İsmet Beyin Hikayesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: İsmet Beyin Hikayesi

Mesaj gönderen Retaliation »

dedee66 yazdı: 07 Oca 2018 10:44
Retaliation yazdı: 05 Oca 2018 16:58
AgahEfendi yazdı: 02 Oca 2018 21:01
dedee66 yazdı: 02 Oca 2018 20:52 AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.
Arkadaş tutturmuşsun "En büyük büyücü" diye.Oyunun en güçlü ve en büyük büyücüsü Kuklacı'dır.Azat'ın ölümü nasıl oldu biliyor musun ? Fare adamlar ve insanlar tarafından öldürüldüler.Üstelik yanında çok güçlü beyaz büyücüler ve çok sayıda fare adam vardı.Gaffar Bey ile kıyaslanamaz.Oyunda zaten efsunlarda adı geçiyor.
Azat faşist; Gaffar laiktir. Ayrıca ustaları senin de dediğin gibi 'Büyünün Atası' Kuklacı'dır. Azat aslında zamanında o koltuğa geçecek son kişi iken, Gaffar'ın mütevazılığı sayesinde yönetimde söz sahibi oldu.
AgahEfendi yazdı: 05 Oca 2018 13:38
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:00 Ya Benim Söylemek İstediğim Onunda Oyuna Yer Verilmesi.
Vermişler işte Azat Efendi efsunu ile.Ölmüş gitmiş bir zamanlar Eminönü'nde sıkı yönetim yapmaya çalışan birine daha ne kadar yer versinler.
:') :')
AZAT EFENDİ'nin bi tipini göreydik yav bi heykeli ne konsa süper olurdu bi selfi çekerdim.
Kısmet. Ancak kesin bıyıklı biridir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön