DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Mesaj gönderen dedee66 »

CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 21:12
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:53
CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:45
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:35
Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:32

Mesaj Kasmak Amaçlı Yazan birisisin forumda ki konuların hepsine birden yazmandan anladım.Bu Konuyu Seninle Tartışmak istemiyorum.
ne alaka 3 gün girmedim ve gördüğüm başlıklara mesaj atıyorum ve buna kimse karışamaz istediğime yorum yaparım ben bu forumda bir kullanıcıysam ve burasıda konu başlıklarına yorum atmak için yapılmışsa buna kimse karışamaz git biraz bak başlıkların altına tüm başlıklarda aynı isimler var kardeşim yapmayın şöyle şeyler :) mesaj kasmak istesem her konuda tartışma çıkarıp kasarım bundan kolayımı var.
Evet yaptığın şey mesaj atmak,çünki yapabiliyorsun ve kimse karışamaz aynen..Peki sen sırf mesaj kasabilmek için,yanlış yönlendirme ve tamamen yanlış bir görüş yapmayı,insanların gözünde bilgisiz duruma düşmeyi seviyor musun ? seviyorsan karışan yok devam.Sen git büyünle def 2 3 avla :* :') :')
benim kişiliğim kimseyi ilgilendirmez ve 2015'ten kalma 2 tane var Defans 2 3 tılsımıda oyundaki en iyi tılsımlardan birisidir düzeltilmez yani büyücüler ağlamasına gerek yok bu konuda kaç yıllık tılsımı bugün isyan ediyorlar. Yeminle şaka gibisiniz ya :d 8 tılsım bugu kalktı diye sesleriniz yükselmeye başladı 8 tılsım varkene rahattı büyücüler. Benimle tartışmaya girme bence
8 Tılsım bugu varkende 8 tılsım takmıyordum boş yapma kaldı ki ofansdan bahsediyoruz.Neymiş m2 3 çok rahat kesermiş.Git kes ozaman.Bi dediğin bi dediğini tutmuyor.Kaç yıllık tılsıma bugün isyan etmiyoruz,her konuya boş mesaj atacagına biraz konulara bakarsan farkedersin.
Kardeşim benden sana Koray Avcı - Ağlama Yar gelsin çok güzel bence sende seversin.
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:23
Bu Oyunu Oynayabilmem için illa para yatırma mı gerekiyor ? PAY TO WİN mi bu oyunun mantığı ?
Aynen öyle, bu oyun Pay to Win. Sorman hata.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Kendileri büyücüden başka karakter oynamiyorlar sonra geli hayatında def23 ten başka oynamayanlar def23 ü savunmasin diyebiliyolar. Benim her karakterden 2 şer tanr var büyücuden 1 fazlası var rahat rahat oynuyorum. Def23 dedigin 3 4 yane savaşciları tek cemberle kesiyorum bide sars açmaya çalısıyorlar ama yemiyor tabi. Def23 lu savascıyi asit zehir sifamla dalga gecerek kesiyorum alt cekenler oluyor direk hesap degisiyolar. Yaw zaten def23 dediğin meret defansif dövüşme 2 3 zaten adı üstünde dövüsme. Boz ayı kangal tesla gibi savasçınin yardimcisıdir sen gelipte burda boz ayiya savma diyorsun. Kanatma 3 kullañıyorum ama gelip kanatma 3 e 300m 350m vereyim daha fazla etmez diye ağliyanlar var ve ben satmıyorum zaten. cok biliyosanız uretin tutan yok daha bugün klanda başka konuda m23 ile m21 arasında az fark var neden pahalı ulan git uret ozaman. Şimdi senin için herkes m23lerimi silsin ne yapsın. Ben 3 karakteride seviyorum hepsinin farklı tadı var ama hata olmadiğı halde def23 e hata duzeltilsin diyebilecek kadar aglıyabildiginize artık gülemiyorum zira hergün aynı konuyu görmek can sıkmaya başladı. Önce gidin bir savaşcinın uzaktan bir anda yaninıza oyun hatasıyla gelip sizi kutup açamadan kesip aynı deparla geri gitmesine itiraz edin. Asıl gerćek oyun hatalarınin düzeltilmesi lazım. Kactır destege atiyorum geri dönüs bile atmiyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

manyetix yazdı: 04 Oca 2018 22:49 Kendileri büyücüden başka karakter oynamiyorlar sonra geli hayatında def23 ten başka oynamayanlar def23 ü savunmasin diyebiliyolar. Benim her karakterden 2 şer tanr var büyücuden 1 fazlası var rahat rahat oynuyorum. Def23 dedigin 3 4 yane savaşciları tek cemberle kesiyorum bide sars açmaya çalısıyorlar ama yemiyor tabi. Def23 lu savascıyi asit zehir sifamla dalga gecerek kesiyorum alt cekenler oluyor direk hesap degisiyolar. Yaw zaten def23 dediğin meret defansif dövüşme 2 3 zaten adı üstünde dövüsme. Boz ayı kangal tesla gibi savasçınin yardimcisıdir sen gelipte burda boz ayiya savma diyorsun. Kanatma 3 kullañıyorum ama gelip kanatma 3 e 300m 350m vereyim daha fazla etmez diye ağliyanlar var ve ben satmıyorum zaten. cok biliyosanız uretin tutan yok daha bugün klanda başka konuda m23 ile m21 arasında az fark var neden pahalı ulan git uret ozaman. Şimdi senin için herkes m23lerimi silsin ne yapsın. Ben 3 karakteride seviyorum hepsinin farklı tadı var ama hata olmadiğı halde def23 e hata duzeltilsin diyebilecek kadar aglıyabildiginize artık gülemiyorum zira hergün aynı konuyu görmek can sıkmaya başladı. Önce gidin bir savaşcinın uzaktan bir anda yaninıza oyun hatasıyla gelip sizi kutup açamadan kesip aynı deparla geri gitmesine itiraz edin. Asıl gerćek oyun hatalarınin düzeltilmesi lazım. Kactır destege atiyorum geri dönüs bile atmiyorlar.
hocam bende tum cesitler var, def23 + ayi olan bir car gorursen sifa da olsan kacarsin degilki buyucu olasin
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

