Kim bu C.D ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Kim bu C.D ?

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Domuzun Arzlardan yana olduğunu ben de düşünmedim değil. Çünkü; Megafondaki ses "Yükseliş Cemiyeti'nin zihniyetine hayır!" diyor. Aydemir Bey'e göre, Perihan Hanım, Fareadamlar tarafından suikaste uğradıktan sonra hiçbir medeniyet ile dostane ilişkiler içerisine girilmeyeceğini savunuyordu. Aynı şekilde Lodos'ların da bu zihniyette olduğunu biliyoruz. (Hele ki İsmet Bey'e ait duvar kağıdı fotoğrafında, elinde kurt adam kellesi tutarken bulunduğunu varsayarsak). Arzlar bu konuda daha barışçıl.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

HolyShit yani oyunun hikayesini yalayan yutan, sonraki güncellemeleri önceden doğru tahmin eden bir oyuncu C.D. nin domuz oldugunu 2013 te söylemişti zaten.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sora yazdı:HolyShit yani oyunun hikayesini yalayan yutan, sonraki güncellemeleri önceden doğru tahmin eden bir oyuncu C.D. nin domuz oldugunu 2013 te söylemişti zaten.
Güzel kardeşim zaten sorun D harfinde değil C harfinde. "What is C standing for?" kısacası. Kaldı ki iddia kuponu skor tahmininde bulunur gibi bu tür şeylerde tahmin eden şahısları ilahlaştırıp doğru kabul etmeyi çok yanlış buluyorum. Bizim buradaki argümanlarımız sadece varsayım ve ihtimal üzerinedir. Eğer bahsi geçen şahsın "C" ile ilgili bir görüşü varsa yazabilirsin buraya yeni fikirlere herkes açık.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

VatanKIRIM yazdı:
Sora yazdı:HolyShit yani oyunun hikayesini yalayan yutan, sonraki güncellemeleri önceden doğru tahmin eden bir oyuncu C.D. nin domuz oldugunu 2013 te söylemişti zaten.
Güzel kardeşim zaten sorun D harfinde değil C harfinde. "What is C standing for?" kısacası. Kaldı ki iddia kuponu skor tahmininde bulunur gibi bu tür şeylerde tahmin eden şahısları ilahlaştırıp doğru kabul etmeyi çok yanlış buluyorum. Bizim buradaki argümanlarımız sadece varsayım ve ihtimal üzerinedir. Eğer bahsi geçen şahsın "C" ile ilgili bir görüşü varsa yazabilirsin buraya yeni fikirlere herkes açık.
HolyShit'in konularını bir araştır derim. Yok ben üşenirim diyeceksen hiç cevap yazma.
Konularım

Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kardeşim aynısından bin tane adam çıktı bu oyunda. Meranda Şahinkurt öncülüğünde sırf bu iş için çözümleme ekibi kuruldu. Eğer üşenmiyorsan at konunun altına C harfinin tanımını yaptığı konuyu inceleyelim. Oyun için fazla zor bir durum değil bu. İstersen ERG ve Kullanımı adlı konuma ya da Sığınaklar ile ilgili konularımı inceleyebilirsin. Ben olayın bilimsel açıklamasını yapan bir insanım. Kaldı ki konunun açılma sebebi C.D'nin Domuz olup olmaması değil C'nin anlamının ne olduğudur. Konuyu okumadan cevap yazacaksan "hiç yazma".
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

VatanKIRIM yazdı:Kardeşim aynısından bin tane adam çıktı bu oyunda. Meranda Şahinkurt öncülüğünde sırf bu iş için çözümleme ekibi kuruldu. Eğer üşenmiyorsan at konunun altına C harfinin tanımını yaptığı konuyu inceleyelim. Oyun için fazla zor bir durum değil bu. İstersen ERG ve Kullanımı adlı konuma ya da Sığınaklar ile ilgili konularımı inceleyebilirsin. Ben olayın bilimsel açıklamasını yapan bir insanım. Kaldı ki konunun açılma sebebi C.D'nin Domuz olup olmaması değil C'nin anlamının ne olduğudur. Konuyu okumadan cevap yazacaksan "hiç yazma".
Bilimselden sonrasını okumadım.
Konularım

Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şaşırmadım. Reşit olmayan bir bireyin yapacağı davranışlar ne de olsa.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

AFRASiYAB geldi tartışmayın bakim :D
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

viewtopic.php?f=46&t=106515

Ben konuyu buraya bırakıyorum sen şimdi onu da okumazsın ya her neyse ERG, Çemberlitaş ve Sığınaklar ile ilgili eski oyuncular ile bir araştırma konumuz bulunuyor. İlgisini çeken olursa inceleyebilir.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

VatanKIRIM yazdı:Şaşırmadım. Reşit olmayan bir bireyin yapacağı davranışlar ne de olsa.
Anlaşılan reşit olmak da yetmiyor bazen
Konularım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön