Teşekkürler.Lahza yazdı: ↑01 Şub 2018 12:43Format atmadan düşürmek gibi bir çözümü yok maalesef, az buçuk bilgisayardan anlıyorsan bir Flash belleğe Microsoft’un sitesinden Windows 7 yükleyip kendin format atabilirsin, uğraşamam dersem de bir bilgisayarcıya götürüp temiz bir format ve tüm driverları kur dersin, o halleder. Orijinal Windows 10 u bozup bozmama konusunda çok kararsızlık yaşamıştım, şimdi diyorum iyi ki bozmuşum.
Windows 10 anlık fps düşmesi
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Windows 10 anlık fps düşmesi
kedi
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Teşekkürler.Hydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 12:19microsoftun web sitesinden yukleme yapacagin pc ile win 7 yi indirip kurabilirsin format atma islemi ile ayni basamaklarBayTerapi yazdı: ↑01 Şub 2018 12:03Peki windows 7 sürümüne düşürebilmemiz için ne yapmalıyız, şu an orjinal win 10 kullanıyorum.Lahza yazdı: ↑01 Şub 2018 10:44 Windows 10 kullanıyorken FPS’im 32 den yukarı çıkmıyordu, holde atma gibi dertlerim yoktu ama FPS düşüklüğünün verdiği kasmalar yer yer kendini hissettiriyordu, orijinal Windows 10 işletim sistemini bozuk Windows 7 Ultimate kurulumu yaptım, 63 FPS te yağ gibi oynuyorum oyunu, tabiki çözümü böyle olmamalıydı, umarım diğer oyunlarda olduğu gibi oyuncuların dile getirdiği problemlere çözüm arayışını en kısa zamanda yapacak ve işleyişe koyacak bir sistem kurarsınız. 5000₺ ve 2000₺ lik iki bilgisayar yan yana konduğunda 2000₺ olan oyunu bariz daha iyi oynatıyor, başka hiçbir oyunda böyle bir saçmalık yoktur.
Bu düşürme işlerinde ne gerekir.
format atmayi bilmiyorsan da youtube da videolar var adim adim uygulayarak ogrenebilirsin
kedi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
İKV'den başka oyunlar da oynuyorsanız Windows 10 kullanmaya devam edin. Yeni oyunların çoğu Directx 12 ile çalışıyor ve bildiğim kadarıyla bu şey yalnızca Windows 10'da var.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık