Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
Re: Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
59 Levelin geleceğini tahmin etmiyorum. Sebebi ise Solucan, direnç, savunma vs vs yeni itemlerde ( Şaheserlerden hariç ) gerekecek. Bu yüzden olasılık vermiyorum, kendi düşüncem tabii.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Seviye işi hikâye beyler umutlanmayin. Oyunun tüm dengeleri değişir ve büyük harita yapmak kolay değil 3 5 ayda olacak iş değil.
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
gelsinde yeni bölge nasıl gelirse gelsin 

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yeni seviye ile parlatılan Çemberlitaş silahlarının akıbeti ne olacak merak ediyorum. Çöp mü olacaklar yoksa Latif, Ecel Getiren, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf gibi restore edip geçerliliklerini devam ettirecekler?

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Simdi seviye artırımı gelirse çöp olacaktir acik ve net ancak grup bolgesi gelirse yine kullanilmaya devam eder yeni gelecek silahlar daha guclu olsada elde etmek zor olacaktir bir kac sene bolgelere bunlarlar girilirFiratCakiroglu yazdı: ↑13 Eki 2017 11:47 Yeni seviye ile parlatılan Çemberlitaş silahlarının akıbeti ne olacak merak ediyorum. Çöp mü olacaklar yoksa Latif, Ecel Getiren, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf gibi restore edip geçerliliklerini devam ettirecekler?
kasana kadar geçerliliği devam edecek bu hep böyledir her oyunda da böyledir zamanında kütük yaran için bizde birşeyler istedik olmadı mecburen çöp olacak en nihayetindeFiratCakiroglu yazdı: ↑13 Eki 2017 11:47 Yeni seviye ile parlatılan Çemberlitaş silahlarının akıbeti ne olacak merak ediyorum. Çöp mü olacaklar yoksa Latif, Ecel Getiren, Ejder Asa, Ashab-ı Kehf gibi restore edip geçerliliklerini devam ettirecekler?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Az sayılamayacak miktarda para verip yükseltilen silahların çöp olma durumu üzücü.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Merkez Tehlike
Her güncellemede oldugu gibiFiratCakiroglu yazdı: ↑13 Eki 2017 13:18 Az sayılamayacak miktarda para verip yükseltilen silahların çöp olma durumu üzücü.