!...:::...DROW IRKI...:::...!
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: !...:::...DROW IRKI...:::...!
Viktoriaxleyla & Viktoriaxbuse Ve Arkadaşları Yok Değiliz Felan Demeyin Boşa...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
complex yazdı:Tahminimi söylerim ama tahminim tutmayacaksa şimdiden bundan önce benimle oyunda diğer çarlarınızla tartışmadığınıza dair güvence verin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
1 daha lonca üyelerimiz böle tartışmalara girmeyecek murat sn zannediyorsunki bn klandan buse ve leylayı çağırdığım için onlarda bizim loncadalar diye düşündün fakat şunu açıklığa kavuşdurayım Davut yani Yeniçerixdadawa bnm kankamdır davutta buse ve leyla ilede çok iyi anlaşdığı için benide tanışdırdı yani onun çevresinden bnde çevre ediniorum ve bnm çevremle birleştirerek baya bi genişletiorum çevremi umarım açıklayı olmuşumdur.
Drowxdadawa
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
şunu söleyim snnle fazla sohbetim yok fakat seni ne zaman görsem iridyum madeni başındaydıncomplex yazdı:complex yazdı:Tahminimi söylerim ama tahminim tutmayacaksa şimdiden bundan önce benimle oyunda diğer çarlarınızla tartışmadığınıza dair güvence verin.
Drowxdadawa
- sananeLenxD
- İskele Babası
asıL kurucuda o madeLLeri yazan faLanda Yeniçerixdadawadır sizi ayakta uyutuyorMuriscoyagmao yazdı:Viktoriaxleyla & Viktoriaxbuse Ve Arkadaşları Yok Değiliz Felan Demeyin Boşa...
Bir dost 
- sananeLenxD
- İskele Babası
ayrıca buqune kadar bu kanka nerdeydıde buqun daha ön pLana cıkmaya basLadı
dadawanın qerck kımLıqını kapatmak ıcınmı
? dıyorkı ben cok sewdıqınız bırıyım dadawa arz we Lodosda sewıLen bırı oLarak bıLınırdı ama bu saaten snra yenıcerıLere qıden bu kazık umarım tatmın edıp akıLLarınızı basınıza qetırmısdır :mrgreen: :mrgreen:
Bir dost 
ksk cwbını verdim diğer konuda bir göz at ve sus daha fazla muhattabım deilsin kimsede olmasın her türlü kanıtıda koyarım

________________________________________________________________________________
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Akıllı konuş lavuk bizim sorunumuza laf söylemek sanamı kalmış düdük haddinden fazla konulara karışıyosun dikkat et koparmasınlar o gaganı.sananeLenxD yazdı:ayrıca buqune kadar bu kanka nerdeydıde buqun daha ön pLana cıkmaya basLadıdadawanın qerck kımLıqını kapatmak ıcınmı
? dıyorkı ben cok sewdıqınız bırıyım dadawa arz we Lodosda sewıLen bırı oLarak bıLınırdı ama bu saaten snra yenıcerıLere qıden bu kazık umarım tatmın edıp akıLLarınızı basınıza qetırmısdır :mrgreen: :mrgreen:
![]()
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- sananeLenxD
- İskele Babası
ikvm yazdı:ksk cwbını verdim diğer konuda bir göz at ve sus daha fazla muhattabım deilsin kimsede olmasın her türlü kanıtıda koyarım
1- Ben o ortaLıkda KsK diye doLanan weLet deqıLım. o Benm uyeLıqın benzerını acmıstır bunu sana uyeLık acıLıs tarıhınden we HesapLar arası ısım farKLıLıqından İspatLarım
2-Drow denen ezme LoncaLarının baskanı sensın ve uyeLer arasında vıktorıa merwe LeyLe buse topLarıda waR
3- SonmaqenesLi senin sewqLnde item köpeqi oLmuskı kızLarn tötnde doLanmandan rahatsız oLmuyor deqiL
4- Daha fazLa konusturmada azcık deLıkanLı oL o yanındakı topLara benzemıssın
5- HaLa bnm o ksk maLı dıye qezınen forum soytarısı oLduqumu dusunuyorsan sana söyLe bısey yapayım doqum tarıhınden tut fotoqrafına kadar cıkdıqın kızLarın Lısdesıne kadar önüne koyarım
6-Ksk iLe özeLden qörsdqne qöre onLa iş birLiqi yapdıqını kendın ortaya koydun bunu ben sozumu tuttum sende tut qıbısınden anLadıqımza qöre sendede o kadar namus seref oLduqnu bızzat qösdersn
7-KonuLara cewap wermeyeceqın bu Loncanın sana aıt oLduqunun ortaya cıkarmamak ıcın yaptıqın bır kompLo yemezLer
8-Tekrar dıyorum aksını ıdda edıyorsan dedqım yemını et Konu kapansın
Bir dost