KraToSs yazdı:Esedullah bir suredir yorumlarina denk geliyorum ve bir turlu iflah olamadiginin sonucuna ulasiyorum .. kendini oyle bir kandirmisinki oyle bir mantiksizlikl oyle bir kendini kandirmayla oyle bir akil tutulmasi ve akla ziyansinki kelimeler kifayetsiz kaliyor 2013 den beri bir umut bekliyorsun
bekleyisler.. bekleyisler... bekleyisler ..
surekli olumlu bakiyorsun surekli ama sonucunu bir turlu goremiyorsun 4 yil gecti evet bir 4 sene daha gecse bu umudunu surdureceksin eminim cunku 4 sene umut etmisin.
Daha fazla umudunu bağlama o zaman? Gün gelir bu mesajını hatırlatırım kardeşim..
Ayrıca, kişisel düşünce ve görüşlere saygı duyulmasını rica ediyorum.
KraToSs yazdı:Esedullah bir suredir yorumlarina denk geliyorum ve bir turlu iflah olamadiginin sonucuna ulasiyorum .. kendini oyle bir kandirmisinki oyle bir mantiksizlikl oyle bir kendini kandirmayla oyle bir akil tutulmasi ve akla ziyansinki kelimeler kifayetsiz kaliyor 2013 den beri bir umut bekliyorsun
bekleyisler.. bekleyisler... bekleyisler ..
surekli olumlu bakiyorsun surekli ama sonucunu bir turlu goremiyorsun 4 yil gecti evet bir 4 sene daha gecse bu umudunu surdureceksin eminim cunku 4 sene umut etmisin.
Daha fazla umudunu bağlama o zaman? Gün gelir bu mesajını hatırlatırım kardeşim..
Ayrıca, kişisel düşünce ve görüşlere saygı duyulmasını rica ediyorum.
Katılıyorum.Bence daha fazla umut bağlamanın bir anlamı yok.Kabak tadı veriyor artık bu oyun için UMUT kelimesi.
Esadullah yazdı:Sobee şirketi ile hiç bir ilişkisi bağlantısı kalmayan birinin açıklamaları ne kadar anlamlı olabilir ki? Bence konuyu saptırmayın, yeni ekip işini bilir elbette yenilikler gelir..
zeynel55 yazdı:Dev Nerull'a göre sözde bu sene içinde birşeyler olacaktı.Diğer yetkililer de yenilik gelecek mi diye gelen her soruya oyunda ki hataların geçmişte tek tek giderilmediği gelen ilk güncelleme ile birlikte giderildiği,zamanı geldiğinde elbette güncelleme olacağını söylemekten başka birşeyler yazmıyorlar,yazarlarsa ekmeğinden olurlar.Bana göre eski GM'lerin bırakma sebebi bu oyunun ilerleyemeyeceğini görmesi ve vicdanlarını dinlemeleri diye düşünüyorum.Şu an devam eden yetkililerin (maaş alanlara lafım) gözlerini para hırsı aldığı için hiçbirşey diyemiyorlar,derlerse işlerinden olurlar çünkü.Kader Mühürleri forumunda her gün açıklama yapan Nerull bu foruma en son ne zaman girdi acaba ? Eminim yine konuyu silerler gelip bir açıklama yapamazlar.
İKV ye güncelleme gelicek olursa bu aylar son 3 ay veya 2017 ocak gibi olur olmassa dahada bişey olmaz
Esadullah yazdı:Sobee şirketi ile hiç bir ilişkisi bağlantısı kalmayan birinin açıklamaları ne kadar anlamlı olabilir ki? Bence konuyu saptırmayın, yeni ekip işini bilir elbette yenilikler gelir..
bekle bekle gelir.
Hiç birimiz beklemeyelim bu yıl bitip de gelmezse artık beklemeyelim
Saver yazdı:merhaba arkadaşlar, geçerken uğradım bu konuyu gördüm bir cevap yazayım istedim.
geçenlerde (1 ay önce falan) kariyer nette iş ilanı görmüştüm telekom tarafından verilmiş. iş tanımı şu şekildeydi:
Gizlenmiş İçerikGöster
[*]GENEL NİTELİKLER
Oyun oynamak ve oyun dünyasını yakından takip etmek
En az 5 yıl profesyonel bir yazılım geliştirme ekibinde yer almış olmak
Gereksinimler doğrultusunda yazılım sistemlerini tasarlama, dökümante etme ve uygulama yetilerine sahip olmak
NoSQL (özellikle MongoDB) ve SQL veritabanları konusunda bilgi sahibi
C#
Multithreaded programlama konusunda bilgili
Garbage collection hakkında bilgi sahibi
Native Code ve .NET code entegrasyonu konusunda bilgi sahibi
C++
Temel C++ kavramlar konusunda bilgili
Şablonlar ve standart kütüphane konusunda bilgili
Optimizasyon konularında deneyimli
Üstün hata ayıklama yetileri (senkronizasyon problemleri, bellek kaçakları vs.)
Algoritmalar, veri yapıları ve karmaşıklık hakkında sağlam bir temele sahip
Temiz ve kendini açıklayabilen kod yazmaya özen gösteren
Teknik doküman yazma yeteneği olan
Unreal Engine 3 / 4, UDK (UnrealScript) bilgisi (çalışan bir demo ile kanıtlanmak üzere)
Geçmişte bir oyun backend sistemi geliştirmesinde çalışmış olma
Ağ programlama (Protokoller, soket programlama)
[*] İŞ TANIMI
Sobee oyunlarının sunucu yazılımı tasarımının ve programlamasının yapılması
Var olan oyunların sunucu yazılımlarını geliştirme ve hatalarını giderme
Outsource edilen sunucu yazılımlarının bilgi transferinin Sobee’ye taşınması ve gerekli yazılım geliştirme altyapısının kurulması
bakın iş tanımı bölümünde üç cümle var tekrar alıntı yapıyorum:
Sobee oyunlarının sunucu yazılımı tasarımının ve programlamasının yapılması
Var olan oyunların sunucu yazılımlarını geliştirme ve hatalarını giderme
Outsource edilen sunucu yazılımlarının bilgi transferinin Sobee’ye taşınması ve gerekli yazılım geliştirme altyapısının kurulması
ikinci cümleyi görüyorsunuz, var olan oyunların diyor. açık açık ikv yazacak halleri yoktu sonuçta:) ben kendi adıma hala umutluyum, neden umutlusun diyemezsiniz ya arkadaş.