Yeni grup bölgelerinde açıklanan ödüllerdeki (Büyü Hasarı Asit) damgası herkes gibi beni de ilk başta şok etsede düşününce bunun normal olduğunu anladım
Peki nedir bu Büyü Asit ? Neden bu kadar çok ödül olarak veriliyor ?
Yeraltı güncellemesinden sonra büyü asitin etkisinin baya azaldığını görmüştük.Bu nedenle de şifacılar büyü asite versede 1 5 puan verip (bombacı için) geçiyordu. Peki yönetim neden şimdi büyü asite yönlendi
Hem oluşan bu sorunu çözmek amacıyla görev efsunları ve düşebilecek şaheserler büyü asit büyü kritik yapılmış.Birde şöyle düşünmeyin şu anki büyü asitin durumuna göre
Grup bölgeleriyle büyü asitin hayvanlar üzerindeki hasarının artmış olabilceği kanısındayım.Bu kadar büyü asite yönlenmenin hemde şaheser yapmayı birtek bu açıklayabilir.
Saygılarımla ROWxBERRU
kesinlikle tam bir şifacı yorumu katılmamak imkansiz
Buna da katılmamak elde değil ama şifacı özünden çıkmış oluyor.Baya bir sapma yaşayacak böyle şifacılar.Hayvan+ibn-i sina olsa biraz daha denge sağlanırdı kanısındayım.
yanlış anlama ama bn hiç öle sanmıyorum ha şu olur asitin kudret gereksinimi düşer hasarı artarsa o zaman eyw deriz bizde asitci oluruz geçen gün yusufla denedik 4 defa gbm yaptım ne yaptıysam asitle kesemedim meran muhafızını kudretim yetmiyor bitiyor savaşcıdada aynı kudret yetmior adamın daha caanı kalıyor
ikvm yazdı:yanlış anlama ama bn hiç öle sanmıyorum ha şu olur asitin kudret gereksinimi düşer hasarı artarsa o zaman eyw deriz bizde asitci oluruz geçen gün yusufla denedik 4 defa gbm yaptım ne yaptıysam asitle kesemedim meran muhafızını kudretim yetmiyor bitiyor savaşcıdada aynı kudret yetmior adamın daha caanı kalıyor