İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Lahza yazdı: 26 Ağu 2017 23:31
EkSeLaNS53 yazdı: 26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba 🤔
Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..
Bende öyle düşünüyorum daha bir çok kişide full setler bile yok ama ejder asanın başına gelen bunlarında başına gelebilir.
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

EkSeLaNS53 yazdı: 26 Ağu 2017 23:15 Yeni güncelleme ile trans asa kıyo asa v.s bunlar çöp olur mu acaba 🤔
Çemberlitaş eşyalarının kesinlikle çöp olacağını düşünmüyorum , yani getirdikleri bir bölge diğerini çöp ederse bir anlamı kalmaz ..
Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

manyetix yazdı: 27 Ağu 2017 08:09
Meteordan yeraltına geçtiğinde kasılmak için almanları kullandık ama sonrasında yücelen varken 49 savaşçıya alman kullanan olur mu yada full bıçak varken yücelen takan olurmu solucan direnç hariç. Yeni gelecek güncellemeden nasıl bir beklenti içerisindesiniz bilmiyorum ama lvl gelirse lvle bağlı itemleri kasmak için çember itemlerini kullanırız ama sonrasında bir kenara kaldırmak gerekiyor. Bu kötü birşey değil kaç yıl olmuş aynı şeyler artık yenilik lazım.

Oyunun en büyük grup bölgesi çemberlitaştır ve siz meteordan yer altına geçtiğimizde şaheser olmayan sıradan eşyaların çöp olduğundan bahsediyorsunuz bunlar tabiki çöp olacaktır, yücelenmiş ibni sinaymış şayet yeni seviye gelirse çöp olacaktır, lakin çemberlitaş sığınak ve migrat eşyaları hiç bir zaman çöp olmaz, başka eşya gelse bile bu grup bölgeleri kademe olarak kullanılır, yeni eşyalar için yine eski şaheserler gerekir v.b , yani senin üzerini dizmen için yine sığınağa migrata çemberlitaşa girmem gerekir aksi takdirde ne bu zamana kadar ki uğraşların bir anlamı kalır nede oyun hikayesinin ..
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MXneo »

Lahza yazdı: 27 Ağu 2017 10:59

Oyunun en büyük grup bölgesi çemberlitaştır ve siz meteordan yer altına geçtiğimizde şaheser olmayan sıradan eşyaların çöp olduğundan bahsediyorsunuz bunlar tabiki çöp olacaktır, yücelenmiş ibni sinaymış şayet yeni seviye gelirse çöp olacaktır, lakin çemberlitaş sığınak ve migrat eşyaları hiç bir zaman çöp olmaz, başka eşya gelse bile bu grup bölgeleri kademe olarak kullanılır, yeni eşyalar için yine eski şaheserler gerekir v.b , yani senin üzerini dizmen için yine sığınağa migrata çemberlitaşa girmem gerekir aksi takdirde ne bu zamana kadar ki uğraşların bir anlamı kalır nede oyun hikayesinin ..
Dediğin Gibi Bişi Olursa Eğer İleriki Güncellemelerde Bir Grup Bölgesi Daha Bizleri Bekliyor Olacaktır.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Bence trans asa kıyo asa v.s silahlar çöp olmazda bunlara 2. bir silah yükseltme gelebilir. Yada maden toplayarak mesela 8 gano 8 menekşe 10 kondrit 10 ateş boyası v.s madenler üretim için gerekli olanlardan biride kıyo asa olabilir mesela , bir nevi kıyo asa daha üstün bir silaha dönüştürülebilir çöp olmasından iyidir. Güzelim ejder asa yatıyo kasada öyle keşke o yükseltilse.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

EkSeLaNS53 yazdı: 27 Ağu 2017 19:33 Bence trans asa kıyo asa v.s silahlar çöp olmazda bunlara 2. bir silah yükseltme gelebilir. Yada maden toplayarak mesela 8 gano 8 menekşe 10 kondrit 10 ateş boyası v.s madenler üretim için gerekli olanlardan biride kıyo asa olabilir mesela , bir nevi kıyo asa daha üstün bir silaha dönüştürülebilir çöp olmasından iyidir. Güzelim ejder asa yatıyo kasada öyle keşke o yükseltilse.
Ejder asanın yükseltilip eski işlevine getirilmesi yani diğer asalarla eşit düzeye gelmesi durumunda kimse ejder asadan başka asa takmaz emin olun :) keşke olsa keşkee
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kesinlikle haklısın arkadaşa sordugumda o da çemberlitaş itemleri olmadan ilerlenmiyecek demişti,yine çok konuşuldu zaten ama bir şeyler çöp olacaktır o yüzden güncelleme alamıyorsak vay halimize zaten arkadaş.
hakan1507
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hakan1507 »

Güncellemenin ne zaman geleceğini kimse bilmiyor ama önceki güncellemeri ele alarak tahmini ne zaman gelebilir. Teşekkürler :grin:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Herkes aralık gibi düşünüyor.

Belki aralıkta gelir belki güncelleme aralanır belki belki belki :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ocak ayının başları gibi tahmin ediyorum.
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön