Varsa elinde olan varsa eski çalkalayacagın birşey buyur gülüm şekerim
Ne korktuk nede adımız lekenelecek diye tedirgin olduk
bizi bilen biliyor gerisi hikayedir
seni kim erkek olarak görüyor onu hiç düşündüm mü neyse fazla gargaraya gerek yok musti koydu Varsa elinden gelen birşey buyur
Bataklıkta boğulanın ne yuttuğunu araştırmaya gerek yok. iyi forumlar
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxbaskan yazdı:Hodri meydan şeker oglan hadi mustiye dolan
Varsa elinde olan varsa eski çalkalayacagın birşey buyur gülüm şekerim
Ne korktuk nede adımız lekenelecek diye tedirgin olduk
bizi bilen biliyor gerisi hikayedir
seni kim erkek olarak görüyor onu hiç düşündüm mü neyse fazla gargaraya gerek yok musti koydu Varsa elinden gelen birşey buyur
Bataklıkta boğulanın ne yuttuğunu araştırmaya gerek yok. iyi forumlar
Musti nin eklediği foto nun bir kanıt veya birini karalamak için bir neden olcağını düşünüyorsan hakikaten çok gülünçsünüz.
Bu foto nun yayınlandığı dönemde de bir şey olmadı Hüseyin e bugünde olmaz.
Hüseyinle aramız bozuk olmasına rağmen bu konuda Hüseyin e sonuna kadar güveniyorumki bu boşa değil.
Mehmet in o tarihte şifresi Hüseyinde olduğunu Mehmetin kendisinden duydum. Bu konu konuşulup kapanalı çok uzun zaman olmuşken musti nin bu fotoyu tekrar gündeme getirmesi hemde bu şekilde güzel içerikteki bir konuda gündem yapmaya çalışmasının herhangi haklı bir sebebi olacağınıda düşünmüyorum.
Sizin yaptığınız şekilde size cevap verilmiş bir farkla Hüseyin kendi yayınladığının gerçek olduğunu ve bunun sadece Fotoğraf olmadığını konuşma metnini isteyene göndereceğini söyledi.
Şimdi Bu çamur at izi kalsın politikasını daha ne kadar sürdüceksiniz bilemiyorum ama şu bir gerçekki bu olayı başlatan Musti ve eline yüzüne bulaştıranda o.
Tanıdığım bildiğim Hüseyin photoshop kullanmasını bilmiyor.
Eskiden olduğu gibi ne kadarda aramız bozuk olsa Hırsızlık yapmayacağına adım gibi emin olduğum Hüseyin e sonuna kadar güveniyorum.
Sizlerinde artık bu tür çocuk eğlencelerini bırakıp eğer gerçekten elinizde bir kanıt var ise ortaya koyun ama bu konuda değil açın başka bi konu orda yapın ne yapacaksanız..
Bu kadar emek verilerek yapılmış bir Dergi Konusunu böyle asılsız iddialar ve 15 yaşındaki çocuk lafları ile sabote etmekten vazgeçin...
KarargaHxTeaM FAN !..! Karakter Adı /color] AmisosEmmi-- AmisosGame Karakter color=#FF0000] Savaşcı Seviye : 49 Lonca /color] Amisos Sunucu : Tılsım
Ne yapabilirim harun senin lafına karsılık olarak
sen kimsin ki karsıdakinin yaptıgını eleştiriyorsun otur işine bak fazla laglaga yapma
senin ne oldugunu herkez rahat biliyor bırakta herkez işini yapsın
ortada ne var bilmiyorum ama foto nedir ne degil
mustiye guvendigim kimseye guvenmemişimdir
sende bırakta onun bunun şeyini tutacagına işine bak harun
edebiyat yapma burda
cacık salata cıkıyor ortaya
boyundan buyuk işlere kalkışma bekle apodan teli alam arayam seni.
yok onun agzından duydum yok bunun agzından duydum yok tanırım yok kusumde yok filanda filan
bırak edebiyatı bir cacık anlasılmıyor amacın şayet
şuraya yapılmış emek ise
emege karsılık olarak kimse birşey demedi
emege herkez elinize saglık dedi Hayatınız klavyeden felsefe olmus
kimseye hırsız demedi musti orda foto verenler belli fotoyu dogrulayanlar belli
biz koyduk millet hırsız diyor dediler demek ki varmış bir yara
BURHAN DERBEDERİN gozlugu calındıgında ben şahittim
urfalı burhan gozumun onunde olan sey ben onu dahi demiyorum
öyle birşeyi ortaya koydum mu dogruları söyledim mi gozlugu kimler taktim etti dedim mi
mustinin melikenin çarı çalındıgında ortaya cıkanlar dahi var
kimse kimseye birşey demedi ortaya zarf attı bir cogu yuttu Buraya son yazım harun benle diyaloga girme klavye basından
ararım telefonda gorusurus klavyede herkez bir alem
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Telefonum kapalı Ben Çin deyim.
