Sabır loading...
son sürüm.
Güncelleme Aldatmacası
Re: Güncelleme Aldatmacası
Fazla büyütüyorsunuz bu işi , adamlar daha 2 aydır yapıyoruz dedi 5 senedir paket hazırlıyoruz demediler yani, bilgi bilgi diyordunuz gelip bilgi verdiler şimdide yalan diyorsunuz sizde ne yapacağınızı bilmiyorsunuz .
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Hazırlanmamış bi bölge için trailer istiyolar
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
en azından ufak bir teaser yayınlanabilir bakın trailer demiyorum en azından bir teaser ya bu kadar zor olmamalı yada eskisi gibi sobee sızıntılarıda olabilirdi artık TT'den habersiz wc ye bile gitmiyorlar demek oluyor bu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ya hazır olmayan şeyin neresini koysun adam yahu. Bakın bir açıklama gelmiyorsa, ya büyük bir yer gelecek henüz daha temelleri atılıyor veya bölge yapılıp bitmesine yakın trailer yayınlayacaklar.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Yorumları okudukça cidden gülesim geliyor
Bir tabir vardır ya annenin karnında 9 ay nasıl bekledin diye bende şimdi bu sitem edenlere soruyorum 5 sene güncellemeyi nasıl beklediniz. Yani bana kalırsa herşey tıkırında ve olması gerektiği gibi yürüyor 5 sene ufacık bile bir açıklama yapmayan adamlar aylardır güzel haberler sunuyorlar hani ilk konu üzerine birşey yapılmasaydı eyvallah derim aradan kaç ay geçti ne oldu gibisinden 1 ayda bir açıklamada yapıyorlar zamanı gelince teaser gibi şeylerde gelir. Şimdi anlamıyorumda bu adamlar ne yapsa bazı kişiler için hiç bişey yaranılmayacak. Bakınız; Neler yapıyorsunuz ile ilgili açıklama yapın yapın dediniz adamlara kimlerin ne iş yaptığı ile ilgili açıklama yaptılar. Şimdi kalkıp teaser yapsalar onu beğenmezsiniz herşeye bir olumsuzluk şaşırmışsınız valla 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Vezirx27 yazdı: ↑27 Eyl 2017 10:09 Yorumları okudukça cidden gülesim geliyorBir tabir vardır ya annenin karnında 9 ay nasıl bekledin diye bende şimdi bu sitem edenlere soruyorum 5 sene güncellemeyi nasıl beklediniz. Yani bana kalırsa herşey tıkırında ve olması gerektiği gibi yürüyor 5 sene ufacık bile bir açıklama yapmayan adamlar aylardır güzel haberler sunuyorlar hani ilk konu üzerine birşey yapılmasaydı eyvallah derim aradan kaç ay geçti ne oldu gibisinden 1 ayda bir açıklamada yapıyorlar zamanı gelince teaser gibi şeylerde gelir. Şimdi anlamıyorumda bu adamlar ne yapsa bazı kişiler için hiç bişey yaranılmayacak. Bakınız; Neler yapıyorsunuz ile ilgili açıklama yapın yapın dediniz adamlara kimlerin ne iş yaptığı ile ilgili açıklama yaptılar. Şimdi kalkıp teaser yapsalar onu beğenmezsiniz herşeye bir olumsuzluk şaşırmışsınız valla
![]()
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Diger ekibi tanimiyorum ancak Nihat abiyle birkac diyaloga girdim pek yalan söyleyecek karakterde biri degil. Ayrica emre yucelen de muzikler devam ediyor dedi sadece uzun surecek bu bekleyis bana oyle geliyor. Gamex te aciklanir denildi hala boş, siz bence başka ugras alani veya oyun bulun guncelleme gelince zaten mutlaka duyarsınız
Retaliation yazdı: ↑27 Eyl 2017 10:04Ya hazır olmayan şeyin neresini koysun adam yahu. Bakın bir açıklama gelmiyorsa, ya büyük bir yer gelecek henüz daha temelleri atılıyor veya bölge yapılıp bitmesine yakın trailer yayınlayacaklar.
eskiden sürekli sızıntı oluyordu mesela bakın şöyle şöyle çalışıyoruz diye pcleri gösterip
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Daha modelleme yapılmadan nasıl bir trailer, teasar bekliyorsunuz acaba ?