ANGMAR yazdı: ↑24 Ara 2017 22:10 İstediğin en kral büyücüyü getir, gazap asitçi şifacıyı kesemez o sebeple şifacı büyücünün bir tık önünde. Diğer taraftan ofansif bir savaşçının da bir büyücüyü kesmesi de çok zor. Savaşçı büyücü kapışmasında eğer ki defansif savaşçı varsa Büyücünün defansifi kesmesi için defansif savaşçının çok kötü oynaması gerekiyor. Şifacı defansif vs defansif savaşçı dersek ise şifacı zırhını 70 lediği an defansif savaşçı hiç bir şey yapamaz. Şifacı en güçlüsü, büyücü de en güçsüzü. Defansif, sadece büyücüye karşı ezici üstünlük sağlayabilir.
Tank bir savaşçının muazzam hasarlar çıkarması MMORPG'ye terstir
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Tank bir savaşçının muazzam hasarlar çıkarması MMORPG'ye terstir
Güzel saçmalamışsınız oyundaki hasar direnç itemler boşa mı var.Bu oyunu biraz kol ve beyin ile oynayan her büyücü tılsımlı ya da tılsımsız gazap şifacıyı rahatlıkla alır. Ayrıca en güçlü en güçsüz gibi bir ayrım yapmanız çok yanlış.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
şifacıda bir tılsım var herkesin kullandığı ama piyasada hak ettiği değeri bulamıyor. (Ruh kalkanı) sen şifacıya bunu takmazsan ofans seni napar biliyomusuncezateam06 yazdı: ↑24 Ara 2017 21:30 8 tılsımlı savaşcıda büyücüde, 0 tılsımsız şifacıyı asla kesemez. Kaldıki defans 2 3 okadar etkili bir tılsım oldugnu düşünmüyorum ofansa göre cok adam kacırdıgı oluyor
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bir arkadaş Elmas 2 olduğunu ve ww ultisiyle adc teklediğini iddia etmiş. Mümkündür fakat karşı adc kolsuz ya da karşı takımın kolsuz olması gerekiyor. Nerde bu adc’nin supportu?
Aynı arkadaş sanırım İkv’nin takım oyunu olduğunu iddia etmiş. LoL gibi. Şimdi LoL’de oyuna 5v5 başlıyoruz. Herkesin bir görevi var. Ana görevse oyunu kazanmak. İkv’ye ben tek kişi giriyorum. Görevim yok. Oyun bitmediği için kazanılacak bir şey yok. Şimdi ben Adc isem (Kog Maw main) yanımdaki supportun (Janna ve Lulu tercihen) beni ölümüne koruması lazım. Ama gel gör ki İkv’de Büyücü olduğumda yanımdaki Şifacının beni koruma zorunluluğu yok. Tamam bir kaç tane yetenek atar eyvallahta gidip benim yerime ölmez yani.
İki oyun da çok farklı türlerde ikisini kıyaslamamalıyız. (Benim yaptığım gibi) Ama İkv’de takım oyunu değildir. Oyuna yalnız giriyoruz, yalnız devam ediyoruz. Takımlık bir durum yok.
Ek olarak bi tank karakterin bu kadar hasar çıkarmasına bende karşıyım. Adı üstünde TANK. Yetenek absorbe eden. En fazla vuran değil.
Büyücüler valla Jandarma Ali’den grev yürüşüne başlasa haklı. Biri gelir çifteyle 2 vurur, biri gelir asitle 3 vurur. Kesmeye çalışsan kesemezsin. Vurmaya çalışsan menzile girdiler mi senden çok vururlar. (Menzilli olan ana karakter büyücü bu arada) Yani oyın içi inanılmaz bi dengesizlik var ama. Çözülmeyecek sorunlar değil. Ufak ufak oynamalarla her şey düzelir. Önce güncelleme gelsin.
Aynı arkadaş sanırım İkv’nin takım oyunu olduğunu iddia etmiş. LoL gibi. Şimdi LoL’de oyuna 5v5 başlıyoruz. Herkesin bir görevi var. Ana görevse oyunu kazanmak. İkv’ye ben tek kişi giriyorum. Görevim yok. Oyun bitmediği için kazanılacak bir şey yok. Şimdi ben Adc isem (Kog Maw main) yanımdaki supportun (Janna ve Lulu tercihen) beni ölümüne koruması lazım. Ama gel gör ki İkv’de Büyücü olduğumda yanımdaki Şifacının beni koruma zorunluluğu yok. Tamam bir kaç tane yetenek atar eyvallahta gidip benim yerime ölmez yani.
İki oyun da çok farklı türlerde ikisini kıyaslamamalıyız. (Benim yaptığım gibi) Ama İkv’de takım oyunu değildir. Oyuna yalnız giriyoruz, yalnız devam ediyoruz. Takımlık bir durum yok.
Ek olarak bi tank karakterin bu kadar hasar çıkarmasına bende karşıyım. Adı üstünde TANK. Yetenek absorbe eden. En fazla vuran değil.
Büyücüler valla Jandarma Ali’den grev yürüşüne başlasa haklı. Biri gelir çifteyle 2 vurur, biri gelir asitle 3 vurur. Kesmeye çalışsan kesemezsin. Vurmaya çalışsan menzile girdiler mi senden çok vururlar. (Menzilli olan ana karakter büyücü bu arada) Yani oyın içi inanılmaz bi dengesizlik var ama. Çözülmeyecek sorunlar değil. Ufak ufak oynamalarla her şey düzelir. Önce güncelleme gelsin.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
elo ne gold mu ?manyetix yazdı: ↑24 Ara 2017 14:19Lolde ww ile adc ve middeki büýüculeri 5 kişi arasından alıp tf kazandırdığım çok olmuştur hemde sadece bir ulti ile tek tuş.makmeden yazdı: ↑24 Ara 2017 12:06 Evet bu böyledir. Yıllardır oynadığım MMORPG lerin hiçbirinde tanklar muazzam hasarlar çıkarıp bir sınıfı 2 vuruşta kesemez. O tanktır. Grup oyuncusudur. Gelen hasarı engelleyip şifacı grubundan destek alır. Hasarı engellerken grubundaki yüksek hasar vuran karakterlerin rahat etmelerini sağlar. Ama hiçbir zaman tek başına muazzam hasarlar çıkarıp 5 kişinin arasına dalıp 1 ini alıp çıkamaz. Bu oyun yapısına, PvP dengesine, MMORPG'ye terstir.
Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.
Sırf bu yüzden oyunu bırakan saygı gören çok eski oyuncular var. Oyuna yıllarını vermiş tüm karakterleri epesi buluşma setleri full adamlar tanıdım bu saçmalık için bırakan. O adamda bilir DEF23 alıp koşuşturmayı ama bu oyunun ahlakına terstir arkadaş.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
- StarToLuNaY
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇINAR
Yeni gelecek güncellemede sınıflar arası dengeyle alakalı birşeyler vardır bence .
Saçmalamışım öyle mi ? Dostum gazap 3 asit 3 dirençsiz 7 bin giriyor büyücüye bilgin olsun. Ayrıca dediğin direnç itemler sadece büyücüye özgü bir şey değil bilgin olsun. Ruh kalkanı açık ve dirençli şifacıya karşı ne yapmayı düşünüyorsun ? 70 zırhı kırmak için 2 kritik üst üste getirmen lazım. Sonrasında kons açasın ki indirmeye devam et. Ki seni perişan eder o zamana kadarWindowss yazdı: ↑25 Ara 2017 11:29 Güzel saçmalamışsınız oyundaki hasar direnç itemler boşa mı var.Bu oyunu biraz kol ve beyin ile oynayan her büyücü tılsımlı ya da tılsımsız gazap şifacıyı rahatlıkla alır. Ayrıca en güçlü en güçsüz gibi bir ayrım yapmanız çok yanlış.ANGMAR yazdı: ↑24 Ara 2017 22:10 İstediğin en kral büyücüyü getir, gazap asitçi şifacıyı kesemez o sebeple şifacı büyücünün bir tık önünde. Diğer taraftan ofansif bir savaşçının da bir büyücüyü kesmesi de çok zor. Savaşçı büyücü kapışmasında eğer ki defansif savaşçı varsa Büyücünün defansifi kesmesi için defansif savaşçının çok kötü oynaması gerekiyor. Şifacı defansif vs defansif savaşçı dersek ise şifacı zırhını 70 lediği an defansif savaşçı hiç bir şey yapamaz. Şifacı en güçlüsü, büyücü de en güçsüzü. Defansif, sadece büyücüye karşı ezici üstünlük sağlayabilir.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oynadığım bir oyunda bu sivri zekalılara karşı şu dikkat çekici tedbiri gördüm 
Echo Of Soul - Tank Defansif moddayken hasar item giyemez giyse dahi hasarı artmaz sabit kalır ve bunu bildirmek için karakterin gobeğinde mor bir duman döner yada tam tersi ofans modda defans item giyemez
Echo Of Soul - Tank Defansif moddayken hasar item giyemez giyse dahi hasarı artmaz sabit kalır ve bunu bildirmek için karakterin gobeğinde mor bir duman döner yada tam tersi ofans modda defans item giyemez
Aradığım çözüm, fazlasına gerek yok aslında.mehmetl3al3a yazdı: ↑25 Ara 2017 15:52 Oynadığım bir oyunda bu sivri zekalılara karşı şu dikkat çekici tedbiri gördüm
Def 2 3 oynamak da çok güzel reis amamakmeden yazdı: ↑24 Ara 2017 12:06 Evet bu böyledir. Yıllardır oynadığım MMORPG lerin hiçbirinde tanklar muazzam hasarlar çıkarıp bir sınıfı 2 vuruşta kesemez. O tanktır. Grup oyuncusudur. Gelen hasarı engelleyip şifacı grubundan destek alır. Hasarı engellerken grubundaki yüksek hasar vuran karakterlerin rahat etmelerini sağlar. Ama hiçbir zaman tek başına muazzam hasarlar çıkarıp 5 kişinin arasına dalıp 1 ini alıp çıkamaz. Bu oyun yapısına, PvP dengesine, MMORPG'ye terstir.
Sırf bu yüzden oyunu bırakan saygı gören çok eski oyuncular var. Oyuna yıllarını vermiş tüm karakterleri epesi buluşma setleri full adamlar tanıdım bu saçmalık için bırakan. O adamda bilir DEF23 alıp koşuşturmayı ama bu oyunun ahlakına terstir arkadaş.
LadyGAGA yazdı: ↑25 Ara 2017 15:56Def 2 3 oynamak da çok güzel reis amamakmeden yazdı: ↑24 Ara 2017 12:06 Evet bu böyledir. Yıllardır oynadığım MMORPG lerin hiçbirinde tanklar muazzam hasarlar çıkarıp bir sınıfı 2 vuruşta kesemez. O tanktır. Grup oyuncusudur. Gelen hasarı engelleyip şifacı grubundan destek alır. Hasarı engellerken grubundaki yüksek hasar vuran karakterlerin rahat etmelerini sağlar. Ama hiçbir zaman tek başına muazzam hasarlar çıkarıp 5 kişinin arasına dalıp 1 ini alıp çıkamaz. Bu oyun yapısına, PvP dengesine, MMORPG'ye terstir.
kaldırmasınlar bence 39 lvl savaşçıyla 49 lvl büyücüyü kesiyorumadamın üzeri full tılsımlı alman itemleri takıp kesmek adama koyar def 2.3 güzel ama bence büyücü sınıfı bu oyunda kasmak ve sadece büyücülerle vs için etkili başkada oynanmaz