Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Çok güzel yazmışsın , eline sağlık.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
teKzad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen teKzad »

Çok güzel bir konu olduğunu düşünüyorum,eline sağlık.O dönemler yaşım ufak olsam da aradan geçen onca yıl sonra aklımda kalanları(listede olmayan) bende eklemek istiyorum.

-Örs ücretsizdi.
-Paranın değeri yoktu tüm ticaret kripraz ve apa üzerinden dönerdi.
-Kobalt ve işlenmiş gümüşün ticareti çok yapılırdı.
-Labirentte salona giderken ilk salonda Tepegöz vardı.
-Şifacıda sakinleştirme yeteneği mevcuttu.
-25 seviye döneminde oyunda moderasyon ile sadece FevziBey ilgileniyordu,herhangi bi durumda oyundan kendisine direk ulaşılabiliyordu.
-www.ikvforum.mynet.com :)
-Oyunun ilk turnuvasını savaşçı sınıfında eminönünde SAYGINBEY kazanmıştı.
-Eminönü sunucusunda '' konfücyüs '' adlı şifacıyı kimse kesemezdi :D 2v1 vs attığı günleri hatırlıyorum.
-MOMT lar kırmızı kıyafetleri ile dolaşırdı hepsinin ayrı kodu vardı. [MOMT]TK12 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.
-1 Nisan 2007 de oyun tam sürüme geçince tekrar indirmek zorunda kalmıştık,tabi o zamanlar nerde bu hızda bu kotada internetler,çevirmeli modemlerle saatlerce uğraşmıştım oyunu indirebilmek için,kimisi 3 5 gün sonra indirebilmişti.
-Plus paket ilk başta sadece bazı internet kafelerde satılıyordu,İstanbul-Ankara dışında bir şehirdeyseniz(gerçi oralarda bile nadirdi) plus sahibi olma şansınız yoktu.Sonrasında üyelikal.com dan satılmaya başlandı,12 yaşındaydım atm den parayı yatırmayı o zaman öğrenmiştim :) 10 kişiden 1 inde plus var ya da yoktu.
-Tılsım görevi kadar sıkıntılı bir diğer görevde 30 dakikada 20 tüftüfcüydü :)
-Pluslu karakter sayısı az olduğu için tüm ticaret banka önünde dönerdi,herkes bankada item yansıtır veya arardı.
-Klan muhafızları karşı klan üyelerine zarar vermiyordu.
-Madenler çekildikten sonra görüntüsü kaybolmazdı,sadece tükenmiş olduğunu gösteren yazı çıkardı.
-Er meydanı ,kabadayı modu,klan parası vs. yoktu,ne zamanlar bunlar geldi tartışmalar başladı zaten.
-İlk 100 listesi mevcuttu,Eminönü sunucusundan SToNeBuLL karakteri ilk sıradaydı ve ilk yüzde 4 karakteri bulunuyordu,liste şan a göre belirleniyordu ve en yüksek rütbe 2 yıldız pembe rütbe ile SToNeBuLL daydı.
-Yine oyundaki SToNeBuLL adlı şahıs oyunun açığını bulmuştu ve saf bir maden çektikten sonra oyunu geri sarabiliyordu,oyun tüm sunucuda tüm karakterlerde SToNeBuLL un canı kaç kez isterse o kadar geri sarıyordu :) Oyunda ilk isyanlar kavgalar bu zamanlarda patlak vermeye başladı.
-Sohbet penceresine yazılan bi kod ile tüm sohbet geçmişi silinebiliyordu,misal bölgeye kodu yazıp gönderdikten sonra bölgedeki herkes mesajı siliniyordu sohbet penceresi boş kalıyordu.

Bugün gelinen duruma güncellemelerin vs bir etkisi olduğunu düşünmüyorum,devir değişti,insanlar değişti.O zamanlar bilgisayarda oyun oynama yaşı bugün ki kadar düşük değildi,gelişen teknoloji ve imkanlarla birlikte 10 yaşındaki çocuk bile plus alabiliyor,oyundan küfredebiliyor vs vs.O zamanlara duyulan özlem gerçekten çok fazla oyundaki herkes kendisinden küçüklere abilik yapardı,hiç kimse hakkında hırsız yazıldığını dahi hatırlamıyorum.

