İKV ile yazdığın oyunların türü farklı be hocam. Elbette ki hiç bir oyun CoD'un önüne geçemez. En azından benim için.Parlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:29 Cod & Ac & Skyrim & Witcher & Ark gibi oyunlar oynamamissin demekki guldurmeyin Allah askina.
Sayın Yönetim İçeriye Davetlısınız Buyrun:)
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Sayın Yönetim İçeriye Davetlısınız Buyrun:)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Hocam LoL WarCraft Desert Online gibi oyunlarda var benim guldugum sey 'Turk oyunu destek cikacam' diye asiri sacmalamalari.SalurBeyi yazdı: ↑01 Oca 2018 12:33İKV ile yazdığın oyunların türü farklı be hocam. Elbette ki hiç bir oyun CoD'un önüne geçemez. En azından benim için.Parlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:29 Cod & Ac & Skyrim & Witcher & Ark gibi oyunlar oynamamissin demekki guldurmeyin Allah askina.

- BloodRapper
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
türk oyunlarından bahsedıyoruz farkındaysan kardeşParlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:29Cod & Ac & Skyrim & Witcher & Ark gibi oyunlar oynamamissin demekki guldurmeyin Allah askina.BloodRapper yazdı: ↑01 Oca 2018 12:26Okadar cok oyun oynadım ıkv gibi hıkayesı sürükleyici bi hıkaye tarzı gormedımdedee66 yazdı: ↑01 Oca 2018 12:07Hangi TÜRK oyunu o hikayesi KAT KAT iyi olan?Parlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:03Yanlis bir dusunce.Ikvnin kat kat otesinde oyunlar var yeterki oynamak iste.
[center][url=https://hizliresim.com/8NG8gr][img]https://i.hizliresim.com/8NG8gr.jpg[/img][/url][/center]
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
İkv 'nin hikayesi sürükleyici ve kendine özgü yeri geldiğinde gizemli. Açıkçası hiç bir oyunun hikayesi ikv kadar ilgimi çekmedi. Diğer oyunlar karmaşık olduğundan hikayesini okumayı bıraktım. Neverwinter oyununa bir bak istersen parlament. Tanrıya yakarma istersin abuk subuk görevler mi istersin hepsi o tür oyunlatda.
İKV yerli ve bildiğimiz bölgelerde oynanıyor olması İkv yi kendine çekmeye yetiyor. Hepimiz kabul ediyoruz grafikleri itemleri çok iyi olmasa da hepimiz kabul ettik. Bu oyunda ki ortam ve samimiyeti diğer oyunlar da bulamazsınız bunu herkes kabul etmeli. Defalarca oyunu bırakmamıza rağmen tekrar tekrar geri döndük. İkv 'nin en güzel yanı diğer oyunlara özenmemesi. Beğenmeyende diğer oyunları oynayabilir.
İKV yerli ve bildiğimiz bölgelerde oynanıyor olması İkv yi kendine çekmeye yetiyor. Hepimiz kabul ediyoruz grafikleri itemleri çok iyi olmasa da hepimiz kabul ettik. Bu oyunda ki ortam ve samimiyeti diğer oyunlar da bulamazsınız bunu herkes kabul etmeli. Defalarca oyunu bırakmamıza rağmen tekrar tekrar geri döndük. İkv 'nin en güzel yanı diğer oyunlara özenmemesi. Beğenmeyende diğer oyunları oynayabilir.
Parlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:29Cod & Ac & Skyrim & Witcher & Ark gibi oyunlar oynamamissin demekki guldurmeyin Allah askina.BloodRapper yazdı: ↑01 Oca 2018 12:26Okadar cok oyun oynadım ıkv gibi hıkayesı sürükleyici bi hıkaye tarzı gormedımdedee66 yazdı: ↑01 Oca 2018 12:07Hangi TÜRK oyunu o hikayesi KAT KAT iyi olan?Parlementxx yazdı: ↑01 Oca 2018 12:03Yanlis bir dusunce.Ikvnin kat kat otesinde oyunlar var yeterki oynamak iste.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Su ana kadar cok arkadasimi oyuna baslatmayi denedim fare kesiyorlar ve oyun sarmadi deyip cikiyorlar..