Yarının Günlüğü Diye Atmıcam Bunu İçimden Geldiği İçin Atıyorum Bu Gönderide Sizlere Hesaplarımdan Bahsediceğim En Çok Kullandığım En Sevmedığımden En Sevdiğime Doğru Gıdıcektım Ancak Sonunda Guzel Bır Suprızz Oldugu Icın Oyle Yapmıyıcam

İlk Olarak Sıze Size Arkadasımın Bana Vermiş olduğu Trabzondan Bahsedicem

Bu Hesapla Her NE ZAMAN KALABALIGA GIRSEM (Sen Trabzonlumusun Dıyorlar La Yeter Değilim

)
Bu Hesap 2007 Yılında Tılsım Sunucusunda Kuruldu Ve Junon Kenan Görevleri Yapıldı Kullanılmıyordu Bende Maden Çekmek İçin Kullandım Normalde Hesabı Dızıcektım Ama Bosa Zaman Harcamak Istemedım Ve Diğer Hesaplarımdan Sonra Ona Baslayabılecegımı Soyleyebılırım Bu Hesapla FAZLA Birşey Yaşamadım O Yuzden Kısa Kesıyorum

Ve Buda E.ö Çektiğim Bazı Saflar Diğerleri Kasa Hesabımda

Ezik Sanmayın Depo Bol
İkinci Olarak İse Size Darkblueden Bahsetmek Istıyorum
İsmini O Kadar Çok Seviyorum Kı Bende Takıntı Oldu
Ve Forumda Bır Arkadasımız Benden Hesabın On Tarafından Yuzumu Çekmemı Istemıstı Onuda Kırmayıp Çektim

Bu Hesap 2015 Yılında Holde Kasıldı
Ben Bunu NauTLiuS la Kasmak Icın Ne Lodoslarla Svastım
Ates Cemberını Bunun Sayesınde Ogrendım

Ve Simdiki Hali Bu Bu Hesap En Sevdiğim Hesaplardan Birisi
Resmide Su

Üçüncü Olarakda Tamamen Kasılımı Ve Diğer Herşeyi Bana Ait Olan Full+Full Savascımdan Bahsedıcem
İlk Olarak Bır Sakayla Baslıyım

Teke Tek Gelseler Hepsını Alırım

Resimdede Gordugunuz Uzere Herseyı Var Ve Bu Hesabımdan Gzluk Çekıp Satyorum Benım Gozluklerımın Hepsı Mor
Aslında Bır Nevı Bu Hesap Benım Iıcn Hol Canavarı Diye Adlandırabıleceğım Turden
Dördüncü Olarak
Çok Laf Ettiğim NauTLiuS

İtemleri Bunlar Bunun İle Para Kasıyorum Bunada Lakap Takıcam Olursam Bulamadım İsim Siz Bulursanız Yazın

Ordakı Gadoyu Satın Aldım Gıttı Paracıklar Yoksa Para Bol

Buda On Tarafı Sol Üsttekıler Kırmızı Ceket Falan Zengin Oldugum Icın Akçeyle Kıyafet ALıyorum

Ve Buda Hesabın Ön Görünüsü

Bunuda Her Gören LoLCaNaVaRı Diyor Yeter Yettınız yaw

Yapmaz Olaydım NauTLiuS

Son Olarak Dızmeyı Istedıgım Sıfacım Var
İsmi Şifacıemrecan

Junon Kenan Eksıgı Falan Yok 2007 Senesınden Bu Yana Dızılmedı 2007 2010 arası junon kenan gorevlerı bıttı sonra hıc gırmedım full NauTa odaklandım
DİPNOT:Yanındakı Lavuklusudur
Buda Böyle Birşeydi Yarın Ki Günlüğümde Görüşmek Üzere Hoşçakalın

:mrgreen: