Kıyamet Günlükleri Kazananları!
Re: Kıyamet Günlükleri Kazananları!
Kazanan arkadaşlarımı ve emek gösterenleri tebrik ediyorum . Bizi bu ödüle layık görenlere de teşekkür ediyorum bence haklı bir oylama olmuş . Bu tarz etkinlikler gerçekten bir çok iyi insanla tanışmamıza ve oyundan keyif almamıza olanak sağlıyor umarım uzunca süre bu ve bu tarz yaratıcı etkinliklerle karşılaşırız . Tekrardan tebrikler
- LDSBaTu
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
En Başından Beri Desteklediğim Kardeşim Emeğinin Karşılığını Almış Olman Beni Çok Mutlu Etti ;
Başarılarının Devamını Diler İyi Oyunlar Dilerim...
Başarılarının Devamını Diler İyi Oyunlar Dilerim...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Özel tasarlanmış avatar tamamen çalıntıdır.
Bu fotoğraf WWE adlı bir Amerikan güreş şirketinde ki bir sporcunun kullandığı amblemdir.
Ve Telif hakkı da o şirkete aittir.
Amerikayı karşınıza almayın
Bari az zahmet etseydiniz

Bu fotoğraf WWE adlı bir Amerikan güreş şirketinde ki bir sporcunun kullandığı amblemdir.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Sembolün akıbeti doğrudur ancak güreşten öte kime ait olduğu daha da önemlidir.Logo güzel ve anlamlı tasarlanmıştır.Yumruk ve üzerindeki x,Straight Edge yani düzgün yaşam(uyuşturucusuz,sigarasız,alkolsüz) demektir.Yıldırım ise bu kötülükleri temsil etmekte ve o yumruk yıldırımı tutmuştur bu denli.DuMaNisTT yazdı:Özel tasarlanmış avatar tamamen çalıntıdır.
Telif hakkı falan dersen,telif hakkı yemeyiz.Nasıl mı?Bahsettiğin sporcu şirketten ayrıldı ve UFC adlı kafes dövüşlerine geçti.Şirket ayrılan bu güreşçinin tüm izlerini unutturmaya çalışıyor şirkette.Tişörtler,logolar,şampiyonlar,videolar vs.