SalurBeyi yazdı:Bu Derindeki Sır, Çemberlitaş ve 6. paketini kutu şeklinde bulma şansım var mı? İçinde akçe veya şifre olup olmaması önemli değil. Zarar görmemiş kutu olsun yeterli. (Evet, koleksiyon.)
bende var dostum ikv yi bırakalı 3 seneyi geçti ama kutusunu hala tutuyorum. gamex de almıştım hatta yanında baya bir ikv afişide almıştım onlarda duruyor. bir tanesi mevlüt dinç imzalı pahalı biçilemez sanırım derindeki sır kutusu hemde en eskisi
Arkadaşlar yeni gelen her paket bir güncelleme ile eklendi hatırlarsanız. Derindeki sır, çemberlitaş vs. vs. Sobee ekibinin aç gözlü olduğunu düşünürsek yeni bir paket gelecekse , yeni bir bölge gelecek demektir. 10. yıl veya Tangriss paketi eklenebilir.
Hızlı Destek kısmına forumdaki arkadaşlarımızdan birisi bu durumu saat 14:41'de sormuş. Moderatörlerden SuhanPerdaz bu gün forumda aktifti hatta bu konuyuda bi kontrol edip çıktı. Tahminimce ttnet playstore habersiz bir değişiklik yaptı. Çünkü hızlı desteğe atılan mesajlar çok çabuk cevaplanıyordu ancak son atılan mesaj bu konu ile ilgili ve yaklaşık 5 saattir cevap bekliyor. Daha Afrasiyab ortalıklarda değil kendisi girince umarım tatminkar bir açıklama yapar.
Bu husustaki gelişmeleri Türk Telekom yetkilileri ile görüşüp, birinci ağızdan bir bilgi almadan sizlerle paylaşmak istemedik. Bu sebeple de dün açılan ve hoş olmayan üsluba sahip konularınızı da kaldırmış bulunmaktayız.
Malumunuzdur ki; 6. Yıl Paketi içeriğinde bir adet 5.500 Akçe ve bir adet de 3 Aylık Plus Paket ürünleri bulunmaktaydı. Bir kaç gün önce bu paketin içeriği ve adı sadece 5.500 Akçe olarak değiştirilmiştir. Bunun sebebinin oyunumuzun onuncu yılına girmesi sebebiyle PlayStore'da onuncu yıla özel bir paketin yer alması ihtimalinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Elimizde ne paket içeriği ne de böyle bir paketin yayınlanıp yayınlanmayacağı/ne zaman yayınlanacağı hakkında yanıtımızın başında da belirttiğimiz gibi resmi mercilerden aldığımız kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Şayet bu hususta bir gelişme olursa sizlere muhakkak aktaracağımızı bilmenizi isteriz. Bu süreç zarfında da forumda kişileri/kurumları doğrudan hedef alan ve olumsuz ithamlar içeren konular açıp iletiler yazmamanızı önemle rica ederiz.