kaynak saglammı
Gösterilen Fragmanlardan Ne Kadar Süre Sonra Güncelleme Geldi?
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
Re: Gösterilen Fragmanlardan Ne Kadar Süre Sonra Güncelleme Geldi?
Saçmalama kardeşim yeter milletin duygusunu somurdugunuz
Bir kişi videonun kasıtlı olarak böyle yapıldığını aslında çok daha ileride olduklarını söylemişti.Doğru ise Ocak bitmeden gelebilir.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Ekim başlarında prodüksiyon aşamasında olduklarını söylemişti nerull. Çekimleri Eylül sonunda yapılmıştır öyleyse. Tüm ekip oturup videoyu hazırlamadığına göre eylüle kadar bölgeyi bu kadar yaptılarsa ocak a kadar 4 ay kalıyor bu sürede geri kalanını bitirmeleri işten bile değil.
Arkadaşlar Nerull kendisi söylememişmiydi video ile birlikte tarihide açıklayacağız diye ? Neden tarih yok ben hala anlayamıyorum
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Belki videonun yarattığı heyecanın geçmesini bekliyordur.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
evet bana da öyle geliyor.
Nihat abinin facebook hesabına bakalım isterseniz. dün gece okumuştum da yatmadan önce. sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Hakan Akdemir Nihat Abi emeklerinize sağlık , ancak görünen o ki grafikler ve oyun motorunda herhangi bir güncelleme yok
Nihat Özpay
Nihat Özpay Videodan bunu çıkarabiliyorsan ayakta alkışlıyorum seni.
2
Hakan Akdemir
Hakan Akdemir yanıltın bizleri o zaman
Nihat Özpay
Nihat Özpay Yorumlarını bölgeye girdiğin zamana sakla bence
5
Yusuf Kılıç
Yusuf Kılıç Vaay demek grafiklere de el atıldı
Anıl Aslan
Anıl Aslan Sayın Nihat abi, yıllardır hayalini kurduğum şey ; canımız İKV ' mizin üstadlar tarafından en baştan ele alınıp ,en azından günümüz şartlarında yarışabilecek bir oyun yapılması. Belki oyun motorunun değişmesi, hatta oyunun baştan yapılması söz konusu belki ama gönül isterdi bunu .Sanırım şu aşamada çok zor bu dediklerim
Hakan Akdemir
Hakan Akdemir ben öğrenmek istediğim bilgiyi aldım
Serdar Sarı
Serdar Sarı Dehşete düştüm valla
- - -
Kaan Sert Elinize sağlık, harika olmuş. Özellikle baştaki konuşma etkileyici.
Tanıtım videosu ile birlikte tarih ve ayrıntılar da verilecekti sanırım Nihat abi. Bununla ilgili bir açıklama gelecek mi?
Nihat Özpay Ayrıntıları da zamanı geldiğinde paylaşacağız. Daha videoyu paykaşalı yarım saat oldu. Bir durun bakalım hele
12
Murat Şahin
Murat Şahin Paykaşalı? Yeni boss ismi olabilir. Rez alın. Belki de karaköyden sonra gelecek bölgenin adıdır. 25 aralık 2019 u bekleyinciler gelmeden...
1
Nihat Özpay
Nihat Özpay Heheh
2
benim anladığım bölge bu kadarla sınırlı değil. ayrıca önemli gördüğüm kısımları aldım koydum buraya. ben tüm yorumlara bakmak istiyorum diyorsanız
https://www.facebook.com/nozpay?ref=br_rs
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: yanlış alıntı düzenlendi
Sebep: yanlış alıntı düzenlendi
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yahu bir sabır yahu.
Çite elimizden düşecek ve altıpatlar yükselecek!turkneferi yazdı: ↑27 Ara 2017 21:36 Videoya bakınca çok eksik var gibi. Sokaklar boş 2 tane yaratık 1 tane boss benzeri birisi var açık alan için bu sayı çok az geldi bana. Adamları sıkıştırmayalım videonun daha tam bitmeden paylaşıldığı düşüncesindeyim.
Bu arada yeni tabanca çok güzel![]()
Mekan, Hakir, Klan derken yakın tarihimizin 1939-1945 yıllarına geri döneceğiz.Serinplay yazdı: ↑27 Ara 2017 21:41O Boss'un yani Gizit Klanı Lideri Hakir'in mekanını gösteriyorlar hafiften.Çelik duvarlarla çevrili bir alanda , hatta uçan bir zeplini bile var.Daha haritada yapılacak işçilik çok gibi görünüyor ama "yakında" gelecek diyorlar.turkneferi yazdı: ↑27 Ara 2017 21:36 Videoya bakınca çok eksik var gibi. Sokaklar boş 2 tane yaratık 1 tane boss benzeri birisi var açık alan için bu sayı çok az geldi bana. Adamları sıkıştırmayalım videonun daha tam bitmeden paylaşıldığı düşüncesindeyim.
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Teaserdaki gibiyse şu an hal ve durum. Ben çabuk gelmesi taraftarı değilim açıkcası. Sonuçta bir genişleme paketi yapılıyor grup bölgesi değil. Bi 6 sene daha bekleyebilirim sırf adam akıllı bir güncelleme görmek için. Açık konuşmak gerekirse ben oyunun gelişmesinden ziyade. Türkiyede oyun sektörünün ne kadar geliştiğini görmek istiyorum. Ne aşama kat ettik nerelere geldik bunu görmek istiyorum. Aynı şeylerin önümüze ısıtılıp ısıtılıp konulmadığı bir oyun görmek dileğiyle. 
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Mayıs-Haziran gibi gelir.Bırakın rahat rahat yapsınlar bence (laissez faire) sonuçta gelecek işte öğrendiniz bilgi sahibi oldunuz.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)