En sevdiğim tılsım yaşasın iyi ki var defans 2-3 siz de alın tadını çıkarın.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

noctiluca yazdı: 04 Oca 2018 23:01
manyetix yazdı: 04 Oca 2018 22:49 Kendileri büyücüden başka karakter oynamiyorlar sonra geli hayatında def23 ten başka oynamayanlar def23 ü savunmasin diyebiliyolar. Benim her karakterden 2 şer tanr var büyücuden 1 fazlası var rahat rahat oynuyorum. Def23 dedigin 3 4 yane savaşciları tek cemberle kesiyorum bide sars açmaya çalısıyorlar ama yemiyor tabi. Def23 lu savascıyi asit zehir sifamla dalga gecerek kesiyorum alt cekenler oluyor direk hesap degisiyolar. Yaw zaten def23 dediğin meret defansif dövüşme 2 3 zaten adı üstünde dövüsme. Boz ayı kangal tesla gibi savasçınin yardimcisıdir sen gelipte burda boz ayiya savma diyorsun. Kanatma 3 kullañıyorum ama gelip kanatma 3 e 300m 350m vereyim daha fazla etmez diye ağliyanlar var ve ben satmıyorum zaten. cok biliyosanız uretin tutan yok daha bugün klanda başka konuda m23 ile m21 arasında az fark var neden pahalı ulan git uret ozaman. Şimdi senin için herkes m23lerimi silsin ne yapsın. Ben 3 karakteride seviyorum hepsinin farklı tadı var ama hata olmadiğı halde def23 e hata duzeltilsin diyebilecek kadar aglıyabildiginize artık gülemiyorum zira hergün aynı konuyu görmek can sıkmaya başladı. Önce gidin bir savaşcinın uzaktan bir anda yaninıza oyun hatasıyla gelip sizi kutup açamadan kesip aynı deparla geri gitmesine itiraz edin. Asıl gerćek oyun hatalarınin düzeltilmesi lazım. Kactır destege atiyorum geri dönüs bile atmiyorlar.
hocam bende tum cesitler var, def23 + ayi olan bir car gorursen sifa da olsan kacarsin degilki buyucu olasin
Gazap şifa çok rahat kesiyor defans 2-3 ü, Bende fizik set de var elek 3 yıldırım 1-3 te çağrı 3 gazap 13 te savaşçımada defans 2-3 canım hangisini isterse girip savaşıyorum. Tek sınıf oynayınca diğer sınırların avantajlarını oyun hatası diye görüyorlar. Diyecek bir şey yok.Hergün defans 2-3 için konu açılıyor.
İyi forumlar.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

ybrdelisix yazdı: 04 Oca 2018 23:02 En sevdiğim tılsım yaşasın iyi ki var defans 2-3 siz de alın tadını çıkarın.
abicim adamlara defansif 2 3 iyi tılsım dedim adamlar beni forumda mesaj kasıyor diye adımı çıkardılar artık ne kadar SeviyorsA bunları defansif 2 3 zoruna giden büyücü oynamasın en azından lag azalır.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:26
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:25
CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
;)
nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değil
Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????
M1 ile yeterince yakalıyorsun o 2 tane vurma şansını hatta fazlasını, büyücü var büyücü var...
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

ybrdelisix yazdı: 04 Oca 2018 23:11
noctiluca yazdı: 04 Oca 2018 23:01
Gazap şifa çok rahat kesiyor defans 2-3 ü, Bende fizik set de var elek 3 yıldırım 1-3 te çağrı 3 gazap 13 te savaşçımada defans 2-3 canım hangisini isterse girip savaşıyorum. Tek sınıf oynayınca diğer sınırların avantajlarını oyun hatası diye görüyorlar. Diyecek bir şey yok.Hergün defans 2-3 için konu açılıyor.
İyi forumlar.
Yıl olmuş 2018 tek sınıf oynayan mı kaldı oyunda?

Boz ayının kanatması açık net hatadır. Boz ayı, kanatma yeteneğinin yerine getirilmiştir. Kanatma yeteneği 15 puanda %50 ihtimalle 10 saniye boyunca kudret azaltma etkisi bırakır. Boz ayı ise %100 ihtimalle 60 saniye boyunca kudret azaltma etkisi bırakıyor. Hala bunun normal olduğunu düşünüyorsan, düşünemiyorsun demektir.

Def 2 III ve boz ayının kanatma etkisine itiraz etmeyen açık net ana karakteri defansif savaşçıdır çünkü alışmıştır hiç efor sarfetmeden oyuncu kesmeye.
Everything is about math just math
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Bir Defansifin Zırhını kırmak bu kadar zor olmamalı tek kritikte zaten zırhı 0 lanıyor.Ordan sonrasını sen düşün!.#DefansifKalkmasın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön