TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER

Mesaj gönderen HollyShit »

Ejder Asa, Latif, Ecel Getiren ve en önemlisi parlatılmış Ashab-ı Keyf'leri özledim ben :( . Hiç özenilmiş eşyalar gibi durmuyor bunlar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

HollyShit yazdı: 27 Şub 2018 23:37 Ejder Asa, Latif, Ecel Getiren ve en önemlisi parlatılmış Ashab-ı Keyf'leri özledim ben :( . Hiç özenilmiş eşyalar gibi durmuyor bunlar.
hep bunu diyorum yeni diye güzel buluyolar heralde. Şu latifin güzelliğini Oğuz Kağan verebilirmi asla
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Bu da betanın artık kapatılması gerektiğinin kanıtıdır. Bunu artık karakterler 59 olduğu ya da şefler kesildiği için söylemiyorum. Gün geçtikçe yeni eklentinin büyüsünün bozulduğu düşüncesindeyim tabi bizlere sunulmayan başka bir yenilik yoksa şayet.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

egoSTAR yazdı: 27 Şub 2018 23:38
HollyShit yazdı: 27 Şub 2018 23:37 Ejder Asa, Latif, Ecel Getiren ve en önemlisi parlatılmış Ashab-ı Keyf'leri özledim ben :( . Hiç özenilmiş eşyalar gibi durmuyor bunlar.
hep bunu diyorum yeni diye güzel buluyolar heralde. Şu latifin güzelliğini Oğuz Kağan verebilirmi asla
Valla yemin ediyorum, Mevlana Asa dustugunde hala Ashab takiyordum. O yesil yesil yarasalarin parlamasini hicbir seye degismem.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
babaklas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Masumiyet

Mesaj gönderen babaklas »

cilveli asa yazmışsın ama ben fotoğraflarda bulamadım, elinde fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunun en iyi tasarımları:

Ejder Asa (Özellikle parlatılmış)
Boğa Asa
Latif
Ashab-ı Kehf (Özellikle Parlatılmış)
Yıldızlı Yeraltı Eşyaları
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 27 Şub 2018 17:53
MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 15:35
BLaDeII yazdı: 27 Şub 2018 14:34 Hakirden turuncu (şaheser) takılar düşecek bence . Ve yanında belki başka şeylerde olabilir ama kesinlikle takılar hakirden düşecek gibi görünüyor şu durumda
Serhatim şimdi eldiven büyük büyücünün düşüyor ama ben geçen asa düştüğünü de gördüm. Daha sonra silahların tamamının ve ayakkabı pantolonun yüce konserden düşeceğini varsayarsak hakirden de silah ceket zırh yüzük kolye düşme ihtimali yüzde 70 gibi görünüyor ama bu durum açık beta için. Tam.surum.geldiginde daha farklı şeyler olabilir
Zaten ben yanında dedim cane takıların yanında başka eşyalar da düşebilir illa ki ama takılar sadece hakirden düşecek diye düşünüyorum:)
İnşallah ama.hakir nasıl kesilecek asıl mesele o. Bugün dalmaya çalıştık 40 büyücü 50 saniyede 15 canını götürdü full tılsımlı herkes bir de
Kullanıcı avatarı
Beynelmilel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Mesaj gönderen Beynelmilel »

MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 00:17
BLaDeII yazdı: 27 Şub 2018 14:34 Hakirden turuncu (şaheser) takılar düşecek bence . Ve yanında belki başka şeylerde olabilir ama kesinlikle takılar hakirden düşecek gibi görünüyor şu durumda
Serhatim şimdi eldiven büyük büyücünün düşüyor ama ben geçen asa düştüğünü de gördüm. Daha sonra silahların tamamının ve ayakkabı pantolonun yüce konserden düşeceğini varsayarsak hakirden de silah ceket zırh yüzük kolye düşme ihtimali yüzde 70 gibi görünüyor ama bu durum açık beta için. Tam.surum.geldiginde daha farklı şeyler olabilir
Zaten ben yanında dedim cane takıların yanında başka eşyalar da düşebilir illa ki ama takılar sadece hakirden düşecek diye düşünüyorum:)
İnşallah ama.hakir nasıl kesilecek asıl mesele o. Bugün dalmaya çalıştık 40 büyücü 50 saniyede 15 canını götürdü full tılsımlı herkes bir de
HAKİR (TEMSİLİ)
Resim
🇹🇷🕟🕚2️⃣2️⃣♒️📚🍀👨🏽💪🏽🔝
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Beynelmilel yazdı: 28 Şub 2018 00:53
MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 00:17
HAKİR (TEMSİLİ)
Resim
Polatın resmine bittim :D Tam Hakir (ama Hakir kesiliyor , Polat ölümsüz )

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön