Sayende eski launcher ı tekrar görmek nasip oldubenibanladilar yazdı: ↑08 May 2018 17:54 Haha benim konuyu uplamışsınız
kubi07 benim.O hesap saçma bi nedenden ötürü ban yedi malesef.
Ah ne güzel günlerdi...
İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site
- cagatay81
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Re: İKV 2007-2016 Popülerlik Ve Eski Site
...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Neden 2016 o tarihkubi07 yazdı: ↑25 Ağu 2016 00:34 Arkadaşlar havadislerin arasında dolaşırken bir indirme linki buldum ve acayip şekilde link çalışıyor.
Havadisten alıntı
""Sunucu Listesi Boşsa! [18 Nisan 2007] .
Bir hatadan dolayı Oyun başlatıcısında Sunucu Listesini boş gören oyuncularımızın, buradan launcher.exe dosyasını indirdikten sonra bu dosyayı oyunu kurdukları klasöre eskisinin üzerine kopyalamaları gerekmektedir.
launcher.exe yi kopyalarken sorun oluyorsa güncelleyici açık demektir. Programı kapatıp tekrar deneyin.
Bu durum dolayısıyla özür dileriz!""
İndirdiğimde karşıma çıkan ekran........
Servere bağlanamadı ama canı sağolsun![]()
Eskiden oyunda bi hava varmış gerçekten ya...
Edit:Arkadaşlar tarihçeyi ilk kez okudum bugünFark ettim ki sobee gaffarı 2007 de tasarlamış.Gaffar isimli kişinin hikayesini 2007 de yazmışlar...
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
kubi07 yazdı: ↑25 Ağu 2016 00:34 Arkadaşlar havadislerin arasında dolaşırken bir indirme linki buldum ve acayip şekilde link çalışıyor.
Havadisten alıntı
""Sunucu Listesi Boşsa! [18 Nisan 2007] .
Bir hatadan dolayı Oyun başlatıcısında Sunucu Listesini boş gören oyuncularımızın, buradan launcher.exe dosyasını indirdikten sonra bu dosyayı oyunu kurdukları klasöre eskisinin üzerine kopyalamaları gerekmektedir.
launcher.exe yi kopyalarken sorun oluyorsa güncelleyici açık demektir. Programı kapatıp tekrar deneyin.
Bu durum dolayısıyla özür dileriz!""
İndirdiğimde karşıma çıkan ekran........
Servere bağlanamadı ama canı sağolsun![]()
Eskiden oyunda bi hava varmış gerçekten ya...
Edit:Arkadaşlar tarihçeyi ilk kez okudum bugünFark ettim ki sobee gaffarı 2007 de tasarlamış.Gaffar isimli kişinin hikayesini 2007 de yazmışlar...
Şu ekranı bile görmek yetti , eski günler özledim gerçekten...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