Tecrübe Puanı [Karaköy]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Re: Tecrübe Puanı [Karaköy]

Mesaj gönderen Beynelmilel »

ikomanche yazdı: 02 Mar 2018 13:49
Beynelmilel yazdı: 02 Mar 2018 13:31
Eline sağlk, ben aynısını yazacaktım yazmadım reklam olur diye. Bu tür oyunlarda karakteri fullemek ay değil yıl alıyor neredeyse. Ve sunucuda yalnızca 10 20 kişi çok sağlm oluyor, diğerleri zayıf ila en güçlü karakter arası spektrumda bir yerlerde bulunuyor. En güçlü olmak zorunda da değilim.. ezcümle: ürün çeşit ve detay çokluğu + zorluk karakter çeşitliliğini getirir sevgili dostlar
Peki şuan bahsettiğin ürün çeşit ve detay çokluğu oyunda mevcut mu ? Bahsettiğiniz oyundaki NPC ve Düşman ırkı çokluğu/çeşidi ve ayrıca eşya çeşidi İKV dekinin 3-4 katı.

Sadece 3-5 fare adam çeşidini saatlerce kesmekten, saatlerce klavyeden “1” ve “2” tuşlarına basmaktan nasıl bu kadar zevk aldığınızı anlayamıyorum.

Emek harcama ve eziyet arasında fark var. Ayrıca oyun içinde gelişimin zor olmasıyla, aynı şeyleri saatlerce robot gibi yapıp oyalanma arasında da büyük fark var.
afedersin de kardeşim bu oyunları hiç yüksek seviyelerine kadar oynamamış gibisin. Yüksek seviyelere çıkıldıgında günlerce tek bir level atlayabilmek için günlerce aynı bölgede kasılırdık. Ve en az 3 5 leveli de aynı bölgede geçirirdik. "Ürün çeşit ve detay çoklugu" kendi başına bir etken, "zorluk" kendi başına bir etken. Yalnızca zorluğun olması sıkıcı olabilir evet ama herkesin 59 olup boş oturup boş kalkması çoook daha sıkıcı bence. Yani ürün detay ve coklugunun olmaması oyunun kendı eksiği. He, bu kadarCIK oyuncuya bu kadarCIK harcamaları için
ne kadar detay yapılabilir? 2000 kişi için yapılır mı bu.. (bilmiyorum, yani artık kaç kişi varsa 2000 söz gelimi yazdım)..ama oyun canlı değil, canlı olsa şuanda (türkiyenin bir çok yerinde, on binlerce kişi tarafından oynanırdı kabul edelim) Bunu neye dayanarak söylüyorum? Arkadaşlar, benim oynadığım geçen seneki GLOBAL bir oyunda, yalnızca tek bir serverda, gözümün önünde 2 ayda onbinlerce dolar para yatırıldı oyuna. Bu server gibi de onlarca server vardı oyunda. Gerçi muazzam reklam döndüler oyunu piyasaya sürmeden önce. Şimdi ikv iyi bir gelir kapısı olsa, Türk Telekom İKV yi var ya coşturur coşturur..!
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Seviyenin zor atlanması gayet yerinde. Biraz uğraşalım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
AhmedBY
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Şehr İ İstanbul

Mesaj gönderen AhmedBY »

turkoxHAMSTER yazdı: 01 Mar 2018 00:02 Betada 3 günde 59 çıktığına göre bence kolay bile olmuş. Günde 2 saat takılarak 1 haftada 56 yaptım karakteri. Günde 3 saat giren biri rahat 2 haftada 59 yapar.
O nası orantı hocam 14 saatte 7 seviye kasmışsın
Daha sonra da 52 saat oynayıp 9 seviye kasmakdan bahsediyosun. Yanlış anlama 56 dan sonra zor mu kasılıyor demek istiyorum.İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

AhmedBY yazdı: 02 Mar 2018 14:59
turkoxHAMSTER yazdı: 01 Mar 2018 00:02 Betada 3 günde 59 çıktığına göre bence kolay bile olmuş. Günde 2 saat takılarak 1 haftada 56 yaptım karakteri. Günde 3 saat giren biri rahat 2 haftada 59 yapar.
Daha sonra da 52 saat oynayıp 9 seviye kasmakdan bahsediyosun. Yanlış anlama 56 dan sonra zor mu kasılıyor demek istiyorum.İYİ FORUMLAR
14 saatte 7 seviye kasmadım 52 lvldan başladım zaten exp bugı ile. Ayrıca tabi ki 56 dan sonra çok daha zorlaşıyor. Görevler zaten exp vermemeye başlıyor ve kesmen gereken yaratıkların gücü de artıyor.
AhmedBY
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Şehr İ İstanbul

Mesaj gönderen AhmedBY »

turkoxHAMSTER yazdı: 02 Mar 2018 16:03
AhmedBY yazdı: 02 Mar 2018 14:59
14 saatte 7 seviye kasmadım 52 lvldan başladım zaten exp bugı ile. Ayrıca tabi ki 56 dan sonra çok daha zorlaşıyor. Görevler zaten exp vermemeye başlıyor ve kesmen gereken yaratıkların gücü de artıyor.
Desene item dizmek için bolbol vaktimiz olacak 😂😂
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Ne güzel işte çabucak her şeyi yapıp canımız sıkılmayacak. Bardağın bir de boş tarafından bakalım şu işe.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön