Ayıboğann Günlüğü - Eminönü
Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü
Rica ederim dostum. Hak ödemek yerine ileride birgün elbet benimde yardım isteyeceğim yerler olur. Ama bunu sakın yanlış anlama çıkar amaçlı olarak umarım bakmazsın.
Bu arada loncamıza geldiğin için teşekkür ederiz.
- bugra333
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bugün arkadaşlar hesabı 49 yaptık ve ilk defa kenana girdim bu hesapla tabi daha görevler eksik onları tamamlamaya devam edeceğim yarın bugün pek görev yapamadım 
Biraz ticaret vs derken gün sonunu hesabı full azat ( takılar azat cevo diğerleri tek efsun azat) dizmeyi başardım) ve 8m de para kaldı bana daha satacaklarım var ve bugün ibni solucan asa düşürdüm 10m ye satacağım hol de düştü şansıma
Şimdi kısa vade hedefim üzerimde ki itemlerin tamamını azat cevo yapmak
daha sonra nasıl büyük itemleri almak için para kasacağım onu düşünemiyorum herhalde 1 yılı geçer bir asa üretmem almam vs
çünkü çok büyük paralar dönüyor ortada
Kenandan bir görüntü:

Biraz ticaret vs derken gün sonunu hesabı full azat ( takılar azat cevo diğerleri tek efsun azat) dizmeyi başardım) ve 8m de para kaldı bana daha satacaklarım var ve bugün ibni solucan asa düşürdüm 10m ye satacağım hol de düştü şansıma
Şimdi kısa vade hedefim üzerimde ki itemlerin tamamını azat cevo yapmak
daha sonra nasıl büyük itemleri almak için para kasacağım onu düşünemiyorum herhalde 1 yılı geçer bir asa üretmem almam vs
Kenandan bir görüntü:

/f Ayıboğann
- bugra333
- Cin Avcısı
Arkadaşlar aranızda oyundan düşen oluyor mu kritik hata sebebiyle? ben hep holde oyundan düşüyorum ara ara mesela holde kasa açmaya çalıştığım zaman yada sebepsiz birden oyundan düşüyorum krtik hata yazıyor diğer bölgelerde de oluyor ama holde ki kadar çok olmuyor sebebini bilen var mı ? bilgisayar özelliklerinden kaynaklanacağını sanmıyorum i7 olan bir laptop var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim can sıkmaya başlıyor oyunda iken oyundan düşmek görevlerde vs sıkıntıya sokuyor.
/f Ayıboğann
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Hol bölgesi grafik olarak yüksekmiş , sistemi yoruyormuş , o yüzden hata veriyormuş.Bir yöneticinin mesajı aklımda kalmış.
Herkeste oluyor o.Özellikle hole girerken
Herkeste oluyor o.Özellikle hole girerken
- bugra333
- Cin Avcısı
Çok kaliteli bir günlük tutamasam da olduğu kadar idare edin artık beni de 
Arkadaşlar bugün de eksik görevleri yapmaya çalıştım yeraltı bölgesi görevleri ve kenan görevini vs aldım yaptım azat cevo eldivenini aldım şuana kadar 4 yada 5 kez kenan girdim hiç item düşmedi hep madalya
Kendime M2.5 Elektrik gözlük aldım 9m ye
görevlerden gelen örümcek gözü liderlik sembolü vs vs ve düşen bir kaç itemi satarak biraz elimde nakit para yaptım. Sizce elektrik bilgisi 1 tılsımı almaya değer mi ? 7-8m verip
şuan toplam elektrik hasarım 772 görünüyor üzerim full azat dizili eldiven mor renkli görev itemi azat cevo
ve takılar azat cevo diğerleri tek efsun azat
Bu da hesabın en son halinden bir görüntü

Arkadaşlar bugün de eksik görevleri yapmaya çalıştım yeraltı bölgesi görevleri ve kenan görevini vs aldım yaptım azat cevo eldivenini aldım şuana kadar 4 yada 5 kez kenan girdim hiç item düşmedi hep madalya
Kendime M2.5 Elektrik gözlük aldım 9m ye
görevlerden gelen örümcek gözü liderlik sembolü vs vs ve düşen bir kaç itemi satarak biraz elimde nakit para yaptım. Sizce elektrik bilgisi 1 tılsımı almaya değer mi ? 7-8m verip
şuan toplam elektrik hasarım 772 görünüyor üzerim full azat dizili eldiven mor renkli görev itemi azat cevo
ve takılar azat cevo diğerleri tek efsun azat
Bu da hesabın en son halinden bir görüntü

/f Ayıboğann
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Bence gereksiz olur 7-8m para verio alman.Düşündüğün gibi bir etkisi olmaz.3bin vuruyorsan bunun yüzde 10unu hesapla üstüne ekle yani 3300 vurursun.Az bir etkisi var
- bugra333
- Cin Avcısı
Peki şuan 3 item Azat cevo diğerleri tek efsun Azat üzerim hepsini Azat cevo yapmaya değer mi para verip?
Bundan sonrası için önerileriniz neler? Ne yapabilirim
Daha hidra kesme vs vs görevleri duruyor ve grup bölgelerinde sadece kenan görevlerini yaptım
Elimde de 30M civarında nakit var
Daha hidra kesme vs vs görevleri duruyor ve grup bölgelerinde sadece kenan görevlerini yaptım
/f Ayıboğann
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Azat Cevo'ya gerek yok şu an.Görevlerine ve Grup bölgelerine odaklan.Sonra elindeki parayı katlayarak önce Kıyamet Asa bas ve daha sonrası da Meteorit 1 tılsımı.bugra333 yazdı:Peki şuan 3 item Azat cevo diğerleri tek efsun Azat üzerim hepsini Azat cevo yapmaya değer mi para verip?
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Sığınak ve Migrat bölgelerinden fiziksel hasar itemleri düşürmeye bak.Kıyamet asa ve m1 basarsan ÇT senindir