Senin verdiğin örnek farklı bir örnek dostum, ben bir bölgenin çöp olmasından bahsediyorum , 5 senedir bu oyunun en büyük aktivitesi çemberlitaştır, yeni gelecek bölge bir grup bölgesini çöp haline getirmez, kademeli olarak kullanılmaya devam edecek yani yeni bölge geldi ben çemberlitaşa girmicem artık diye bir mantık yok, yada sığınak migrat , geçiş aşamasıdır ve kademeli olarak her türlü girilecek bu bölgelere çöp haline gelmeyecek yani, gelecek güncellemelerde doğru söylüyormuş diyeceğine eminimKraToSs yazdı: ↑18 Eki 2017 09:59 oyuncu mantığı böyledir güncellemenin getirdiği sonuç böyledir herkes bunun farkında çöp olması bana göre mantıksız değildir 39 da magnezyum dışşehir kolye 10mılyondu dev orti diye bildiğiniz kişi her gün 49 gelmeden önce dalton dışşehir item yansıtıyordu bölgeden bunu bilen pek yoktur. Ne oldu şimdi bu eşyalara çöp zaten çok zor düşen rastlanılan birşey sen bir büyücüyü fulleyebilirsin ama bir alman ok ucu kolye düşürmen bir büyücü fullemenden daha zor . O yüzden zor demeyin çemberlitaşa .
49 da hidra eklentisinden önce yücelen halıt ayakkabı 35m di peki ne oldu hidra ile 5m
yücelen halit eldiven yansıtıyordum klandan gb geldi 20m lik eldiven oldu 2m
zilfallon plevne kolye yansıtıyordum 25m di piyasası ofansif defansif olayı çıktı
şimdi bu kolye piyasada yok.
iyi forumlar.
GÜNCELLEMEDE SIZCE SAHSERLER AKTARILIRMI
Re: GÜNCELLEMEDE SIZCE SAHSERLER AKTARILIRMI
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Aktarılmaz kardeşim niye aktarılsın ileriki aşamalarda belki.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
aktarılmalı cunki gb almıyorlar gelişemiyor oyuncular en azından arkdaşınkini alırsın problem ortadna kalkar
- BuShiDoka
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÖD TENGRi YASAR
Satılması mantikli olur benim görüşüm çemberlitaşa alinmayan arkadaşlar için daha iyi olur

- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
yüksek ihtimal yeni recetede meteryal parcası olarak istenebilir.istenirse eger ejder asa istenebilir

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Böyle bir şey olmayacak.
- NISAO
- İskele Babası
- Lonca: Hayvan Severler
junon bölgesi geldiğinde sığınak itemleri aktarılamadı,çt bölgesi geldiğinde sığınak ve junon itemleri aktarılamadı yani yine aktarılmaz diye düşünüyorum olursa sürpriz tabi ve olursa güzel olur çünkü hala nuc yüzüğümüz yok