Katılıyorum.. Tılsımlar karaköy ile olması gereken uygun fiyatına düşecektir. çünkü artık grup bölgesi değil herkesin rahatça oynayabileceği bir bölge gelecek, bölgeye girebilmek için tılsım üretmek gibi bir zorunluluk olmayacak..Caffeine yazdı: ↑03 Oca 2018 18:33onlar zannediyolar ki köşe olacaz yeni bölgede.ikomanche yazdı: ↑03 Oca 2018 17:58 Yeni seviyeden sonra abartılı tılsım fiyatları düşüşe geçecektir. Grup bölgesine girmek için üretmeye / almaya zorlanan tılsımlar artık eskisi kadar istek görmez.
Fiyat konusunda en saçma, abartılı bulduğum tılsım bu konuda met 2 (III).
Met 2 (I) %25 zırh kırıyor değeri 1m
Met 2 (II) %30 zırh kırıyor değeri sanırım 70m falan
Met 2 (III) %35 zırh kırıyor değeri 400m belki daha da fazla.
Şimdi bu %5 lik farklar nasıl oluyorda bu kadar fazla fiyat farkına sahip oluyor anlayamıyorum. Bunun gibi milletin grup bölgesine girebilmek için üretmekten / almaktan başka çaresi olmadığı tılsımlar, grup bölgelerinin düzenlenmesi ve daha kolay hale gelmesiyle beraber olması gereken fiyatlara düşecektir.
6 yıl sonra getirilen güncellemede yetkililer bu süre zarfında depolanan ganoları, menekşeleri, hol madenlerini göz önünde bulundurarak yeni gelecek eşyaların reçetelerinde bu materyalleri kullanacaklarını hiç zannetmiyorum. Doğal olarak hem grup bölgelerinin yenilenmesi hem de bahsettiğim olaydan dolayı madenlerin değer kaybetmesi tılsımlara kötü yansır. Aşırı derece fiyatları düşmese de artmayacağı kesin.
Bence hol madenleri ve gano, menekşe gibi materyalleri depolayanlar çok büyük bir zarara uğramadan elinden çıkarmalı.dediğin gibi öyle zarara uğrayacaklar ki 1m den gano menekşe almayanı klansız olsada kesecekler.
![]()
Yeni Bölgede İşe Yarayacak Büyü Elektriktir
Re: Yeni Bölgede İşe Yarayacak Büyü Elektriktir
Nothing
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Benim gördüğum kadarıyla çemberi biz atiyoruz fareler değil ama molotof atan fare vardı
-
- FareAdam Düşmanı
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
çember değil el bombası eski el bombası
elektrik etki etti varsayalım yine kimse kolay kolay kullanamaz elektriği ilk fizik olur diye düşünüyorum veya buz slota elektrik attığını düşün daha yaratığı tanımadan verdin elektriği sonra farelerden sekip çarpılmakta var 

xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Birçok düşman gördüm Trailer’da
Slot şeklinde dolaşan Fare Adamlar
Makine kullanan Fare Adamlar
El bombası atan ve ayrıca uzak menzilden ateş eden zırhlı Fare Adam
Mavi üniformalı Yakın dövüşçü
Yeşil üniformalı hem yakın dövüşçü hem de ateş çemberi vuran
Kırmızı üniformalı Asit hasarı veren Fare Adam
Büyük Fare Adam lideri var birde
Açık bölgede her yeteneğin etkisi olacağını düşünüyorum düşman çok strateji bol gruplar toplanıcak belkide 10-15 kişi kesilecek bir makine 59 seviye olana kadar sadece büyücü odaklı bir bölge düşünmeyin
Slot şeklinde dolaşan Fare Adamlar
Makine kullanan Fare Adamlar
El bombası atan ve ayrıca uzak menzilden ateş eden zırhlı Fare Adam
Mavi üniformalı Yakın dövüşçü
Yeşil üniformalı hem yakın dövüşçü hem de ateş çemberi vuran
Kırmızı üniformalı Asit hasarı veren Fare Adam
Büyük Fare Adam lideri var birde
Açık bölgede her yeteneğin etkisi olacağını düşünüyorum düşman çok strateji bol gruplar toplanıcak belkide 10-15 kişi kesilecek bir makine 59 seviye olana kadar sadece büyücü odaklı bir bölge düşünmeyin
-
- FareAdam Düşmanı
Makinenin 10-15 kişi kesileceğini sanmıyorum.Thrashmetal yazdı: ↑04 Oca 2018 14:58 Açık bölgede her yeteneğin etkisi olacağını düşünüyorum düşman çok strateji bol gruplar toplanıcak belkide 10-15 kişi kesilecek bir makine 59 seviye olana kadar sadece büyücü odaklı bir bölge düşünmeyin
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
GB olmadığı için ayrı ayrı kesilecek diye tahmin ediyorum. Zehir yavaşlattığı için Elektrik ile iyi kombine olacak sanırım.
Birde kalabalık olduğumuzda taktik maktik yok bam bam bam.
Birde kalabalık olduğumuzda taktik maktik yok bam bam bam.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Zaten belki dedim ama 39 döneminde bir taşkanatı zar zor kesiyorlardıAgahEfendi yazdı: ↑04 Oca 2018 15:04Makinenin 10-15 kişi kesileceğini sanmıyorum.Thrashmetal yazdı: ↑04 Oca 2018 14:58 Açık bölgede her yeteneğin etkisi olacağını düşünüyorum düşman çok strateji bol gruplar toplanıcak belkide 10-15 kişi kesilecek bir makine 59 seviye olana kadar sadece büyücü odaklı bir bölge düşünmeyin
Zaten bu bölge ile olması istenilen o, oyuncular da eskisi gibi bir oynayış istiyor Y2 çekip bütün bölgeyi 2 vuruşta almak hiç zevkli gelmiyor artık.Thrashmetal yazdı: ↑04 Oca 2018 16:40Zaten belki dedim ama 39 döneminde bir taşkanatı zar zor kesiyorlardıAgahEfendi yazdı: ↑04 Oca 2018 15:04Makinenin 10-15 kişi kesileceğini sanmıyorum.Thrashmetal yazdı: ↑04 Oca 2018 14:58 Açık bölgede her yeteneğin etkisi olacağını düşünüyorum düşman çok strateji bol gruplar toplanıcak belkide 10-15 kişi kesilecek bir makine 59 seviye olana kadar sadece büyücü odaklı bir bölge düşünmeyin
Nothing
o zaman "Buz Oku 1" diye tılsım gelir
1 saniye düşürür belki