İstersen verim numaramı yinede arıcam dersen.
Ben kimsenin bi şeyini tutmuyorum ortada olanları söylüyorum.
Benim ne olduğumu herkez biliyorsa sorun yok. Sizler sadece laf söylüyosunuz bende bunu biliyorum.
Bana bu zaman a kadar atılan hadsiz iftira oldu ve hepsi yalan olduğu anlaşıldı ve hala devam ediyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bakın diyorum benim hakkımda kimin elinde beni küçük düşürecek bir resim veya herhangi bir delil varsa buyursun koysun ortaya her zaman beklerim. Ama yok bu 2 senedir bu oyunda yok arkadaş kimseye bi yanlışım.
Kimi sevmiyorsam ona demişim seni sevmiyorum diye. Kimseye ne küfürüm ne de malına kastım olmuştur.
Oyun hayatımda tek küfürüm vardır sebebi bellidir ve hiç bir oyuncuya edilmemiştir.
Şimdi kalkıp bana yok sen şunu diyosun yok bunu diyosun demeyin İsmail eğer ben bu pc denen alet ten anlıyosam ki anlıyorumki bu işi yapıyorum. Bu koyduğunuz resimleri çocuklar bile düzenliyor bunlarla kimseyi karalamaya kalkmayın.
Bu konunun içine bu resmi koyarak yaptığınız ayıbın farkındasınız.
Bu yüzden haklı çıkmaya uğraşmayın çünkü daha fazla rezil olursunuz.
2 senedir bu oyunda oynuyosunuz yaklaşık 1.5 sene önce tamamen sahte olduğu heryerden belli olan bi resmi gündeme taşıyarak birilerine çamur atmayın. Madem herkes birbirini tanıyor o zaman bu çabalarınız neye?
Herkes oynunu oynasın bırakın.
Özel mesajla telefon numaramı atıyorum...
KarargaHxTeaM FAN !..! Karakter Adı /color] AmisosEmmi-- AmisosGame Karakter color=#FF0000] Savaşcı Seviye : 49 Lonca /color] Amisos Sunucu : Tılsım
Konuya dahil olmak istemiyorum sadece bu tur konuları buralara tasıyıp bize dusman olanları guldurmeyelim bir sekilde telde yada msn de konusuruz dostlar kendinize cok iyi bakın dısarda Lapa Lapa kar yagıyor yaff cıkıp biraz cocuklar gibi kar savası yapam
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
dreamtr yazdı:Konuya dahil olmak istemiyorum sadece bu tur konuları buralara tasıyıp bize dusman olanları guldurmeyelim bir sekilde telde yada msn de konusuruz dostlar kendinize cok iyi bakın dısarda Lapa Lapa kar yagıyor yaff cıkıp biraz cocuklar gibi kar savası yapam
Harun ile sorunu olan diyen kim moruk :lol:
sen yaşlanıyorsun ne kar topu torunların sennile oynayacak nerdeyse bırak bu işleri
GELDİGİNDE bizim sayfaya ugra orda gorusurus
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
Hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun asabidj ?
Ben gerekli açıklamaları yaptım beni bilen bilir rahat ol seni bilen tam bilmez byhomneye sorsun o tam anlatır öğretir
Ayrıca bu resim konusuna gelince benim dediğim gibi gocunacak yaram yok 5 ay önce var denilen fotoları koymayan adam değil diye bangır bangır bölgeden yazıyordum o zaman adam değildiniz demkki koymadığınıza göre bakın koydunuz bende gördüm iyikide gördüm bende resim koydum
Kimsenin 2 kuruşluk malında gözüm hiç olmadı olmazda sen gönlünü rahat tut
Kim isterse metnin resimlerini orjinal konuşma metinlerini dosyalarını vb vs. leri msnden faceden gönderebilirim.
Ben öyle çakma foto değil orjinal yollarım
Ha şunuda diyim artık son yorumum konumu kirletmeyin kısaca DEFOLUN.!
Ayrıca burhanın gözlügünü ben çalmadım pardoxx un çarı çalınınca gözlükte gitti benimle alakası yok!
Ayrıca burhan gözlügü ben sana vereyim zararını karşılayım dediğimde boşver hüso pardoxtan alırım yada almam demişti
Eski forumda ss leri astımdı ama sizinkiler gibi ÇAKMA değillerdi
Dönüp dolaşıp bu gözlük olayına gelmenizdeki sebep nedir acaba ?
Burhanada gözlük verilmiştir ayrıca bir gözlük için yapmadıgı dümen kalmamıştı
Hadi sen DÖNME dolap oyna dj
Kul hakkından bahsetme bizlere anqelle yaptıklarını hatırla ve kul hakkı ALLAH korkusunu düşün onlarında ss lerini koyayım mı yüzünü göstereyim mi yada ben senin gibi kız değilim ki herşeyi ulu orta koyup şow yapayım