Bende öyle düşünüyorum daha bir çok kişide full setler bile yok ama ejder asanın başına gelen bunlarında başına gelebilir.Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:31Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..EkSeLaNS53 yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba![]()
İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:31Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..EkSeLaNS53 yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba![]()
manyetix yazdı: ↑27 Ağu 2017 08:09Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:31Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..EkSeLaNS53 yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba![]()
Oyunun en büyük grup bölgesi çemberlitaştır ve siz meteordan yer altına geçtiğimizde şaheser olmayan sıradan eşyaların çöp olduğundan bahsediyorsunuz bunlar tabiki çöp olacaktır, yücelenmiş ibni sinaymış şayet yeni seviye gelirse çöp olacaktır, lakin çemberlitaş sığınak ve migrat eşyaları hiç bir zaman çöp olmaz, başka eşya gelse bile bu grup bölgeleri kademe olarak kullanılır, yeni eşyalar için yine eski şaheserler gerekir v.b , yani senin üzerini dizmen için yine sığınağa migrata çemberlitaşa girmem gerekir aksi takdirde ne bu zamana kadar ki uğraşların bir anlamı kalır nede oyun hikayesinin ..
Dediğin Gibi Bişi Olursa Eğer İleriki Güncellemelerde Bir Grup Bölgesi Daha Bizleri Bekliyor Olacaktır.Lahza yazdı: ↑27 Ağu 2017 10:59manyetix yazdı: ↑27 Ağu 2017 08:09Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:31Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..EkSeLaNS53 yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba![]()
Oyunun en büyük grup bölgesi çemberlitaştır ve siz meteordan yer altına geçtiğimizde şaheser olmayan sıradan eşyaların çöp olduğundan bahsediyorsunuz bunlar tabiki çöp olacaktır, yücelenmiş ibni sinaymış şayet yeni seviye gelirse çöp olacaktır, lakin çemberlitaş sığınak ve migrat eşyaları hiç bir zaman çöp olmaz, başka eşya gelse bile bu grup bölgeleri kademe olarak kullanılır, yeni eşyalar için yine eski şaheserler gerekir v.b , yani senin üzerini dizmen için yine sığınağa migrata çemberlitaşa girmem gerekir aksi takdirde ne bu zamana kadar ki uğraşların bir anlamı kalır nede oyun hikayesinin ..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bence trans asa kıyo asa v.s silahlar çöp olmazda bunlara 2. bir silah yükseltme gelebilir. Yada maden toplayarak mesela 8 gano 8 menekşe 10 kondrit 10 ateş boyası v.s madenler üretim için gerekli olanlardan biride kıyo asa olabilir mesela , bir nevi kıyo asa daha üstün bir silaha dönüştürülebilir çöp olmasından iyidir. Güzelim ejder asa yatıyo kasada öyle keşke o yükseltilse.
Ejder asanın yükseltilip eski işlevine getirilmesi yani diğer asalarla eşit düzeye gelmesi durumunda kimse ejder asadan başka asa takmaz emin olunEkSeLaNS53 yazdı: ↑27 Ağu 2017 19:33 Bence trans asa kıyo asa v.s silahlar çöp olmazda bunlara 2. bir silah yükseltme gelebilir. Yada maden toplayarak mesela 8 gano 8 menekşe 10 kondrit 10 ateş boyası v.s madenler üretim için gerekli olanlardan biride kıyo asa olabilir mesela , bir nevi kıyo asa daha üstün bir silaha dönüştürülebilir çöp olmasından iyidir. Güzelim ejder asa yatıyo kasada öyle keşke o yükseltilse.
Kesinlikle haklısın arkadaşa sordugumda o da çemberlitaş itemleri olmadan ilerlenmiyecek demişti,yine çok konuşuldu zaten ama bir şeyler çöp olacaktır o yüzden güncelleme alamıyorsak vay halimize zaten arkadaş.manyetix yazdı: ↑27 Ağu 2017 08:09Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.Lahza yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:31Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..EkSeLaNS53 yazdı: ↑26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba![]()
Güncellemenin ne zaman geleceğini kimse bilmiyor ama önceki güncellemeri ele alarak tahmini ne zaman gelebilir. Teşekkürler 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Herkes aralık gibi düşünüyor.
Belki aralıkta gelir belki güncelleme aralanır belki belki belki
Belki aralıkta gelir belki güncelleme aralanır belki belki belki