Ego denilen birşey yoktu oyunun en zengin en güçlü insanı bile gelir düşük seviye karakterin görevlerine yardımcı olurdu.Birisi saf maden çektiği zaman yansıtınca herkes tebrik eder,/alkış lar,kendisi çekmiş gibi sevinirdi.İyi iteme sahip olan birisi yansıttığı zaman herkes aynı şekilde tebrik eder,kaç vuruyorsun? tarzında sorular yöneltip vs atmaya davet ederdi.Şimdi 200 tane ganoderma çeksem, o zamanlarda çektiğim bir kriprazın heyecanını yaratmaz.

Zaman değişti,bizler değiştik.O günler maalesef tekrar geri gelmeyecek,pazar sabahı ailem uyanmadan bilgisayarı açıp koni çiçeğinin(daha az kişi başında olurdu) başında sıkılmadan usanmadan maden çektiğim günleri,ilk Anka ya sahip olduğum gün,kışlık pantolonun cebinden 50 bin lira çıkmış gibi mutlu olmuştum :)

kyLex - sevdali

Eski forumdan bilgisayara kaydettiğim bir kaç foto

Resim

Resim

Resim

Resim
En son Delpize tarafından 07 Oca 2018 14:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine
kyLex

Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

teKzad yazdı: 07 Oca 2018 12:24 Çok güzel bir konu olduğunu düşünüyorum,eline sağlık.O dönemler yaşım ufak olsam da aradan geçen onca yıl sonra aklımda kalanları(listede olmayan) bende eklemek istiyorum.

-Örs ücretsizdi.
-25 seviye döneminde oyunda moderasyon ile sadece FevziBey ilgileniyordu,herhangi bi durumda oyundan kendisine direk ulaşılabiliyordu.
-Eminönü sunucusunda '' konfücyüs '' adlı şifacıyı kimse kesemezdi :D 2v1 vs attığı günleri hatırlıyorum.
-MOMT lar kırmızı kıyafetleri ile dolaşırdı hepsinin ayrı kodu vardı. [MOMT]TK12 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.
-1 Nisan 2007 de oyun tam sürüme geçince tekrar indirmek zorunda kalmıştık,tabi o zamanlar nerde bu hızda bu kotada internetler,çevirmeli modemlerle saatlerce uğraşmıştım oyunu indirebilmek için,kimisi 3 5 gün sonra indirebilmişti.
-Plus paket ilk başta sadece bazı internet kafelerde satılıyordu,İstanbul-Ankara dışında bir şehirdeyseniz(gerçi oralarda bile nadirdi) plus sahibi olma şansınız yoktu.Sonrasında üyelikal.com dan satılmaya başlandı,12 yaşındaydım atm den parayı yatırmayı o zaman öğrenmiştim :) 10 kişiden 1 inde plus var ya da yoktu.
-Pluslu karakter sayısı az olduğu için tüm ticaret banka önünde dönerdi,herkes bankada item yansıtır veya arardı.
-Madenler çekildikten sonra görüntüsü kaybolmazdı,sadece tükenmiş olduğunu gösteren yazı çıkardı.
-Er meydanı ,kabadayı modu,klan parası vs. yoktu,ne zamanlar bunlar geldi tartışmalar başladı zaten.
-İlk 100 listesi mevcuttu,Eminönü sunucusundan SToPNoN karakteri ilk sıradaydı ve ilk yüzde 4 karakteri bulunuyordu,liste şan a göre belirleniyordu ve en yüksek rütbe 2 yıldız pembe rütbe ile STopNoN daydı.
-Yine oyundaki SToPNoN adlı şahıs oyunun açığını bulmuştu ve saf bir maden çektikten sonra oyunu geri sarabiliyordu,oyun tüm sunucuda tüm karakterlerde SToPNoN un canı kaç kez isterse o kadar geri sarıyordu :) Oyunda ilk isyanlar kavgalar bu zamanlarda patlak vermeye başladı.
-Sohbet penceresine yazılan bi kod ile tüm sohbet geçmişi silinebiliyordu,misal bölgeye kodu yazıp gönderdikten sonra bölgedeki herkes mesajı siliniyordu sohbet penceresi boş kalıyordu.

