Zaten Arz Sancağı'nın ilerisi Meteor, büyük ihtimalle yine o Tapınak girişi olacak...Kullgeretta yazdı:Resmi görmüştüm ama bu taş ve hamam büyük ihtimalle aynı bölgede kalıyordur .. Çünkü o bölgede gördüğüm kadarıyla Çemberlitaş ismi oldukça kullanılmışEmirBerkKorkmaz yazdı:Kusura bakmayın kod eklememişim buyrun:EmirBerkKorkmaz yazdı:Bu da geçen okuduğum National Geographic'de dikkatimi çekmişti:Kullgeretta yazdı:ÇEMBERLİTAŞ VE YENİ CAMİİ ...
A: Yeni Camii
B: Çemberlitaş Hamamı
Arz Sancak ilerisinde kalıyor hamam'ın yeri .. Çemberlitaş ismi zaten hamam'dan geliyor büyük ihtimalle ...
Çemberlitaş bir kule ismi aynı Dikilitaş gibi.
http://tatilucuz.net/wp-content/uploads ... gd.php.jpg
Baktığımızda arz sancağının ilerisinde kalıyor Eminönü haritasıylada karşılaştırabilirsiniz .. Eklenti konusundan bahseden arkadaşım zaten yeni eklenti olarak gelecektir Çemberlitaş ama tarih vs. vs. şeyler belirsiz
kaybedilmiş topraklar...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: kaybedilmiş topraklar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

güzel konu..
- pacanforum55
- Salgın Koruyucusu

kaybedilmiş topraklar (çemberlitaş) bknz. ikv tarihçe
''gaffar bey beraberindeki beyaz büyücülerle çemberlitaş bölgesine doğru göç etti. meteor bölgesi ötesine geçmek bir delilikti''
''gaffar bey beraberindeki beyaz büyücülerle çemberlitaş bölgesine doğru göç etti. meteor bölgesi ötesine geçmek bir delilikti''
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
delgado lodos olduğun nerden belli deparın 15

Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

Delgado güzel dağıtım tam benim yaptığım dağıtım.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Bu oyun kurulmadan önce herşey planlanmış 39 lv da Dağ Deviren - Çemberli Taş - Gaffar Bey - Kafa Koparan - Tırpan - Heratera ( JUNON ) ve bir çok NPC ve Materyalı classes ile yapıyorlardı ve forumda bunlar her konuda vardı..
Yani herşey önceden planlanmış..
Yani herşey önceden planlanmış..
Nothing
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Doğru zamanı bekliyorlar yani ...
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
kuklacıya daha bikaç bölge var diye tahmin ediyorum benzgm0 yazdı:yeni bölge olarak burası yani çemberlitaş açılacak ama çok çok uzun zaman sonra Gaffar Beyi falan burada npc olarak görebileceğimize inanıyorum. Hatta Kuklacı bile karşımıza çıkabilir ne dersiniz .
Ben görev hikayeleriniden ve TArihçeden çıkardğım şey Selami kelaynak Kuklacının ta kendisi bakın Selami kelaynak adaya gidiyor ve onun adaya gitme tarihinde Kuklacıda adaya Fare adamlarla gidiyor sonra biz kuklacının notlarını buluyoruz aynı zamanda Selami Kelaynakta not bırakmış ve şuan ikside adada yokzgm0 yazdı:yeni bölge olarak burası yani çemberlitaş açılacak ama çok çok uzun zaman sonra Gaffar Beyi falan burada npc olarak görebileceğimize inanıyorum. Hatta Kuklacı bile karşımıza çıkabilir ne dersiniz .
Bence Selami kelaynağı Kuklacı büyüyle görünümü değiştirerek oluşturuyor yoksa o adada SElami kelaynak tek nasıl hayatta kalsın.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon