Mobil Veri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Mobil Veri

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

SalurBeyi yazdı: 25 Kas 2017 09:44 Farklı bir konu açmak yerine konuyu uyandırmak zorunda kaldım. Dün akşam 2 saat kadar oyundaydım, KYK yurdun da kaldığım için mobil veriden girdim oyuna. Büyük holde Gönül civarında akrep ve örümcek kestim.

Telefondan kontrol ettim. İnternet paylaşımı internet kullanımı 426MB yazıyor. Arka planda ki tüm uygulamalar kapalıydı, indirme yapabilecek herhangi bir şey yoktu.
Ben mi yanlış bir şey yaptım, yoksa sizlerin ölçümleri mi yanlış?
Güncelleme felan yapmış olabilir bilgisayar yoksa bahsetmiş olduğunuz rakam imkansız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

SPIEGLEIN yazdı: 25 Kas 2017 09:46 Güncelleme felan yapmış olabilir bilgisayar yoksa bahsetmiş olduğunuz rakam imkansız.
Bende sizin gibi düşünüyorum ancak bağlandığım da mobil bağlantımı bilgisayardan ''tarifeli bağlantı olarak'' ayarladım. Yani Windows herhangi bir indirme yapmış olamaz. BitTorrent, Steam, Internet Downland Manager gibi indirme yapabilecek tüm programları da kapattım.

Acaba bilgisayarın kaç MB internet harcadığını gösteren bir program var mı? Demek istediğim şu; açayım programı, İKV'ye gireyim, 2 saat falan oynayım, bana bu 2 saat içinde ne kadar internet harcadığımı göstersin. Var mı böyle bir program?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

DÜZELTME

Windows 10 kullanıyorum. Windows Uptade'i devre dışı bıraktım. Arka plan uygulamalarının bazılarını kaldırdım, devre dışı bıraktığımı sandığım bazılarını da bu sefer gerçekten devre dışı bıraktım.

85 dakika gibi bir süre de 5MB harcadı. Mobil veriden girmek isteyen arkadaşlar için; İKV interneti kokluyor. ;)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

SalurBeyi yazdı: 26 Kas 2017 13:04 DÜZELTME

Windows 10 kullanıyorum. Windows Uptade'i devre dışı bıraktım. Arka plan uygulamalarının bazılarını kaldırdım, devre dışı bıraktığımı sandığım bazılarını da bu sefer gerçekten devre dışı bıraktım.

85 dakika gibi bir süre de 5MB harcadı. Mobil veriden girmek isteyen arkadaşlar için; İKV interneti kokluyor. ;)
Bahsetmiştim :') :')

Sevindim sorunu halletmiş olmanıza. O:-) O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KarakuleGFB
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarakuleGFB »

Başlat/Ayarlar/Ağ ve İnternet sekmesini açtıktan sonra Veri Kullanımı adlı yer var. Oradan kullandığınız veriyi öğrenmek için önce sıfırlayın. Sonra denemek istediğiniz işlemleri uygulayın.

Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Benim şahsi görüşüm sabit internet hattınızda kesinti problemi varsa veri kullanmak zorundaysanız bu kesinti uzun sürecekse bu zaman diliminde kendinize farklı işlerinize zaman ayırmanız bu yüzden yaz ayımı aktif şekilde kullanamadığım zamanlar oldu konuyu ve sorduğunuz sorunun dışına çok fazla çıkartmayayım iyi oyunlar..
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama tekrar yazayım, üni okuduğum için herşeyimi mobil veriyle yapmak zorundayım. Lol ve ikvyi mobilden oynuyorum hiçbir hız sıkıntısı falan yok. İkv neredeyse hiç mb yemiyor, fakat 2-3 saat yoğun meteor savaşı falan yaparsanız fazla gidebilir. Hızı çok iyi lag falan hiç yaşanmıyor 3 senedir oyunları mobilden oynuyorum. Evimdeki internet 8mbit ve herkes wifi kullandığından evde olduğumda da mobilde oynuyorum. Bu konu hakkında danışmak istediğiniz başka şeyler varsa yardımcı olurum özelden yazabilirsiniz
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Holde Oynarsan İnternet'i Su Gibi içiyor Meteorda Hiç Yemiyor Çemberlitaş'ta da kasarsa bi an 40mb felan gıdıyor sonra duzelıyor Kenanda Bazen Hızlı Gidiyor İnternet Migrat'tada aynı şekil kasarsa 10 15 dakika hızlı gidiyor sonra düzeliyor. ama Meteorda Hiç İnternet Yemiyor İstediğin Gibi Dolaş Veyada E.Ö-SİVRİ ADA-YER ALTI gibi yerler internet yemiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön