Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler

Mesaj gönderen Parlementxx »

Biz oyunu biraktiktan sonra tankın klan savasi yapacagini dusunen bir nesil yetismis sozun bittigi yer gulup geciyorum tecrube her zaman gerekli konu kilit :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 02:08
A Loncasını veya B Loncasını korumak yada karalamak gibi bir derdim yok , Benim başıma gelse bende tepkimi gösterirdim ama direk videoyu buraya yükleyerek değil.Arkadaşların yaptıkları çok yanlış bir davranış katılıyorum.
Karakter isminine bakarak bir kişiye bakarak, bütün bir loncayı yargılamak da bence yanlış , ilk önce Loncanın yöneticisine durumu anlatıp izah etseydiniz sonra buraya koysaydınız.
Eğer , Lonca yönetimi , o kişiyi hala Loncada barındırmaya devam ediyorsa , o zaman paylaşsaydınız keşke.
Yoksa Dememe gerek kalmadı da yada yaptınız mı bütün bunları ?
Kesinlikle katiliyorum
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

sap gibi bir bölge ve bölgenin başında bir büyük boss ancak zaten böyle bir açıkça hatayı bizim yönetim yapardı gördük ki kötü yapmışlar.
kim ne derse desin millet bu oyuna zevk almak için giriyor,kesimlere arz lodoslar boss kaçırınca ne anlamı kalıyor ki oyunun ?

hele ki bu tip iki lonca ve bunlar birbirlerine düşman,ana bölgeden birbirlerinin ne anası ne bacısı kaldı diye tahmin ediyorum.

ikv yönetiminin buna bir çözüm getirmesi gerekiyor,gerekirse bir gb tarzı yapıp atın hakiri içeri kessinler dünyanın neresinde görülmüş ki büyük bossun tam meydana sap gibi beklediği ?
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

yunusreyy yazdı: 08 Mar 2018 12:37 sap gibi bir bölge ve bölgenin başında bir büyük boss ancak zaten böyle bir açıkça hatayı bizim yönetim yapardı gördük ki kötü yapmışlar.
kim ne derse desin millet bu oyuna zevk almak için giriyor,kesimlere arz lodoslar boss kaçırınca ne anlamı kalıyor ki oyunun ?

hele ki bu tip iki lonca ve bunlar birbirlerine düşman,ana bölgeden birbirlerinin ne anası ne bacısı kaldı diye tahmin ediyorum.

ikv yönetiminin buna bir çözüm getirmesi gerekiyor,gerekirse bir gb tarzı yapıp atın hakiri içeri kessinler dünyanın neresinde görülmüş ki büyük bossun tam meydana sap gibi beklediği ?
İşin ilginç yanı , adam kaçırdığında küfür bile atamiyorsun. En azından. Küfür atsan rahatlayacaksin. Ettiğinde Ban veya susturma veriyorlar o insana fena koyuyor 🤣😂
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KILICoglu »

zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 09:35 Böyle çirkeflikler yapmak için klandan,bölgeden lonca alımlarımız başlamıştır,loncamıza gelin diye ağlamaya bile başladılar. ':)
Ahahahha :') :') :')
Evet yapacak bişey yok
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

SeRRuh yazdı: 08 Mar 2018 09:22 Selamlar, böyle saçma başlıklar açarak ne amaç güdüyorsunuz bilmem, anlamam fakat size ve sizin gibilere anlatmak istediğim bir takım durum var. Öncelikle şunu o beyninizin bir köşesine yerleştirmelisiniz ki klanlar savaş ve rekabet için getirildi. İki klan birlikte el ele tutuşup sevgi pıtırcığı oluştursun diye getirilmedi. Savaşmaktan veya rekabetten dert yanacak lodosları klandan ayrılmaya davet ediyorum. Keza bir çok defa klansız grupların boss kesimlerine Full Magazine ve Utopia olarak yardım ettik. Lakin işin diğer boyutunda Arz klanı olarak siz lodosların kuru kalabalığından korkan ve savaş için var olan klanda exp kasmak, görev yapmak, item düşürmek gibi hedefleri olan loncalar da elbet mevcut. Arz bir lonca olarak gerekli tartışmayı kendi içerimizde klan sohbet kanalından gerçekleştirdik. Sonuç olarak savaşmayan hiç bir arz loncasına yardım etmeyi bırak, rekabet adına taş koyacağımızı da belirttik. Bizler bu rekabeti kendi klanımızda bulunan loncalara dahi yansıtıyorken siz lodosların bıdı bıdı yapmasını gerçekten anlamak zor. " Boss kesiyorduk, bossumuzu kaçırdılar " e madem çok becerikli elemanlarsınız, sahip çıkacaksınız bosslarınıza! Biz de defalarca boss kestik ve Winter is coming loncasından 2 tank savaşçı sürekli bossumuzu kaçırmaya çalıştı. 1 kere kaçırdılar 5 kere kestik yani sahip çıkmak da bir oyun tecrübesidir. Öte yandan bakıyorum siz lodoslara ne hikmetse tenhada saldırmayan hatta saldırmaya cesareti olmayan kişiler biz akşam sefası klan savaşı çıkardığımızda belirli loncaları keseceğiz diye karar aldığımızda hepiniz o hengamede o karmaşada birer fizik büyü veya birer buz büyüsü atmaktan geri kalmıyorsunuz. Şunu unutmayın ki 30 kişi savaşıyorsak hepimizin önündeki ekran dışarıdan müdahale edenleri görebilmek adına kayıt altında. Kayıtları da yakında paylaşacağız. Oyun içerisinde aslan kesilip arzlara olmadık laflar edip forumda miyavlamanız sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. 150 lodos var ise karaköyde, 100 tanesine karşı savaş halindeyken 50 tanesi rahatça hedeflerine ilerliyor. Savaş ortasında kalmadıkları sürece kesinlikle zarar görmüyorlar. Burdan da çıkarım yapabileceğiniz üzere, hak edene hakkını veriyoruz. Bu sadece bir başlangıç! Korkakların kaderi,başlangıçta yazılmıştır.
Sevgi ve saygılarımla
Utopia / ŞeRRuh
Bu konuda sana katılıyorum.Eğer saldıran olmazsa ben zaten saldirmiyorum da eğer savaş varsa da bulaşmıyorum çünkü genel olarak savaş halinde değiliz bir taraf saldırmıştır da kendi aralarında hesaplaşıyolardır diyorum çünkü herkes işinde gücünde.
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Bogdan13
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bogdan13 »

Bu adam böyle uzun uzun yazılar yazar, şekilden şekile girer, loncasına kendisini savunması için fedailer alır, geçmişi vukuatlarla dolu bir şahıstır. Boss kaçırıp kaçırmaması gram umrumda değil lakin bunun yaratığını kaçırdığınız zaman eminim ki kudurup iftiralara başvuruyordur her zaman yaptığı gibi. Tanımasak inanacaz :) Skype’de ki yalvarışlarını hala duruyor :) Başkası gibi görünme çabandan ne zaman vazgeçiceksin merak etmiyor değilim :)
Bogdan13
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bogdan13 »

Bu adam böyle uzun uzun yazılar yazar, şekilden şekile girer, loncasına kendisini savunması için fedailer alır, geçmişi vukuatlarla dolu bir şahıstır. Boss kaçırıp kaçırmaması gram umrumda değil lakin bunun yaratığını kaçırdığınız zaman eminim ki kudurup iftiralara başvuruyordur her zaman yaptığı gibi. Tanımasak inanacaz :) Skype’de ki yalvarışlarını hala duruyor :) Başkası gibi görünme çabandan ne zaman vazgeçiceksin merak etmiyor değilim :)
DERSIMLII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Yüreğim

Mesaj gönderen DERSIMLII »

