Yoksa yeni arayüz mü geliyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yoksa yeni arayüz mü geliyor?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sanırım bu kısmı biraz kurtarabildim. Eğer daha toplu fotoğraflar paylaşabilirsen diğer kısımları da birleştirebilirim.

Resim

Bu kısımda gördüğümüz gibi 8 ayrı bölme var. Bu bölmeler ne işe yarayacak bunu çözemedim. Oyunumuzun oynanışında büyük değişiklikler yaşanabilir. Resmin üst kısmındaki butonlarda "Ana Menü" butonu bariz şekilde gözüküyor. Bunun anlamı ESC menüsünün geliştirilip kullanıcı arayüzüzünde karakter köprüsü oluşabileceği. Yani oyundan çıkmadan karakter değiştirmek yahut karakterler arası işlem yapabilmek gibi. Gözüken diğer kısımlarda da oyunda şuan mevcut olmayan kısımlar mevcut fakat tam olarak toparlayamadım.

Şimdilik bu kadar.
ikvTDK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ikvTDK »

8 kırmızı 8 mavi tılsım takabilicez oley
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ikvTDK yazdı: 20 Eyl 2017 02:01 8 kırmızı 8 mavi tılsım takabilicez oley
Açık gri ve koyu gri tonları tıklama animasyonu. Hani butona tıklayınca daha koyu olur ya o hesap. Arkadaşın paylaştığı ana resimde bütün butonlar bu şekilde tanımlanmış. Bu tarz animasyonları genelde tanımlama şekli budur.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

turkoxHAMSTER yazdı: 20 Eyl 2017 01:38 Sanırım bu kısmı biraz kurtarabildim. Eğer daha toplu fotoğraflar paylaşabilirsen diğer kısımları da birleştirebilirim.

Resim

Bu kısımda gördüğümüz gibi 8 ayrı bölme var. Bu bölmeler ne işe yarayacak bunu çözemedim. Oyunumuzun oynanışında büyük değişiklikler yaşanabilir. Resmin üst kısmındaki butonlarda "Ana Menü" butonu bariz şekilde gözüküyor. Bunun anlamı ESC menüsünün geliştirilip kullanıcı arayüzüzünde karakter köprüsü oluşabileceği. Yani oyundan çıkmadan karakter değiştirmek yahut karakterler arası işlem yapabilmek gibi. Gözüken diğer kısımlarda da oyunda şuan mevcut olmayan kısımlar mevcut fakat tam olarak toparlayamadım.

Şimdilik bu kadar.

Güzel açıklama olmuş umarım beklentideki kadar büyük bir şeyle karşılaşacağız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

yun1010 yazdı: 19 Eyl 2017 18:27 Çok güzel duruyor ben oyundan çıkıp girdiğim zaman gm olmuştum geçenlerde. Kaçana göçene 20k atıyodum tıkladığım yere ışınlanıyordum ;=)
En son bende cik gir yaptigimda İkvye Hybanda guncellemesi gelmisti taş adamlara fizik falan atiyoduk ne tesaduf.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

turkoxHAMSTER yazdı: 20 Eyl 2017 01:38 Sanırım bu kısmı biraz kurtarabildim. Eğer daha toplu fotoğraflar paylaşabilirsen diğer kısımları da birleştirebilirim.

Resim

Şimdilik bu kadar.

karakter statslarıyla ilgili birşeyde gelecek
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim

Şimdilik bu kadar.
Romen rakamlarının beceriler ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Resimde gözükmemiş ama IX ve X rakamları da olabileceği kanaatindeyim.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Yeni gelecek bölge büyük deniliyor büyük bir şey gözü ile bakıyoruz ve böyle bir güncellemede yeni arayüz olması gerek gibi düşünüyorum.

Ve gerçekten daha hoş olacak yeni arayüz ile.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Parlementxx yazdı: 20 Eyl 2017 07:57
yun1010 yazdı: 19 Eyl 2017 18:27 Çok güzel duruyor ben oyundan çıkıp girdiğim zaman gm olmuştum geçenlerde. Kaçana göçene 20k atıyodum tıkladığım yere ışınlanıyordum ;=)
En son bende cik gir yaptigimda İkvye Hybanda guncellemesi gelmisti taş adamlara fizik falan atiyoduk ne tesaduf.
Yok artık 😄😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

desene sohbet kısmına dokunmayacaklar yine ':) ':) ':)

arayüzün değişmesi şart zaten daha kaliteli ve hoş bir arayüz olması gerekiyor.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön