başsağlığı
Re: başsağlığı
Allah rahmet eylesin
- SINGER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ailem
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
Uğur gerçekten iyi çocuktu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
KEMALIZM
KEMALIZM
KEMALIZM / Mertking
Söze nasıl, nereden başlasam bilemedim. Haberini bugün öğlen saatlerinde aldım ve nutkum tutuldu. Hala kulaklarımdadır zamanın behrinde "Hacı bu tıkla üret işinde çok para var, gel girelim" deyişin. Bana şimdi çok uzak gelen bir zaman diliminde; ne seninle saatlerce ettiğim muhabbetleri, gittiğim grup bölgelerini, ne de o tok sesini, en az cüssen kadar büyük yüreğini unutabilirim. Senden üretmiş olduğum Farabi Modeli Shen Kuo İcadı İpekli Eldiven'i bu oyunu oynadığım sürece saklayacağım bir hatıra olarak. Allah taksiratlarını affetsin güzel yürekli arkadaşım benim, dilerim ki mekanın cennet olur...
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Her sabah oyuna girip junon atardık onunla. Hatta şimdi gibi hatırlıyorum mor farenin orda iki arz beni kesecekken birdenbire ortaya çıktı ikisini beraber kesmiştik. Savaşçısındayken klana (Kaderci) yazardı. Bizde dalga geçerdik zaten çarın adı Kaderci diye. Allah rahmet eylesin. Gözlerim doldu haberi alınca mekanı cennet olur inşallah.AFRASiYAB yazdı: ↑23 Eki 2017 22:43 Söze nasıl, nereden başlasam bilemedim. Haberini bugün öğlen saatlerinde aldım ve nutkum tutuldu. Hala kulaklarımdadır zamanın behrinde "Hacı bu tıkla üret işinde çok para var, gel girelim" deyişin. Bana şimdi çok uzak gelen bir zaman diliminde; ne seninle saatlerce ettiğim muhabbetleri, gittiğim grup bölgelerini, ne de o tok sesini, en az cüssen kadar büyük yüreğini unutabilirim. Senden üretmiş olduğum Farabi Modeli Shen Kuo İcadı İpekli Eldiven'i bu oyunu oynadığım sürece saklayacağım bir hatıra olarak. Allah taksiratlarını affetsin güzel yürekli arkadaşım benim, dilerim ki mekanın cennet olur...
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
cogu kez aynı ortamı paylastık ve cok kalıtelı bır ınsandı duyunca üzüldük ALLAH rahmet ve kalanlara sabır eylesin mekanı cennet olsun güzel kardeşimin

RABBİM GÜNAHLARINI AFFEYLESİN diyerek başlayıp oyunun aslında nasıl güzel arkadaşlıklar doğurduğunu hep birlikte bir kez daha görmüş olduk
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Mekanı cennet olsun.SERDARBEY yazdı: ↑23 Eki 2017 00:02 Herkese Hayırlı Akşamlar
Tılsım sunucusunda 2007 yılında tanıştığım Uğur Armık (Kaderci) Arkadaşımızı Trafik Kazasında Kaybettik
YÜCE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM MEKANI CENNET OLSUN BU ÜZÜCÜ HABERİ SIZINLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
http://m.sabah.com.tr/webtv/yasam/d-100 ... zasi-1-olu

- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tüylerim diken diken oldu yahu. Allah rahmet etsin mekanını cennet eylesin.
Çok yakın olarak tanımazdım ama eski bir Tılsım sunucusu oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim, Tılsım’da oynayıp Kadercii’yi tanımamak diye bir şey söz konusu değildir. Ufak tefek muhabbetlerimiz de olmuştu kendisiyle.
Ölüm uzun zamandır kendisini unutturmuştu, kendini hatırlattı yine. Tam da bu zamanlarda insana bir ürperti gelir ya işte, tam da onu yaşattı bana.
Tekrardan Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabır versin.
Başımız sağ olsun.
Çok yakın olarak tanımazdım ama eski bir Tılsım sunucusu oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim, Tılsım’da oynayıp Kadercii’yi tanımamak diye bir şey söz konusu değildir. Ufak tefek muhabbetlerimiz de olmuştu kendisiyle.
Ölüm uzun zamandır kendisini unutturmuştu, kendini hatırlattı yine. Tam da bu zamanlarda insana bir ürperti gelir ya işte, tam da onu yaşattı bana.
Tekrardan Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabır versin.
Başımız sağ olsun.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes