5 Tane İKV Müziği Bitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: 5 Tane İKV Müziği Bitti

Mesaj gönderen Parlementxx »

BANAGOREASKYOK yazdı: 18 Eyl 2017 17:53
SPIEGLEIN yazdı: 18 Eyl 2017 17:23
BANAGOREASKYOK yazdı: 18 Eyl 2017 17:21 emre yücelen bile sana yılın trolünü atmış :') :') :') Yöneticiler bile bilgi vermiyorken emre yücelen size İKV yeni paketıne konulcak şarkıların 5 i bitti buyrun dinleyin diyor resmen yemişsiniz :D :')
Troll mu? Adam 1 tanesini dinletti?
5 yıldır yenılık gelecek diye sürekli aynı kopyala yapıstır sözlerden baska birşey duymadık görmedik. Emre yücelenın cıkıpda 1 müzik paylaşması İKV ye yenılık gelecek İKV müzigi algısı niye yaratıyor sizde anlamıs degilim yöneticilerin de dedigi gibi eger bir paylasım bilgi olursa TÜRK TELEKOM çalışanları bizzat bilgi vereceklerdir. boş konu açıp boş yorum yapmayın.
Bu adam oyunu pazarlamıyo veya oyunculardan bir kar sağlamıyo.
Resim
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Bölge daha geniş olacak demek . Güzel haber.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Bu adam ne kadar boş konuşuyor ya
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

BANAGOREASKYOK yazdı: 18 Eyl 2017 17:21 emre yücelen bile sana yılın trolünü atmış :') :') :') Yöneticiler bile bilgi vermiyorken emre yücelen size İKV yeni paketıne konulcak şarkıların 5 i bitti buyrun dinleyin diyor resmen yemişsiniz :D :')
Dostum herkesin görüşü farklıdır ve senin görüşüne saygı duyarım.

Emre Yücelen sadece 1 eserini azda olsa bizimle paylaştı ama bu kalan 4 ünü paylaşma imkanı yoktu çünkü zaten oyuncular hevesli diye 1 tanesini sundu şöyle birşey var 1 haftada müzik aletleriyle bu çalışmayı bitirdi mi bu soruyu sormak lazım.

Genişleme paketi hakkında dediğin gibi Türk Telekom açıklamayı yapacaktır illaki merak eden oyuncu kitlesi olarak birilerinin ağızından laf almaya bakıyoruz ve çalışmalarının devam ettiğini biliyoruz. Sadece bunu biliyoruz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Bağzı Müziklerin FRAGMAN'ını verirseniz seviniriz :) :yum:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 18 Eyl 2017 19:29 Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .

Yıllardır buradayım çok kez bıraktım çok kez tekrar başladım hiç bir oyunda aradığımı bulamadım tek bulduğum oyun istanbul kıyamet vaktı oldu aradığım herşeyi buluyorum ben bu oyunda evet öteki oyunlar çok üst düzeyde diyebilirim ama 1 saat 3 saat sonra o çekiciliği kalmıyor bende 2 3 gün sonra tekrar girdiğimde gene aynı 1 2 saat durup çıkıyorum ama ikv için neredeyse tüm vakitlerim ikv içerisinde geçiyor boş vakitlerim oyuna bakmasam başka birşeyle meşgül bile olsam arka planda oyun sürekli açık ara ara bakıp tekrar masa üstü veya ne yapıyorsam devam ederim =) en son oyunu bırakmıştım 3 4 ay önce güncelleme haberi ile tekrardan başladım ha tabi güncelleme gelmeseydi yine başlayacaktım =) kaşıntım tutmuştu çünkü

Burada oyunu kötülemek ve küçük görmek istiyen arkadaşlar yetkililere sürekli laf söyleyen arkadaşlar evet haklılık payınız var yok demiyoruz ama bir yere kadar sürekli karşılaşıyoruz bu manzara ile bunun yerine forumdaki olaylara konuşmalar üzerinde fikirlerinizi paylaşmanız herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

yun1010 yazdı: 18 Eyl 2017 00:32 Yeni bölgede örümcek ve akrep gelmesin ayrıca kader mühürleri diye bi boss olsun keselim
:relaxed: :relaxed: :relaxed:
Resim
BANAGOREASKYOK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BANAGOREASKYOK »

SPIEGLEIN yazdı: 18 Eyl 2017 19:40
Lahza yazdı: 18 Eyl 2017 19:29 Belirli bir kitle var , her ne haber çıkarsa çıksın yok efendim o öyle olmaz siz bu oyundan ne beklersiniz bilmem , yok efendim boş boş konuşmayın , yok efendim 5 senedir güncelleme gelmiyor , oynama arkadaşım bu kadar dertliysen , haftada bir güncelleme alan oyunlar var buyur onlara git .

Yıllardır buradayım çok kez bıraktım çok kez tekrar başladım hiç bir oyunda aradığımı bulamadım tek bulduğum oyun istanbul kıyamet vaktı oldu aradığım herşeyi buluyorum ben bu oyunda evet öteki oyunlar çok üst düzeyde diyebilirim ama 1 saat 3 saat sonra o çekiciliği kalmıyor bende 2 3 gün sonra tekrar girdiğimde gene aynı 1 2 saat durup çıkıyorum ama ikv için neredeyse tüm vakitlerim ikv içerisinde geçiyor boş vakitlerim oyuna bakmasam başka birşeyle meşgül bile olsam arka planda oyun sürekli açık ara ara bakıp tekrar masa üstü veya ne yapıyorsam devam ederim =) en son oyunu bırakmıştım 3 4 ay önce güncelleme haberi ile tekrardan başladım ha tabi güncelleme gelmeseydi yine başlayacaktım =) kaşıntım tutmuştu çünkü

Burada oyunu kötülemek ve küçük görmek istiyen arkadaşlar yetkililere sürekli laf söyleyen arkadaşlar evet haklılık payınız var yok demiyoruz ama bir yere kadar sürekli karşılaşıyoruz bu manzara ile bunun yerine forumdaki olaylara konuşmalar üzerinde fikirlerinizi paylaşmanız herkes için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
yönetimi kötülemiyoruz yönetim cok zayıf ve hiçbiri Mevlüt Dinç degil. İKV yi İKV yapan odur nokta gerisi paso fiso veryansın alev alsın :smirk: :smirk: 5 yıldır oltaya 1 solucan takıyolar ara ara sizde o yeme geliyonuz :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

İKV'yi İKV yapan Mevlüt Dinç miydi :))) Adamın oyunun oynanışından bile haberi yoktu. Sağlam yatırımcıydı o kadar. Oyunun fikir babası bu oyun daha piyasada yokken bile Gorgar'dı. Şuan da projenin lideri. Oyunu yapan adam buraya "Genişleme Paketi'ni kimler hazırlıyor?" adı altında açıklama yapıyor adam hala gelmiş Emre Yücelen trollüyor diyor :) Olum adam oyunun soundtracklerini yapan kişi. Şu an herkes merak ediyor diye kendi yayınında ufak bir kısmını dinletti. Kimi neden trollesin. Allah biraz akıl biraz da fikir versin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön