BETA İLK 59 LEVEL !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: BETA İLK 59 LEVEL !

Mesaj gönderen Adrianalima »

Kayihan yazdı: 25 Şub 2018 15:17 İlk 59 olunca bir seymi oluyordu haber vermediler bize de ?? :unamused: :thinking_face:
Teskilat tarafindan Işsizlik madalyasi takiliyormus diye duydum 🤔
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bölge bu kadar mı şimdi? Sürpriz filan yok mu harbiden? General Hakir dışında daha güçlü bir patron bekliyordum açıkçası. Hatta grup bölgesine benzer, bitirebileceğimiz bir bölge düşünüyordum. Hayal kırıklığı oldu biraz.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Tablodaki kadın kim ? Çözemedim bi kim olduğunu heralde bilmediğimiz birisi.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

NaudiR yazdı: 25 Şub 2018 16:32 Bölge bu kadar mı şimdi? Sürpriz filan yok mu harbiden? General Hakir dışında daha güçlü bir patron bekliyordum açıkçası. Hatta grup bölgesine benzer, bitirebileceğimiz bir bölge düşünüyordum. Hayal kırıklığı oldu biraz.
Bölge emin ol tahmin ettiğinden daha geniş. Fiziksel olarak bu kadar olsa da içerik olarak aşırı zengin bir bölge. Daha keşfedilmemiş eşyalar, keşfedilmemiş hikayeler keşfedilmemiş boss yetenekleri var. Adım attığımız her yer dolu dolu yapılmış. Oynarken acayip zevk alıyorsun.
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

markovnikov yazdı: 25 Şub 2018 14:47 Merak edip de levelde geri kalan arkadaşlar için 57 levelde sığınakların arkasına alınan görev ile geçebiliyoruz ve içerde Yüce Komiseri öldürmemiz isteniyor. Görev metinlerini okuyanlar varsa da Yılan isimli birinden bahsediliyor 'Yılan' Bir düşman değilmiş bir npc imiş aşağıya fotorafları iliştiriyorum. Ayrıca 55 56 level arkadaşlar çabucak 57 ye ulaşabilirlerse Yüce Komiseri kesip de ardında açılmayan kapıdan geçebiliriz O Komiser kesilecek !!! :grinning:

Resim
Resim

Giremediğin yer sonsuzluk işaretli olan yer mi ? Sanırım orda da 1 tane boss vardır heralde :)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Helal olsun valla azim budur.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

turkoxHAMSTER yazdı: 25 Şub 2018 17:41
NaudiR yazdı: 25 Şub 2018 16:32 Bölge bu kadar mı şimdi? Sürpriz filan yok mu harbiden? General Hakir dışında daha güçlü bir patron bekliyordum açıkçası. Hatta grup bölgesine benzer, bitirebileceğimiz bir bölge düşünüyordum. Hayal kırıklığı oldu biraz.
Bölge emin ol tahmin ettiğinden daha geniş. Fiziksel olarak bu kadar olsa da içerik olarak aşırı zengin bir bölge. Daha keşfedilmemiş eşyalar, keşfedilmemiş hikayeler keşfedilmemiş boss yetenekleri var. Adım attığımız her yer dolu dolu yapılmış. Oynarken acayip zevk alıyorsun.
İçerik olarak İKV tarihindeki en zengin bölge Karaköy ona bir şey demiyorum. Ama abartıldığı kadar büyük değil. Hatta Eminönü ile kıyaslayınca şöyle Eminönü daha büyük geliyor bana. Tabii farklı olaylar da var hayal kırıklığına sebep olan ama onları ayrı bir konu açtığımda söyleyeceğim.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Adrianalima yazdı: 25 Şub 2018 15:21
Kayihan yazdı: 25 Şub 2018 15:17 İlk 59 olunca bir seymi oluyordu haber vermediler bize de ?? :unamused: :thinking_face:
Teskilat tarafindan Işsizlik madalyasi takiliyormus diye duydum 🤔
Ha tamam oda guzel buda bir başaridir heralde
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Sığınak tam olarak ne tarafta ben aradım bulamadım. Aydınlatabilen varsa ...
AhmedBY
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Şehr İ İstanbul

Mesaj gönderen AhmedBY »

MaHKuMII yazdı: 25 Şub 2018 20:47 Sığınak tam olarak ne tarafta ben aradım bulamadım. Aydınlatabilen varsa ...
Otoparkın (Büyük Büyücü) içinde yeraltı'na inen bir kapak var oradan etkileşime giriyorsun ama içeride 4-5 fanatik var 57 olup görevi almadan boşa çabalama derim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön