Bilgi ile görselin alakasını çözemedim hocam. Ayrıca gorgar yeni level dediğinde oyuncular tarafından ne anlaşılacağının farkındadır yanlış kullandığını düşünmüyorum. Görselde çok garip Coskun isminde yönetici 1 seviye pantolon kıyafer yok bölgeden birine ayar veriyor.
Gorgardan gelen açıklama
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Gorgardan gelen açıklama
- Subzero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mortal Kombat
Öncellikle gelecek yeni güncelleme şimdiden herkese hayırlı olsun. Güncelleme umarım oyuncuları uzun zaman doyuracak bir genişleme olur İnşallah, yoksa oyuncular tekrar oyundan kopacaktır.güncellemeninde 4 aydan erken geleceğini sanmıyorum çünkü hepsini bitirdikten sonra bikaç ay kendileri oynayıp test ediyorlar bunu en yetkili kişiden bizzat kendim öğrendim, yakın bi zamanda değil ama. Neyse fazla uzatmaya gerek yok yetkililerin oyunculara daha fazla bilgi vermesi dileğiyle iyi geceler...

Bunlardan Sancak sunucusundan :

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- HatayxDeViL
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Hayırlı ve güzel bir haber olmuş.Umarım herşey beklediğimiz gibi olur.İsterdim ki oyundan değilde daha resmi kanallardan forum,facebook yada twitter gibi yerlerdende açıklama yapılması yakında yapılması dileğiyle 
Bu kadar bilinmezlik olduğuna göre güncelleme haziran ayından önce gelmez. Her zaman olduğu gibi oyuncuların merakla yaklaşması için birkaç şey paylaşıyorlar fakat net bir şey söylemiyorlar.
Gorgar'ın söylediği 'level' ne yazık ki seviye değil, üzerinde çalıştıkları bölge, bölüm vs. şeyler. Google'da 'level design' diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Gorgar'ın söylediği 'level' ne yazık ki seviye değil, üzerinde çalıştıkları bölge, bölüm vs. şeyler. Google'da 'level design' diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

OLEEEEYY İMPARATOR GORGAR REİS OLEEYYYY
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- patatessogan
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: inception
işsiz metin tbr
Gorgar oyunda bu konuda bir şeyler çıtlattığına göre önümüzdeki hafta bir trailer veya bilgi konusu bekliyorum.
Muhtemelen Nisan- Mayıs gibi de güncelleme gelir.
Muhtemelen Nisan- Mayıs gibi de güncelleme gelir.
Everything is about math just math