Bugün gelinen duruma güncellemelerin vs bir etkisi olduğunu düşünmüyorum,devir değişti,insanlar değişti.O zamanlar bilgisayarda oyun oynama yaşı bugün ki kadar düşük değildi,gelişen teknoloji ve imkanlarla birlikte 10 yaşındaki çocuk bile plus alabiliyor,oyundan küfredebiliyor vs vs.O zamanlara duyulan özlem gerçekten çok fazla oyundaki herkes kendisinden küçüklere abilik yapardı,hiç kimse hakkında hırsız yazıldığını dahi hatırlamıyorum.

Ego denilen birşey yoktu oyunun en zengin en güçlü insanı bile gelir düşük seviye karakterin görevlerine yardımcı olurdu.Birisi saf maden çektiği zaman yansıtınca herkes tebrik eder,/alkış lar,kendisi çekmiş gibi sevinirdi.İyi iteme sahip olan birisi yansıttığı zaman herkes aynı şekilde tebrik eder,kaç vuruyorsun? tarzında sorular yöneltip vs atmaya davet ederdi.Şimdi 200 tane ganoderma çeksem, o zamanlarda çektiğim bir kriprazın heyecanını yaratmaz.

Zaman değişti,bizler değiştik.O günler maalesef tekrar geri gelmeyecek,pazar sabahı ailem uyanmadan bilgisayarı açıp koni çiçeğinin(daha az kişi başında olurdu) başında sıkılmadan usanmadan maden çektiğim günleri,ilk Anka ya sahip olduğum gün,kışlık pantolonun cebinden 50 bin lira çıkmış gibi mutlu olmuştum :)

kyLex - sevdali

Resim

Resim

Resim

Resim
Eminönü ilk 100 birincisi stopnon değildi. Maden bugu olayı banlanmasına neden oldu adam ölüyken maden çekiyordu ismini hatırlamıyorum ama kesinlikle stopnon değildi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
teKzad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen teKzad »

KraToSs yazdı: 07 Oca 2018 12:32

Eminönü ilk 100 birincisi stopnon değildi. Maden bugu olayı banlanmasına neden oldu adam ölüyken maden çekiyordu ismini hatırlamıyorum ama kesinlikle stopnon değildi
Evet sen yazınca asıl ismi hatırladım,hemen düzeltiyorum.
kyLex

Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

devamını bekliyoruz betadan bugüne anılar mazileri tekrar hatırlamak güzel oluyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

O dönemlerin oyuncusu değilim. Yazılanları okuyunca şaşırdığım şeyler oldu. Elinize, emeğinize sağlık. :)
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

teKzad yazdı: 07 Oca 2018 12:24 Çok güzel bir konu olduğunu düşünüyorum,eline sağlık.O dönemler yaşım ufak olsam da aradan geçen onca yıl sonra aklımda kalanları(listede olmayan) bende eklemek istiyorum.

-Örs ücretsizdi.
-İlk 100 listesi mevcuttu,Eminönü sunucusundan SToNeBuLL karakteri ilk sıradaydı ve ilk yüzde 4 karakteri bulunuyordu,liste şan a göre belirleniyordu ve en yüksek rütbe 2 yıldız pembe rütbe ile SToNeBuLL daydı.
-Yine oyundaki SToNeBuLL adlı şahıs oyunun açığını bulmuştu ve saf bir maden çektikten sonra oyunu geri sarabiliyordu,oyun tüm sunucuda tüm karakterlerde SToNeBuLL un canı kaç kez isterse o kadar geri sarıyordu :) Oyunda ilk isyanlar kavgalar bu zamanlarda patlak vermeye başladı.

kyLex - sevdali

Resim

Resim

Resim

Resim
Hocam yapma ağlayacağım ya :(
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

OHA Antares :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Gözlerim doldu :( ah eski günler ah sınavım var şimdi gidip geleyim bende yazacağım.
Resim
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carpetflex »

Yazılanları okudukça duygulandım ve aydınlandım sağolun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön