Sobee GameX 2017 ye KATILMIYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Sobee GameX 2017 ye KATILMIYOR

Mesaj gönderen vahdet »

"Yılın En iyi MMORPG Oyunu" kategorisinde birinci olursa; ödül almak için oraya gelecektir herhalde :)
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

GAMEX'e katılması için Yeni Paket olması Gerek Oda Henüz Yok ve Yanlış Hatırlamıyorsam Paket Gelse bile Sobee'nin Gamex'e Katılım yapmayacağını hatırlıyorum.
Yeni Paketin Bu Sene Gelmesi Zor Belki Bir umut Aralık bir umut oda
En son EsTeRGoNxRss tarafından 08 Eyl 2017 12:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Bakalım neler olacak. :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

SPIEGLEIN yazdı: 08 Eyl 2017 12:23
Seven yazdı: 08 Eyl 2017 09:16 Ben katılımcılar arasında oyun firması fazla görmedim ama bunlar gün geçtikçe eklenecektir diye düşünüyorum. İkv ne olacağı belirsiz duruyor köşede umarım katılır. Yakında olanlar gider. Uysada uymasada ufak bir yazı yazdım.

#UmudunuYitirme
#GameX'e katıl
Olumsuz düşüncelere hayır
Hepimiz eğlenelim. :')
Domuz beyide etiketleseydin :)

:') Yeni kurbandan çıktık o hayvanın adını telafuz etmiyorum normaldede. ;)

Sen etiketlemiş kadar oldun.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

SERDARBEY yazdı: 07 Eyl 2017 11:20 http://www.gamex.com.tr/

Katılımcılar arasında sobee şirketi yok :grimacing:
Malesef ki kardeşim. :S
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

geçen ismini hatırlamadığım 2 arkadaş güncellemenin hala gelmeyeceğini bunun bir oyalama taktiği olduğunu söylemişlerdi zaten olması gereken küçük çaplı hataları düzelttiler. Eğer gorgara yukarıdan böyle yapılması istendiyse öyle yapmış olabilir. Emre yüceleninki de kafa karıştırmak için olabilir. Sen yeni genişleme paketi getireceksin gamex de tanımayacaksın bu şunuda gösterebilir;
Paket önceden hazırlanmadı şimdi hazırlanıyor ve oyunun 11.yıl dönümünde piyasaya sürülcek ve versiyon artacak
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

KraToSs yazdı: 09 Eyl 2017 08:40 geçen ismini hatırlamadığım 2 arkadaş güncellemenin hala gelmeyeceğini bunun bir oyalama taktiği olduğunu söylemişlerdi zaten olması gereken küçük çaplı hataları düzelttiler. Eğer gorgara yukarıdan böyle yapılması istendiyse öyle yapmış olabilir. Emre yüceleninki de kafa karıştırmak için olabilir. Sen yeni genişleme paketi getireceksin gamex de tanımayacaksın bu şunuda gösterebilir;
Paket önceden hazırlanmadı şimdi hazırlanıyor ve oyunun 11.yıl dönümünde piyasaya sürülcek ve versiyon artacak
Düşündürücü..
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Şimdi Sobee ekibini her ne kadar sevmesemde, güvenmesem de onların yerinde bende olsam bende GameX'e katılmazdım. Geçen sene gittim yemin ederim gittiğime bin pişman olmuştum. Oyun Fuarı havasından çok Youtuber fuarıydı. Çoğu firma -ki oyun firması olmayanlar bile vardı- standına 1 tane youtuber kiralamıştı (hakikatten parasını basıp kiralamış) ve öyle reklam yapmaya çalışıyordu. Tabii kendi ürününün mü yoksa youtuberin mi bilemem.

Önümüzde bi Gist 2018 var. O daha çok oyunlar ile alakalı. GameX gibi cıvımadı henüz. Oyununu daha iyi tanıtabilir, daha yapıcı eleştiriler, daha güzel iltifatlar alabilir. Güncellemede, oyunda herhangi bir problem varsa onu çözmek içinde yeterli zamanı bulabilirler. Gist 2018'in kitlesiyle GameX'in kitlesi bir değil çünkü.

Demem o ki dostlarım İKV'nin GameX'e katılması kötü değil. Önümüzde Gist var.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Güncellemenin daha yapım aşamasında olduğu düşüncesindeyim bende , kader mühürleri için katılabilirler diyordum ama demekki onu da daha tamamlayamadılar, dolayısıyla bu güncellemenin aralık ayında da geleceğini düşünmüyorum , 2018 nisan bir ihtimal çünkü anca yetiştirirler, kaldı ki tek işleri ikv değil ilgilenmeleri gereken bir oyun daha var (keşke olmasaydı)
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

SkyBlue yazdı: 09 Eyl 2017 11:34 Şimdi Sobee ekibini her ne kadar sevmesemde, güvenmesem de onların yerinde bende olsam bende GameX'e katılmazdım. Geçen sene gittim yemin ederim gittiğime bin pişman olmuştum. Oyun Fuarı havasından çok Youtuber fuarıydı. Çoğu firma -ki oyun firması olmayanlar bile vardı- standına 1 tane youtuber kiralamıştı (hakikatten parasını basıp kiralamış) ve öyle reklam yapmaya çalışıyordu. Tabii kendi ürününün mü yoksa youtuberin mi bilemem.

Önümüzde bi Gist 2018 var. O daha çok oyunlar ile alakalı. GameX gibi cıvımadı henüz. Oyununu daha iyi tanıtabilir, daha yapıcı eleştiriler, daha güzel iltifatlar alabilir. Güncellemede, oyunda herhangi bir problem varsa onu çözmek içinde yeterli zamanı bulabilirler. Gist 2018'in kitlesiyle GameX'in kitlesi bir değil çünkü.

Demem o ki dostlarım İKV'nin GameX'e katılması kötü değil. Önümüzde Gist var.
Enes senmisin?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön