Kapalı Beta
Re: Kapalı Beta
Hayırlı fareadamlar arkadaşlar umarım paketi güzel bir şekilde pazarlayabilirler ama şimdiden çuvallamış gibi gözüküyolar paket iyi pazarlanmalı o kadar iyi servis edilmeliki bırakan oyuncular geri gelsin.Ayrıca şu yeni gelecek şeyleri karakterlere bağlasalar iyi olur reel satışın önüne geçmek imkansız ama bu şekilde elde eden adam karakterle birlikte satmak zorunda kalacaktır.
[/quote]
Her haberin ardından 40 gün geçti merak etme bi 40 gün daha sayarız.
[/quote]
çok büyük bir bölge degilse ay sonuna kadar tamamlanır bence
Her haberin ardından 40 gün geçti merak etme bi 40 gün daha sayarız.
[/quote]
çok büyük bir bölge degilse ay sonuna kadar tamamlanır bence
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Pazarlayalım oyuncu çekelim dertleri yok bence. Tamamen 10 yıldır bizi bırakmayan vefalı oyuncularımız için bir paket yapalım diye getirildiğini düşünüyorum.YemeLik yazdı: ↑06 Şub 2018 22:35 Hayırlı fareadamlar arkadaşlar umarım paketi güzel bir şekilde pazarlayabilirler ama şimdiden çuvallamış gibi gözüküyolar paket iyi pazarlanmalı o kadar iyi servis edilmeliki bırakan oyuncular geri gelsin.Ayrıca şu yeni gelecek şeyleri karakterlere bağlasalar iyi olur reel satışın önüne geçmek imkansız ama bu şekilde elde eden adam karakterle birlikte satmak zorunda kalacaktır.
Daha önceki beta testlerinde testerlar dışarı bilgi sızdırmışlardı, bilgiyi alan kişiler tüm hazırlıklarını yapmıştı.Umarım bu kez öyle olmaz.
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Ne Nisanı kardeş kapalı beta dediğin en fazla 3 hafta sürer. Şubat ayının son haftasında güncelleme gelecektir .turkneferi yazdı: ↑06 Şub 2018 20:31 Nisan ayına bitirmeye çalışırlar sanırım. 11. yılda son paketimize kavuşur 15. yıla kadar gideriz diye düşünüyorum.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
BLaDeII yazdı: ↑06 Şub 2018 22:46Ne Nisanı kardeş kapalı beta dediğin en fazla 3 hafta sürer. Şubat ayının son haftasında güncelleme gelecektir .turkneferi yazdı: ↑06 Şub 2018 20:31 Nisan ayına bitirmeye çalışırlar sanırım. 11. yılda son paketimize kavuşur 15. yıla kadar gideriz diye düşünüyorum.
kedi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
O yıllardır söylenen ilk güncelleme ile hataların giderilmesi hakkında,umarım adım atarlar. Kökten çözerler sorunları,karaköyü yayınlamadan
Sanmıyorum hocam çözüleceğini örnek verecek olursak şu karakterin elindeki silahın önde gitmesi yılladır var 6 yıl önce çözecegiz diye mail attılar hala çözülmedi 6 yıldır yatıyorlar arkadaşlarımız
-
- FareAdam Düşmanı
Yazdığın şeyde çelişki var.Gelecek ilk güncelleme ile hataları düzeltmek ve Karaköy yayınlanmadan.Ama ilk güncelleme Karaköy ?
Merhaba kardiş.Senin yorumlar hep böyle bir karamsar böyle bir küçültücü tarzda.Merak ettim bu kafayla bu oyunu hala nasıl oynuyorsun ? Hani oynamıyorsan da foruma neden yerleşmişsin mubarek diyeceğim.O silahın önden gitme olayı fps'in düştüğünde gerçekleşiyor.Yüksek fps'de oynayan kişilerin bu sorunu yaşadığını sanmıyorum.Ben bile sadece oyunda kalabalık yerlerde bu durumu yaşıyorum.
Yuppi