Bu adam oyunu pazarlamıyo veya oyunculardan bir kar sağlamıyo.BANAGOREASKYOK yazdı: ↑18 Eyl 2017 17:535 yıldır yenılık gelecek diye sürekli aynı kopyala yapıstır sözlerden baska birşey duymadık görmedik. Emre yücelenın cıkıpda 1 müzik paylaşması İKV ye yenılık gelecek İKV müzigi algısı niye yaratıyor sizde anlamıs degilim yöneticilerin de dedigi gibi eger bir paylasım bilgi olursa TÜRK TELEKOM çalışanları bizzat bilgi vereceklerdir. boş konu açıp boş yorum yapmayın.SPIEGLEIN yazdı: ↑18 Eyl 2017 17:23Troll mu? Adam 1 tanesini dinletti?BANAGOREASKYOK yazdı: ↑18 Eyl 2017 17:21 emre yücelen bile sana yılın trolünü atmış![]()
![]()
Yöneticiler bile bilgi vermiyorken emre yücelen size İKV yeni paketıne konulcak şarkıların 5 i bitti buyrun dinleyin diyor resmen yemişsiniz
![]()
![]()
5 Tane İKV Müziği Bitti
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: 5 Tane İKV Müziği Bitti

- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jitem
Bölge daha geniş olacak demek . Güzel haber.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Dostum herkesin görüşü farklıdır ve senin görüşüne saygı duyarım.BANAGOREASKYOK yazdı: ↑18 Eyl 2017 17:21 emre yücelen bile sana yılın trolünü atmış![]()
![]()
Yöneticiler bile bilgi vermiyorken emre yücelen size İKV yeni paketıne konulcak şarkıların 5 i bitti buyrun dinleyin diyor resmen yemişsiniz
![]()
![]()
Emre Yücelen sadece 1 eserini azda olsa bizimle paylaştı ama bu kalan 4 ünü paylaşma imkanı yoktu çünkü zaten oyuncular hevesli diye 1 tanesini sundu şöyle birşey var 1 haftada müzik aletleriyle bu çalışmayı bitirdi mi bu soruyu sormak lazım.
Genişleme paketi hakkında dediğin gibi Türk Telekom açıklamayı yapacaktır illaki merak eden oyuncu kitlesi olarak birilerinin ağızından laf almaya bakıyoruz ve çalışmalarının devam ettiğini biliyoruz. Sadece bunu biliyoruz.
Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .
Bağzı Müziklerin FRAGMAN'ını verirseniz seviniriz
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Lahza yazdı: ↑18 Eyl 2017 19:29 Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .
Yıllardır buradayım çok kez bıraktım çok kez tekrar başladım hiç bir oyunda aradığımı bulamadım tek bulduğum oyun istanbul kıyamet vaktı oldu aradığım herşeyi buluyorum ben bu oyunda evet öteki oyunlar çok üst düzeyde diyebilirim ama 1 saat 3 saat sonra o çekiciliği kalmıyor bende 2 3 gün sonra tekrar girdiğimde gene aynı 1 2 saat durup çıkıyorum ama ikv için neredeyse tüm vakitlerim ikv içerisinde geçiyor boş vakitlerim oyuna bakmasam başka birşeyle meşgül bile olsam arka planda oyun sürekli açık ara ara bakıp tekrar masa üstü veya ne yapıyorsam devam ederim
Burada oyunu kötülemek ve küçük görmek istiyen arkadaşlar yetkililere sürekli laf söyleyen arkadaşlar evet haklılık payınız var yok demiyoruz ama bir yere kadar sürekli karşılaşıyoruz bu manzara ile bunun yerine forumdaki olaylara konuşmalar üzerinde fikirlerinizi paylaşmanız herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
-
BANAGOREASKYOK
- Sahaf Yardımcısı

yönetimi kötülemiyoruz yönetim cok zayıf ve hiçbiri Mevlüt Dinç degil. İKV yi İKV yapan odur nokta gerisi paso fiso veryansın alev alsınSPIEGLEIN yazdı: ↑18 Eyl 2017 19:40Lahza yazdı: ↑18 Eyl 2017 19:29 Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .
Yıllardır buradayım çok kez bıraktım çok kez tekrar başladım hiç bir oyunda aradığımı bulamadım tek bulduğum oyun istanbul kıyamet vaktı oldu aradığım herşeyi buluyorum ben bu oyunda evet öteki oyunlar çok üst düzeyde diyebilirim ama 1 saat 3 saat sonra o çekiciliği kalmıyor bende 2 3 gün sonra tekrar girdiğimde gene aynı 1 2 saat durup çıkıyorum ama ikv için neredeyse tüm vakitlerim ikv içerisinde geçiyor boş vakitlerim oyuna bakmasam başka birşeyle meşgül bile olsam arka planda oyun sürekli açık ara ara bakıp tekrar masa üstü veya ne yapıyorsam devam ederimen son oyunu bırakmıştım 3 4 ay önce güncelleme haberi ile tekrardan başladım ha tabi güncelleme gelmeseydi yine başlayacaktım
kaşıntım tutmuştu çünkü
Burada oyunu kötülemek ve küçük görmek istiyen arkadaşlar yetkililere sürekli laf söyleyen arkadaşlar evet haklılık payınız var yok demiyoruz ama bir yere kadar sürekli karşılaşıyoruz bu manzara ile bunun yerine forumdaki olaylara konuşmalar üzerinde fikirlerinizi paylaşmanız herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
İKV'yi İKV yapan Mevlüt Dinç miydi
)) Adamın oyunun oynanışından bile haberi yoktu. Sağlam yatırımcıydı o kadar. Oyunun fikir babası bu oyun daha piyasada yokken bile Gorgar'dı. Şuan da projenin lideri. Oyunu yapan adam buraya "Genişleme Paketi'ni kimler hazırlıyor?" adı altında açıklama yapıyor adam hala gelmiş Emre Yücelen trollüyor diyor
Olum adam oyunun soundtracklerini yapan kişi. Şu an herkes merak ediyor diye kendi yayınında ufak bir kısmını dinletti. Kimi neden trollesin. Allah biraz akıl biraz da fikir versin.