Güncelleme hakkındaki düşüncelerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Güncelleme hakkındaki düşüncelerim

Mesaj gönderen pankuscagiz »

ZowieN yazdı: 03 Nis 2017 09:42
pankuscagiz yazdı: 03 Nis 2017 07:45
ZowieN yazdı: 03 Nis 2017 02:25
pankuscagiz yazdı: 03 Nis 2017 02:22
ZowieN yazdı: 03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla :D.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
tek temennimiz bu hocam O:-)
İnşallah bakalım :relaxed:.Oyunun şuan ki gidişatı nasıl?Oyuncu sayısı ne durumda ve halâ zevkli mi?Lonca sıralamalarına baktım da 3 4 tane sunucu dışında loncaların sıralaması gözükmüyor.Baya üzüldüm açıkçası. :(
hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdi :) sonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum O:-). ha işte problem burada başlıyor direk kesin gelecek de diyecek durumda değiliz ne yazık ki :) iyi günler dilerim..
Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu. :D
başlamanızı öneririm hocam o zaman :) vizelerimden sonra ben de ufaktan geri dönüş yapmayı planlıyorum O:-) tabi herkesin fikirlerini almaya özen gösterin :) bol şans dilerim, mutlu haftalar :)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

pankuscagiz yazdı: 03 Nis 2017 11:02
pankuscagiz yazdı: 03 Nis 2017 02:22 tek temennimiz bu hocam O:-)
İnşallah bakalım :relaxed:.Oyunun şuan ki gidişatı nasıl?Oyuncu sayısı ne durumda ve halâ zevkli mi?Lonca sıralamalarına baktım da 3 4 tane sunucu dışında loncaların sıralaması gözükmüyor.Baya üzüldüm açıkçası. :(
hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdi :) sonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum O:-). ha işte problem burada başlıyor direk kesin gelecek de diyecek durumda değiliz ne yazık ki :) iyi günler dilerim..
Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu. :D
başlamanızı öneririm hocam o zaman :) vizelerimden sonra ben de ufaktan geri dönüş yapmayı planlıyorum O:-) tabi herkesin fikirlerini almaya özen gösterin :) bol şans dilerim, mutlu haftalar :)
Fantezi olarak acaba Eminönün de sıfırdan açıp kassam mı? :').Gerçi alacak bir Lonca yoksa zor işim. :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ZowieN yazdı: 03 Nis 2017 11:50
pankuscagiz yazdı: 03 Nis 2017 11:02

Fantezi olarak acaba Eminönün de sıfırdan açıp kassam mı? :').Gerçi alacak bir Lonca yoksa zor işim. :D
ya hocam lonca konusunda pek bir fikrim yok hani biz iki kişi falan takıldık hep. biraz çevre yaptığınız taktirde elbet lonca bulabileceğinizi düşünüyorum. tabi bu ne kadar kolay olur bu husus hakkında bir şey diyemem bol şans dilerim O:-)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ya aslında böyle ara ara düşününce aklıma geliyor. Yeni gelecek güncelleme ile birlikte karakterlerinde oynanışını değiştirebilirler.

Örneğin büyücü karakterle oynarken rakibin üstüne tıklayıp büyü atmaktansa bunu bir yetenek atışı haline getirebilirler. Aynı şekilde savaşçıda bulunan dikkat dağıtmayı da yetenek atışı haline getirebilirler.

Böylece oyuncuların oyun içi yeteneklerini, reflekslerini ve en önemlisi tank karakterlerin PvE dışında PvP'de de yararlarını görebiliriz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SkyBlue yazdı: 04 Nis 2017 00:19 Ya aslında böyle ara ara düşününce aklıma geliyor. Yeni gelecek güncelleme ile birlikte karakterlerinde oynanışını değiştirebilirler.

Örneğin büyücü karakterle oynarken rakibin üstüne tıklayıp büyü atmaktansa bunu bir yetenek atışı haline getirebilirler. Aynı şekilde savaşçıda bulunan dikkat dağıtmayı da yetenek atışı haline getirebilirler.

Böylece oyuncuların oyun içi yeteneklerini, reflekslerini ve en önemlisi tank karakterlerin PvE dışında PvP'de de yararlarını görebiliriz.
geliştirici ekibe atılan mailler ne kadar ciddiye alınıyor hani orası da ayrı bir konu hocam :relaxed:
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Thestory »

Bu kadar eleştiri ve küfür yediği halde hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranılır bilen öğretebilir mi?
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;

Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SalurBeyi yazdı: 04 Nis 2017 09:03 Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;

Resim
sıkıntı büyük hocam ya herkes okuduğu bölümü yazsın el atalım bence :') umarım çözülür hani.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Bu ara twitterdan yazılanlara da cevap vermeye başladı , bilemiyorum 4 5 gün birsürü isyan ettik benide kandırıcak bu gidişle :D :D umutlarımı tazelemesine izin vermeceğim
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen smartenes »

SalurBeyi yazdı: 04 Nis 2017 09:03 Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;

Resim
Nerull bu tweet'i ne zaman attı?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006

“Genel Etkileşim” sayfasına dön