Teskilat tarafindan Işsizlik madalyasi takiliyormus diye duydum
BETA İLK 59 LEVEL !
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: BETA İLK 59 LEVEL !
Bölge bu kadar mı şimdi? Sürpriz filan yok mu harbiden? General Hakir dışında daha güçlü bir patron bekliyordum açıkçası. Hatta grup bölgesine benzer, bitirebileceğimiz bir bölge düşünüyordum. Hayal kırıklığı oldu biraz.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Tablodaki kadın kim ? Çözemedim bi kim olduğunu heralde bilmediğimiz birisi.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bölge emin ol tahmin ettiğinden daha geniş. Fiziksel olarak bu kadar olsa da içerik olarak aşırı zengin bir bölge. Daha keşfedilmemiş eşyalar, keşfedilmemiş hikayeler keşfedilmemiş boss yetenekleri var. Adım attığımız her yer dolu dolu yapılmış. Oynarken acayip zevk alıyorsun.
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
markovnikov yazdı: ↑25 Şub 2018 14:47 Merak edip de levelde geri kalan arkadaşlar için 57 levelde sığınakların arkasına alınan görev ile geçebiliyoruz ve içerde Yüce Komiseri öldürmemiz isteniyor. Görev metinlerini okuyanlar varsa da Yılan isimli birinden bahsediliyor 'Yılan' Bir düşman değilmiş bir npc imiş aşağıya fotorafları iliştiriyorum. Ayrıca 55 56 level arkadaşlar çabucak 57 ye ulaşabilirlerse Yüce Komiseri kesip de ardında açılmayan kapıdan geçebiliriz O Komiser kesilecek !!!![]()
![]()
Giremediğin yer sonsuzluk işaretli olan yer mi ? Sanırım orda da 1 tane boss vardır heralde
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
İçerik olarak İKV tarihindeki en zengin bölge Karaköy ona bir şey demiyorum. Ama abartıldığı kadar büyük değil. Hatta Eminönü ile kıyaslayınca şöyle Eminönü daha büyük geliyor bana. Tabii farklı olaylar da var hayal kırıklığına sebep olan ama onları ayrı bir konu açtığımda söyleyeceğim.turkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Şub 2018 17:41Bölge emin ol tahmin ettiğinden daha geniş. Fiziksel olarak bu kadar olsa da içerik olarak aşırı zengin bir bölge. Daha keşfedilmemiş eşyalar, keşfedilmemiş hikayeler keşfedilmemiş boss yetenekleri var. Adım attığımız her yer dolu dolu yapılmış. Oynarken acayip zevk alıyorsun.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Ha tamam oda guzel buda bir başaridir heraldeAdrianalima yazdı: ↑25 Şub 2018 15:21Teskilat tarafindan Işsizlik madalyasi takiliyormus diye duydum![]()
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Sığınak tam olarak ne tarafta ben aradım bulamadım. Aydınlatabilen varsa ...