SeRRuh yazdı: 08 Mar 2018 09:22 Selamlar, böyle saçma başlıklar açarak ne amaç güdüyorsunuz bilmem, anlamam fakat size ve sizin gibilere anlatmak istediğim bir takım durum var. Öncelikle şunu o beyninizin bir köşesine yerleştirmelisiniz ki klanlar savaş ve rekabet için getirildi. İki klan birlikte el ele tutuşup sevgi pıtırcığı oluştursun diye getirilmedi. Savaşmaktan veya rekabetten dert yanacak lodosları klandan ayrılmaya davet ediyorum. Keza bir çok defa klansız grupların boss kesimlerine Full Magazine ve Utopia olarak yardım ettik. Lakin işin diğer boyutunda Arz klanı olarak siz lodosların kuru kalabalığından korkan ve savaş için var olan klanda exp kasmak, görev yapmak, item düşürmek gibi hedefleri olan loncalar da elbet mevcut. Arz bir lonca olarak gerekli tartışmayı kendi içerimizde klan sohbet kanalından gerçekleştirdik. Sonuç olarak savaşmayan hiç bir arz loncasına yardım etmeyi bırak, rekabet adına taş koyacağımızı da belirttik. Bizler bu rekabeti kendi klanımızda bulunan loncalara dahi yansıtıyorken siz lodosların bıdı bıdı yapmasını gerçekten anlamak zor. " Boss kesiyorduk, bossumuzu kaçırdılar " e madem çok becerikli elemanlarsınız, sahip çıkacaksınız bosslarınıza! Biz de defalarca boss kestik ve Winter is coming loncasından 2 tank savaşçı sürekli bossumuzu kaçırmaya çalıştı. 1 kere kaçırdılar 5 kere kestik yani sahip çıkmak da bir oyun tecrübesidir. Öte yandan bakıyorum siz lodoslara ne hikmetse tenhada saldırmayan hatta saldırmaya cesareti olmayan kişiler biz akşam sefası klan savaşı çıkardığımızda belirli loncaları keseceğiz diye karar aldığımızda hepiniz o hengamede o karmaşada birer fizik büyü veya birer buz büyüsü atmaktan geri kalmıyorsunuz. Şunu unutmayın ki 30 kişi savaşıyorsak hepimizin önündeki ekran dışarıdan müdahale edenleri görebilmek adına kayıt altında. Kayıtları da yakında paylaşacağız. Oyun içerisinde aslan kesilip arzlara olmadık laflar edip forumda miyavlamanız sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. 150 lodos var ise karaköyde, 100 tanesine karşı savaş halindeyken 50 tanesi rahatça hedeflerine ilerliyor. Savaş ortasında kalmadıkları sürece kesinlikle zarar görmüyorlar. Burdan da çıkarım yapabileceğiniz üzere, hak edene hakkını veriyoruz. Bu sadece bir başlangıç! Korkakların kaderi,başlangıçta yazılmıştır.
Sevgi ve saygılarımla
Utopia / ŞeRRuh
Biz size savaş halinde olmayın demiyoruz zaten yorumlarımı okuduysanız anlardınız sizin yaptığınız kalabalık grubun içerisine girip sistemli bir halde çirkeflik yaparak slotu kaçırmanız bizlerin sizlerin slotlarını kaçırdığınızıda bazı yorumlarda öne sunmuşsuuz bunu kaçıran insanlar bellidir o zaman bunu yapana bunu yapacaksınız ama merak etmeyin bu savaş burda kalmayacaktır her boşun yanına bir car bırakacağım
DERSIMLII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Yüreğim

Mesaj gönderen DERSIMLII »

zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 09:35 Böyle çirkeflikler yapmak için klandan,bölgeden lonca alımlarımız başlamıştır,loncamıza gelin diye ağlamaya bile başladılar. ':)
Bencede böyle cirkeflikler yapabilmek için alımlarını başlatmışlar yazık
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön