Teşkilat Sunucusu
Re: Teşkilat Sunucusu
Neyin davasi bu beyler tesko gelmis gecmis en guzl sunucusu bu oyunun tartisilmaya bile gerek yok yani teskonun oyunculari bir ayricaliktir 
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aga sen çok yanlış gelmissin
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Adam haklıdiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 22:20Mümkün değil öyle bir olayın yaşanması. Zaten en kalabalık Sunucu Eminönü yani sen diyorsunki ,Mustafaxbuken yazdı: ↑03 Mar 2018 22:18 Oyuna girerken bildigimiz gibi tenha-kalabalık-çok kalabalık var. Teşkilat(tenha veya kalabalık) demesine ragmen sunucu dolu diyor almıyor varmı bunun açıklaması
Eminönüyü bırak bu sunucu daha kalabalık.
Bende giremiyordum kalabalık dediği halde
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Sunucular dolup tasiyor guzel guzel:)
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Destekden cevap geldi içerik de belirttigim kalabalık yazısı olmasına ragmen giremiyoruz yazısına cevap şu şekildeSeven yazdı: ↑04 Mar 2018 00:12Saat 14:00 dan beri Eminönü sunucusuna giremedim.Mustafaxbuken yazdı: ↑04 Mar 2018 00:10Burada 10 -15 dk dan bahsetmiyorum hala aynı şekilde girmiyorTOLGARDA yazdı: ↑04 Mar 2018 00:08Bazen sunucu sayımının güncellenmesi gecikebiliyor.Mustafaxbuken yazdı: ↑03 Mar 2018 22:18 Oyuna girerken bildigimiz gibi tenha-kalabalık-çok kalabalık var. Teşkilat(tenha veya kalabalık) demesine ragmen sunucu dolu diyor almıyor varmı bunun açıklaması![]()
Saat 22:00 dan beri Teşkilata giremedim.
-Sunucunuzun çok kalabalık olduğu durumlarda dolu uyarıyı alıyorsanız. Beklemeden giriş yapmak için plus paket satın alabilirsiniz yada sunucunun yoğunluğunun düşmesini bekleye bilirsiniz.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR