+1 daha iyi bir şey düşünülebilirdi . Kaçırma olayları canımızı sıkıp oyunu bıraktıracak diye tahmin ediyorum.JudgmentDay yazdı: ↑27 Şub 2018 20:57 Eklentiyle gelen yeniliklerin neredeyse tamamı "çok iyi".Ama "tek bir kötü" yenilik var ki o da oyundan direk soğutmuş ve büyük ihtimal "bırakmamıza" sebep olacaktır bu oyunu.O da Açık Bölgede Grup Bölgesi bazlı "emek düşmanı" "şans sistemli" nadide eşya veren şefler. Yani Büyük Büyücü ilk kesilinceye kadar her şey güllük gülistanlıktı.Ama Büyük Büyücü kesildikten sonra çıkan "şaheser kılıklı" nadide eşyalar beni ve bazı dostlarımı hayal kırıklığına uğratmıştır bu bölge için.
KARAKÖY İLE GELEN YENİLİKLER HAKKINDA
Re: KARAKÖY İLE GELEN YENİLİKLER HAKKINDA
Bende büyük büyücü kesilmeden önce çok mutluydum. Taa ki kesilip böyle bi sistemi görünce acayip sinirlerim bozuldu.JudgmentDay yazdı: ↑27 Şub 2018 20:57 Eklentiyle gelen yeniliklerin neredeyse tamamı "çok iyi".Ama "tek bir kötü" yenilik var ki o da oyundan direk soğutmuş ve büyük ihtimal "bırakmamıza" sebep olacaktır bu oyunu.O da Açık Bölgede Grup Bölgesi bazlı "emek düşmanı" "şans sistemli" nadide eşya veren şefler. Yani Büyük Büyücü ilk kesilinceye kadar her şey güllük gülistanlıktı.Ama Büyük Büyücü kesildikten sonra çıkan "şaheser kılıklı" nadide eşyalar beni ve bazı dostlarımı hayal kırıklığına uğratmıştır bu bölge için.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Makro kullanarak maden yakınlarından madenleri çekenler artık milimetrik hesap yapmak zorunda . Keşke bunlar tespit edilip tek tek banlanip IP Adreslerine Ban verilse
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Oo ozaman artik buyuculer yananzeeTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 18:37Ne kadar direnç itemi giyersen giy direnç 600'ün üzerine çıkamayacak. Yani en az %40 hasarı illa ki alacaksın.
Yok be, Kenan gibi bosslar için yapılmış bir güncelleme bence. Tutup klan savaşı için iksir içip 600'ü geçen pek oyuncu yoktur herhalde.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 21:49Oo ozaman artik buyuculer yananzeeTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 18:37Ne kadar direnç itemi giyersen giy direnç 600'ün üzerine çıkamayacak. Yani en az %40 hasarı illa ki alacaksın.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Olsun sonucta direncler 600 deyken gaffarin bi buyucuye vurdugunu düşün cok fazla hasar yer ama enerjiler yukseltildigi icin direnc acigi ordan kapanir diye düşünüyorumTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 21:51Yok be, Kenan gibi bosslar için yapılmış bir güncelleme bence. Tutup klan savaşı için iksir içip 600'ü geçen pek oyuncu yoktur herhalde.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 21:49Oo ozaman artik buyuculer yananzeeTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 18:37Ne kadar direnç itemi giyersen giy direnç 600'ün üzerine çıkamayacak. Yani en az %40 hasarı illa ki alacaksın.
Yok, hasar büyüyecek. Büyücü ne olursa olsun büyücüdür. Ne kadar enerjisi olabilir ki? Zaten artık kim Gaffar'la uğraşır ki. Görev yapar geçer herkes.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 21:52Olsun sonucta direncler 600 deyken gaffarin bi buyucuye vurdugunu düşün cok fazla hasar yer ama enerjiler yukseltildigi icin direnc acigi ordan kapanir diye düşünüyorumTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 21:51Yok be, Kenan gibi bosslar için yapılmış bir güncelleme bence. Tutup klan savaşı için iksir içip 600'ü geçen pek oyuncu yoktur herhalde.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Oyle deme suan 2331 hasar bile zor ayakta duruyor karakoy icin +2000 hasar şart vallaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 21:57Yok, hasar büyüyecek. Büyücü ne olursa olsun büyücüdür. Ne kadar enerjisi olabilir ki? Zaten artık kim Gaffar'la uğraşır ki. Görev yapar geçer herkes.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 21:52Olsun sonucta direncler 600 deyken gaffarin bi buyucuye vurdugunu düşün cok fazla hasar yer ama enerjiler yukseltildigi icin direnc acigi ordan kapanir diye düşünüyorum
Orası öyle de Karaköy'de görevlerle verilen itemleri kullanmak bile Çt atıp item düşürmeye çalışmaktan daha kolay. Sonra milis, fanatik kese kese bir şeyler düşürmeye çalışırım ben.Kayihan yazdı: ↑27 Şub 2018 21:59Oyle deme suan 2331 hasar bile zor ayakta duruyor karakoy icin +2000 hasar şart vallaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 21:57Yok, hasar büyüyecek. Büyücü ne olursa olsun büyücüdür. Ne kadar enerjisi olabilir ki? Zaten artık kim Gaffar'la uğraşır ki. Görev yapar geçer herkes.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
1000 olan diren 600 e indi yani maximum sınır 600 oldu ya hani o 600 , eski sisteme göre 1000 gibi değil mi . Ya bu güncelleme benim kafamı baya karıştırdı bazı konulardaTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 18:37Ne kadar direnç itemi giyersen giy direnç 600'ün üzerine çıkamayacak. Yani en az %40 hasarı illa ki alacaksın.