mar 2018 06:00 Asa ve zırh dışında üretim yapmak zaten çok saçma. Sen hakirden 10 tane kara barut düşürene kadar 2-3 ceket dusuruyorsun zaten. Martıan Lara gelince oyun parasıyla da alabilirsin. P2W'i savunacak değilim tabi ki fakat işler abarttiginiz düzeyde değil. Ayrıca hiç bir oyunda herkeste her set olmaz. Sunucunun en güçlü bir kaç kişisi olur. Çemberlitas gibi 1 senede herkesin aynı kıyafetleri giymesi saçma olurdu. Zor olması bence iyi oldu.
Karaköy geldikten sonra tüm sunucular aktifleşmiş durumdadır eskisine göre.Hatta Sancak sunucusu akşamları artık kalabalık yazmaktadır girişte.Aradan 2 3 emek vererek oynamayı sevmeyen sabırsız oyuncu oyunu bırakabilir belki ciddi manada.Ama bu başlığa yazan kişiler değildir onlar.Bu başlığa siliyorum sildim diye entry girenler şu an oyunda maden çekiyorlardır bence.Provakasyon yapmasın kimse.
Gerçekler acıdırki bu kadar insan yorum yapıyor hak verende var vermeyende herkesin görüşlerine saygı duymak zorundasınız demokrasi budur.
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İnstructive
scorper yazdı: ↑12 Mar 2018 15:00Sana sorucak değilim yorum yapıp yapmayacağımı babanın yeri değil burası tüm oyuncuların ortak etkileşim alanı bıraktım buraya yazmıyıcam diye bir şey yok. Sen bol bol çek madenini bakalım bakalım ne kadar böyle gidebileceksin. Devam et .JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 14:05Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?bboy yazdı: ↑12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacakBunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır? Oyun bitti diyorsunuz fakat saat 4 ten sonra kesecek slot bulamıyoruz hiç bir sunucuda.Bu nasıl bir bitiştir kardeşim söylesenize?Bu nasıl bir bitiştir ki tüm sunucular aktif hale geldi?

- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Boş boş yorum değil, gerçekleri söylüyor. Ayrıca böyle düşünen sadece o değil. Onu geçtim burası forum, illa oyunu oynamak gerekmiyor.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır?
Zaten kaç slot var ki yahuJudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Oyun bitti diyorsunuz fakat saat 4 ten sonra kesecek slot bulamıyoruz hiç bir sunucuda.
An itibariyle oyunda 8 sunucu var ve 2 tanesi "Kalabalık" yazıyor. Daha güncelleme geleli 1 ay bile olmamış bir oyun için süper aktiflik haklısın.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bu nasıl bir bitiştir kardeşim söylesenize?Bu nasıl bir bitiştir ki tüm sunucular aktif hale geldi?
Hatta bekleyin bir 3-4 ay sonra sadece Eminönü'nde "Kalabalık" yazısını göreceksiniz. O da Cuma akşamları falan olur. Diğer günler "Tenha"
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Umarım geri dönüşün olmaz darısı senin gibilerin başınascorper yazdı: ↑12 Mar 2018 01:37 Senelerce emek verdim ama işin gerçekten çok ciddi paralara dayandığını gördüm.Oyun gerçekten tamamen paralaşmış. Yıllarca sadece 2 3 tlsım uretebıldım. ve görüyorumki Karaköyde her sınıfın her yeteneğin örneğin elek buz fızık,tank,ofans,Şifa,Asit gibi elemnetlerı her bırı karakoyde recete olarak dusuyor ve ıtem atması cok nadır. Ve reçetelerde istenilen şeyler tek bi oyuncu oynadıgını dusunursek bi dünya kendileri demiş 1milyona yakın oyuncu var bunca ınsan bu kadar mataryeller için varını yogunumu satıcak ? Her mor reçetede bir dünya şey var ve mutlaka Martian Akondrit konulmuş x4 herbirine isteniliyor yani 395 akçeden 4 tane 1500 akçe ediyor yani sadece bir eldivene ayakkabıya cekete bu 1500 harcıcaksınız üstelik tek elemente dıyelim buz iseniz buza of ısenız ofa gerçekten çok pahalılaşmış oyun Maddiyatım dayanmıyor yani bırakıyorum. Benim için oyun çt ye kadardı en azından setleri alabiliyorduk hakkım helal değil hoscakalın.....
Arkadaşların zoruna gidiyormuş