başlamanızı öneririm hocam o zamanZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:42Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu.pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 07:45hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdiZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:25İnşallah bakalımpankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 02:22tek temennimiz bu hocamZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 01:39 Güncelleme olayı yıllardır halâ var olan bir şey.Halâ da devam ediyor gördüğüm kadarıyla.Bence güncelleme olacak olsaydı şuan çoktan bir şeyler olurdu diye düşünüyorum.Ama inşallah oyuna yeni güncellemeler gelir ve oyun daha iyi yerlere yükselir.Eğer güncelleme gelirse oyuna dönme sebebim olur.
![]()
.Oyunun şuan ki gidişatı nasıl?Oyuncu sayısı ne durumda ve halâ zevkli mi?Lonca sıralamalarına baktım da 3 4 tane sunucu dışında loncaların sıralaması gözükmüyor.Baya üzüldüm açıkçası.
![]()
sonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
. ha işte problem burada başlıyor direk kesin gelecek de diyecek durumda değiliz ne yazık ki
iyi günler dilerim..
![]()
Güncelleme hakkındaki düşüncelerim
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Güncelleme hakkındaki düşüncelerim
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Fantezi olarak acaba Eminönün de sıfırdan açıp kassam mı?pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 11:02başlamanızı öneririm hocam o zamanZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:42Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu.pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 07:45hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdisonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
. ha işte problem burada başlıyor direk kesin gelecek de diyecek durumda değiliz ne yazık ki
iyi günler dilerim..
![]()
vizelerimden sonra ben de ufaktan geri dönüş yapmayı planlıyorum
tabi herkesin fikirlerini almaya özen gösterin
bol şans dilerim, mutlu haftalar
![]()
Never beleive someone who tells who they are.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
ya hocam lonca konusunda pek bir fikrim yok hani biz iki kişi falan takıldık hep. biraz çevre yaptığınız taktirde elbet lonca bulabileceğinizi düşünüyorum. tabi bu ne kadar kolay olur bu husus hakkında bir şey diyemem bol şans dilerimZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 11:50Fantezi olarak acaba Eminönün de sıfırdan açıp kassam mı?pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 11:02başlamanızı öneririm hocam o zamanZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:42Ben karakterlerin hepisini fulledim öyle bırakmıştım oyunu ama hiç tılsımla falan işim olmadı zaten tılsım sistemi geldikten 4 5 ay sonra bıraktım oyunu.pankuscagiz yazdı: ↑03 Nis 2017 07:45hocam, eminönü sunucusu hala hareketli. gb ler için grup bulma şansınızın en yüksek olduğu server burası. canlı bir ticaret ve hareketli bir oyun atmosferi mevcut, fakat tılsımları ürettikten sonra denildiği gibi oyun bir kısır döngü içerisine giriyor. şahsen bende bir tek y2 var hani y2 yi ürettikten sonra bende kısır döngüye girdisonra işte güncelleme beklemeye başladım ben de. başlarsanız pişman olursunuz diyemem hani, en azından gelecek güncellemeye kadar biraz birikim yaparsınız. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
iyi günler dilerim..
![]()
vizelerimden sonra ben de ufaktan geri dönüş yapmayı planlıyorum
tabi herkesin fikirlerini almaya özen gösterin
bol şans dilerim, mutlu haftalar
![]()
.Gerçi alacak bir Lonca yoksa zor işim.
![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ya aslında böyle ara ara düşününce aklıma geliyor. Yeni gelecek güncelleme ile birlikte karakterlerinde oynanışını değiştirebilirler.
Örneğin büyücü karakterle oynarken rakibin üstüne tıklayıp büyü atmaktansa bunu bir yetenek atışı haline getirebilirler. Aynı şekilde savaşçıda bulunan dikkat dağıtmayı da yetenek atışı haline getirebilirler.
Böylece oyuncuların oyun içi yeteneklerini, reflekslerini ve en önemlisi tank karakterlerin PvE dışında PvP'de de yararlarını görebiliriz.
Örneğin büyücü karakterle oynarken rakibin üstüne tıklayıp büyü atmaktansa bunu bir yetenek atışı haline getirebilirler. Aynı şekilde savaşçıda bulunan dikkat dağıtmayı da yetenek atışı haline getirebilirler.
Böylece oyuncuların oyun içi yeteneklerini, reflekslerini ve en önemlisi tank karakterlerin PvE dışında PvP'de de yararlarını görebiliriz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
geliştirici ekibe atılan mailler ne kadar ciddiye alınıyor hani orası da ayrı bir konu hocamSkyBlue yazdı: ↑04 Nis 2017 00:19 Ya aslında böyle ara ara düşününce aklıma geliyor. Yeni gelecek güncelleme ile birlikte karakterlerinde oynanışını değiştirebilirler.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Bu kadar eleştiri ve küfür yediği halde hiçbirşey olmamış gibi nasıl davranılır bilen öğretebilir mi?
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;

ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
sıkıntı büyük hocam ya herkes okuduğu bölümü yazsın el atalım bence
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bu ara twitterdan yazılanlara da cevap vermeye başladı , bilemiyorum 4 5 gün birsürü isyan ettik benide kandırıcak bu gidişle
umutlarımı tazelemesine izin vermeceğim

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Nerull bu tweet'i ne zaman attı?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006