EMİNÖNÜ ReGiSTeR/namkol ve Onlarca Karakterimin Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: EMİNÖNÜ ReGiSTeR/namkol ve Onlarca Karakterimin Günlüğü

Mesaj gönderen MaHKuMII »

ReGiSTeR yazdı: 28 Mar 2018 13:53 Ve dün akşam saatlerinde arz olarak oyuna girdim savaşçı ile tirpanci görevimi yapmaya çalıştım epeyce zorlanirken klan sohbetinde büyük büyücüye şifa aranıyor msji sıkıcı görev yaparken imdadima yetişti ve sifam ile Ferice loncası ile büyük büyücü kesimi yaptık tâbi boss kaciransiz olurmu ama ne yazıktır ki kötü emmellerine engel olup yinede kestik adettendir her yerde boss kaçıranlar var nasıl bir zihniyete sahiptir bu arkadaşlar merak ediyorum ve birgün tanışmak istiyorum bu kişilerle... gruba birşey düşmedi recete aldık :)
Sonrası ise baba yatar oldu...
O boss kaçıranlar insanlıktan nasıp almamış ki . Burda onları insan yerine koyasın 😂
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: EMİNÖNÜ ReGiSTeR/namkol ve Onlarca Karakterimin Günlüğü

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Merhaba sevgili günlüğüm uzun bir aradan sonra bir anka kuşu misali yeniden canlanma vaktin geldi.Ara ara oyuna gelip bıraksamda bir özlem oluştu ve karaköy sunucusunda gözlerimi açtım.Bu süreçte karakterlerimi biran önce 59 yaptım büyücü (58) ve yaklaşık 20-25 gün maden çekerek m1 m22 üretimi yaptım artık karaköy'de boss kesimleri ve takılmacalar başlama vakti geldi. İçeriği resimlerle günlük oyun rutinleriyle zenginleştireceğim.Şimdilik kalın sağlıcakla..

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön