Tılsımları Değerlendirelim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Tılsımları Değerlendirelim

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Atladığım bir soru var.
Karakterlerde m1 ve m23 olduğu zaman büyücü 3 tane vurduğu zaman zırh kırılıyor ya. Peki ilk vurup zırhı kıran büyücünün üstüne diğer m23 li arkadaşların vuruşu bu arkadaşın zırh kırışından farklı mı vuracak yoksa herkesin vurduğu fizik hasarı ilk vurup zırhını kıran arkadasin hasarı üzerine mi ekleniyor. Bağımsızlık tabirine bağlı olursa demek istediğim yani ?
CHOSENPERSON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CHOSENPERSON »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 11:55 Atladığım bir soru var.
Karakterlerde m1 ve m23 olduğu zaman büyücü 3 tane vurduğu zaman zırh kırılıyor ya. Peki ilk vurup zırhı kıran büyücünün üstüne diğer m23 li arkadaşların vuruşu bu arkadaşın zırh kırışından farklı mı vuracak yoksa herkesin vurduğu fizik hasarı ilk vurup zırhını kıran arkadasin hasarı üzerine mi ekleniyor. Bağımsızlık tabirine bağlı olursa demek istediğim yani ?

boss kesımlerınde eskısı gıbı 100b 150 b vuran fızıkler yok en fazla 40 45 bın gordum nasıl ıslıyor bılmıyorum ama stackler toplanmıyor galıba
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

CHOSENPERSON yazdı: 27 Şub 2018 12:05
MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 11:55 Atladığım bir soru var.

boss kesımlerınde eskısı gıbı 100b 150 b vuran fızıkler yok en fazla 40 45 bın gordum nasıl ıslıyor bılmıyorum ama stackler toplanmıyor galıba
Çok kötü oldu bu desene kardeşim. En azından eskiden 150 bin vuruyorduk 3 4 vuruş toplandığında anında 5 10 can gidiyordu onun.onlemini almış oldular.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Vassira yazdı: 27 Şub 2018 11:35
Parlementxx yazdı: 27 Şub 2018 09:13 Yildirim 1 3 / Elek bilgi 3 / Dk 3 lü bir grup 40 k hasar cikartiyor bosslarda birdaha dusunun derim.Suan bana gore en iyi kombinasyon bu anlık hasar cok fazla 3 buyucunun 120 k hasar cikardigi bir kompozisyon yok eder.

Şöyle bi karşılaştırma yapılmalı bence.

60sn içerisinde kons ile
1. Deney: m1 m23 m3 60sn de toplam verilen hasar
2. Deney: yıldırım11 elek3 dk3 toplam verilen hasar

Karşılaştırılmalı. Aynı şekilde 2 grup ile de denenmeli. Tahminimce 1 grup gidilince elek buz gitmek 2 grup gidilince meteorit gitmek daha yüksek hasar çıkaracaktır.
+1
Meteorit anlık hasar odaklıdır
Elektrik sürekli hasar
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

egoSTAR yazdı: 26 Şub 2018 16:24 Üzülerek söylüyorum yine oyunu anlamıyosunuz :(

Bilgi tılsımları extra 2 bin hasar cıkartır dk yla berbaer 20-23 bin arası bir hasar verirsiniz..

M1 met 23 kombinasyonunda ise hasarınız giderek katlanacagı için çok yüksek hasarlar cıkartabilirsiniz. 1 grup m1 met 23 le saniyeler içersinde gbz büyük büyücü gibi yaratıkların canını yarıya cekebiliyoruz.

Aklınızdan şu buzla elektirği çıkarın ve m1 met 23 ile bölgelerinle rahat kesileceğini anlayın.

tılsım varken tank arkadaşlarımızın boss keserken defan 1 .3 hedef saptırma 1 3 veya diğer defans tılsımlaarına alıp boslara gitmesini tavsiye ederim.

şifacı arkadaşlarımızın şifa bilgisi 3 iyileştirme gibi tılsımlarla gruplarda daha işlevsel olcağını hatırlatırım. Hakir inş yerde bugün :)
Hocam Ama nerull karaköy eklentisinde gelen yeniliklerden birinin de zırh kırılma sistemini azalttı. Yani eskiden zırh kırıldıgında 5 kez yüksek hasar verebiliyorduk ama şuan 3 kez verebiliyoruz. bununla beraber dengelerin değişeceği varsayımındayım ki , tılsımlar geldiği zaman denemesini de yaptım.2 kişi vurduk yaratıga evet belki yaratık fazla güçlü değildi hemen öldü belki ama ... bunun diğer bosslar için geçerli olacağına pek ihtimal vermiyorum. onun için buz tılsımınında etkili olacabileceği kanaatindeyim.çünkü 4 tane full buzlu büyücü tılsımla beraber rahatlıkla tek vuruşta 80 100 bın arası vurabılıyor artık.
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 13:12
egoSTAR yazdı: 26 Şub 2018 16:24 Üzülerek söylüyorum yine oyunu anlamıyosunuz :(

Bilgi tılsımları extra 2 bin hasar cıkartır dk yla berbaer 20-23 bin arası bir hasar verirsiniz..

M1 met 23 kombinasyonunda ise hasarınız giderek katlanacagı için çok yüksek hasarlar cıkartabilirsiniz. 1 grup m1 met 23 le saniyeler içersinde gbz büyük büyücü gibi yaratıkların canını yarıya cekebiliyoruz.

Aklınızdan şu buzla elektirği çıkarın ve m1 met 23 ile bölgelerinle rahat kesileceğini anlayın.

tılsım varken tank arkadaşlarımızın boss keserken defan 1 .3 hedef saptırma 1 3 veya diğer defans tılsımlaarına alıp boslara gitmesini tavsiye ederim.

şifacı arkadaşlarımızın şifa bilgisi 3 iyileştirme gibi tılsımlarla gruplarda daha işlevsel olcağını hatırlatırım. Hakir inş yerde bugün :)
Hocam Ama nerull karaköy eklentisinde gelen yeniliklerden birinin de zırh kırılma sistemini azalttı. Yani eskiden zırh kırıldıgında 5 kez yüksek hasar verebiliyorduk ama şuan 3 kez verebiliyoruz. bununla beraber dengelerin değişeceği varsayımındayım ki , tılsımlar geldiği zaman denemesini de yaptım.2 kişi vurduk yaratıga evet belki yaratık fazla güçlü değildi hemen öldü belki ama ... bunun diğer bosslar için geçerli olacağına pek ihtimal vermiyorum. onun için buz tılsımınında etkili olacabileceği kanaatindeyim.çünkü 4 tane full buzlu büyücü tılsımla beraber rahatlıkla tek vuruşta 80 100 bın arası vurabılıyor artık.

güzel kardeşim 1 büyücünün 3 kez kırma hakkı var diğer büyücüde 3 üstüne kırıyo bir diğeride 3 üstüne derken boslarda 200 K 300 K hasarlardan fazlası bile meydana cıktı. 3 saniyede 1 hasar verdiğin buz saniyesinde 20 bin hasar verdiğin fiziğin yerıne nasıl düşünebiliyosun. İstersen ekibini topla bir test yap istediğin bossta hangisi daha iyi
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön