afedersin de kardeşim bu oyunları hiç yüksek seviyelerine kadar oynamamış gibisin. Yüksek seviyelere çıkıldıgında günlerce tek bir level atlayabilmek için günlerce aynı bölgede kasılırdık. Ve en az 3 5 leveli de aynı bölgede geçirirdik. "Ürün çeşit ve detay çoklugu" kendi başına bir etken, "zorluk" kendi başına bir etken. Yalnızca zorluğun olması sıkıcı olabilir evet ama herkesin 59 olup boş oturup boş kalkması çoook daha sıkıcı bence. Yani ürün detay ve coklugunun olmaması oyunun kendı eksiği. He, bu kadarCIK oyuncuya bu kadarCIK harcamaları içinikomanche yazdı: ↑02 Mar 2018 13:49Peki şuan bahsettiğin ürün çeşit ve detay çokluğu oyunda mevcut mu ? Bahsettiğiniz oyundaki NPC ve Düşman ırkı çokluğu/çeşidi ve ayrıca eşya çeşidi İKV dekinin 3-4 katı.Beynelmilel yazdı: ↑02 Mar 2018 13:31
Eline sağlk, ben aynısını yazacaktım yazmadım reklam olur diye. Bu tür oyunlarda karakteri fullemek ay değil yıl alıyor neredeyse. Ve sunucuda yalnızca 10 20 kişi çok sağlm oluyor, diğerleri zayıf ila en güçlü karakter arası spektrumda bir yerlerde bulunuyor. En güçlü olmak zorunda da değilim.. ezcümle: ürün çeşit ve detay çokluğu + zorluk karakter çeşitliliğini getirir sevgili dostlar
Sadece 3-5 fare adam çeşidini saatlerce kesmekten, saatlerce klavyeden “1” ve “2” tuşlarına basmaktan nasıl bu kadar zevk aldığınızı anlayamıyorum.
Emek harcama ve eziyet arasında fark var. Ayrıca oyun içinde gelişimin zor olmasıyla, aynı şeyleri saatlerce robot gibi yapıp oyalanma arasında da büyük fark var.
ne kadar detay yapılabilir? 2000 kişi için yapılır mı bu.. (bilmiyorum, yani artık kaç kişi varsa 2000 söz gelimi yazdım)..ama oyun canlı değil, canlı olsa şuanda (türkiyenin bir çok yerinde, on binlerce kişi tarafından oynanırdı kabul edelim) Bunu neye dayanarak söylüyorum? Arkadaşlar, benim oynadığım geçen seneki GLOBAL bir oyunda, yalnızca tek bir serverda, gözümün önünde 2 ayda onbinlerce dolar para yatırıldı oyuna. Bu server gibi de onlarca server vardı oyunda. Gerçi muazzam reklam döndüler oyunu piyasaya sürmeden önce. Şimdi ikv iyi bir gelir kapısı olsa, Türk Telekom İKV yi var ya coşturur coşturur..!