M1 Şart Mı Yani ?
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Re: M1 Şart Mı Yani ?
Tamam o zaman o tılsımı olmayan kat kat iyi oynayan arkadaşlar grup kurup gitsinler çt ye
sizi tutan ne , laf yetiştirmeyin çt atın gençler
)
Laf atmıyoruz bazı insanları ezik seviyesinde görmek nitelendirmek tılsımlardan dolayı yanlıştır. Olanları da görüyoruz, büyücülükten bihaber çoğu.inquisitor yazdı:Tamam o zaman o tılsımı olmayan kat kat iyi oynayan arkadaşlar grup kurup gitsinler çt yesizi tutan ne , laf yetiştirmeyin çt atın gençler
)
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Herkes 340 m toplayamaz diye bir kaide yok aslında. Kendi düşüncem. M1 olmadan artık sıkıcı bir gaffar kesimi yapmak istemiyor insanlar.20 dk da gaffarı kesmek var ve yine 2 saatte gaffarı kesmek var sizce hangisi?
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bu kadar deli gibi çar dizmek istiyorsanız tılsımda o çarın bir parçası aşağı yukarı elinizde avucunuzda hiçbir şeyiniz yoksa 1 ay da çok rahat üretirsiniz.Kimseyle de bu şekilde muhatap olmadan direk m1 arayan gruba al kardeşim beni diyebilirsiniz en temizi bu çünkü size yardım eden adam 2 gün gelip başınıza kakabilir bunu.
Ego canım kardeşim,ego.Ama şahsen bende almıyordum m1'sizleri.Neden? Çünkü beni almayanlar aynı isimlerdi.Ben 2331 hasar geleyim diyordum ki o hasarım vardı mor gözlüğüm falan,almıyordu.Ardından m1 met 23'ü basınca onlar 1600 hs'li çarlarla ''Kanka geleyim mi?'' demeye başladılar,almadım.Bugün olsun gene almam.200 tl'ye yakın para yatırmıştım çt'ye girmek için,eğer geri alamasaydım o parayı bugün nefretle söverdim.Yapacak bir şey yok,bırakın gitsin.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
M1 + Met 2 3 ile 15 dk da bir gaffar atarsın saatte 4 gaffar eder
sadece M1 ile 30 35 dk da gaffar atarsın saatte 2 gaffar eder
Tılsımsız grupla 45 dk da kesersin ki grup biraz tecrübeliyse.
Saatte 4 gaffar atmak herkes için daha makul gelmektedir ve şöylede bir gerçek var evet bizde m1 siz zamanlarda oynadık met 2 3 yoktu bizdede ama çemberli taşı bir kenara bırakıp gittik maden topladık tılsım yaptık.
15 dk da bir gaffara girdiğini 1 saat gaffar atan oyuncunun 4 kere gaffar 4 kere semiha 4 kerede stuart 20 ejderha ve dinazor iksir aldığını ve item düşürme ihtimalini 4 e katladığını düşünürsek.
M1+met 23 ü olan birisi neden 45 dk lık grupla gitmek istesin ki ?
sadece M1 ile 30 35 dk da gaffar atarsın saatte 2 gaffar eder
Tılsımsız grupla 45 dk da kesersin ki grup biraz tecrübeliyse.
Saatte 4 gaffar atmak herkes için daha makul gelmektedir ve şöylede bir gerçek var evet bizde m1 siz zamanlarda oynadık met 2 3 yoktu bizdede ama çemberli taşı bir kenara bırakıp gittik maden topladık tılsım yaptık.
15 dk da bir gaffara girdiğini 1 saat gaffar atan oyuncunun 4 kere gaffar 4 kere semiha 4 kerede stuart 20 ejderha ve dinazor iksir aldığını ve item düşürme ihtimalini 4 e katladığını düşünürsek.
M1+met 23 ü olan birisi neden 45 dk lık grupla gitmek istesin ki ?
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Grup bölgeleri ilk geldiği zamanlarda Sığınak ve Migrat için Ejder Asalı büyücü aranıyordu. O zamanlarda bile çok eleştirilen fakat bi çözüme kavuşmayan haklı bir istekti bu. Çünkü Ejder Asanın gücü diğer asaların gücüne kıyasla daha yüksekti.
Zaman geçti Çemberlitaş geldi. İlk aylarda Sığınak ve Migrattan alacağı olmayan büyücüler aranmaya başladı. Sonra durum daha da ilginçleşti Çemberlitaş itemleri eksiksiz olan büyücüler aranmaya başladı. İtem düşürmek için gireceğim bölge için bile düşürmek istediğim itemlerimin olması gerekiyordu.
Ve şimdi tılsımlar var. Az önceki ilginçliğe ek olarak birde tılsım isteniyor. Daha da ilginçleştiriyor durumları. Bilemiyorum belki daha ilginç istekleri olan arkadaşlar vardır yine.
Konuya aslında yorum yapmayacaktım fakat tılsımı olmayan büyücüleri kötüleyen arkadaşların yorumlarını gördüm ve gerçekten yüzümde bir gülümseme oluşturdular. Oyunların ne için varolduğunu çözemeyen arkadaşlar onlar. Ben biraz yardımcı olmak istiyorum onlara oyunlar en iyi olmanız için, en iyi itemlere sahip olmanız için ya da birilerini kendinizden küçük görmeniz için değil eğlenmeniz içindir. Bununda en büyük kanıtı bütün itemlerini dizip, tılsımlara sahip olup oyunu oynamayı azaltan hatta bırakan insanlardır. Bunlardan birisi de benim ne yazık ki.
39 level zamanlarında iteminizin tam olmasının ya da -o zamanlar için- gözlüğünüzün olması bir şeyi değiştirmezdi. Çünkü genellikle klan savaşları etrafında oyun döndüğünden dolayı herkes kendi eğlencesine bakardı. Ben çok iyi hatırlıyorum internet bağlantım yüzünden oyundan düştüğümde geri dönebilmek için can attığımı çünkü eğlencesi vardı. Şimdi yok.
Neyse ben sözü çok fazla uzattım. Sorunun cevabı kısaca m1'e ihtiyaç yok. Fakat oyuncuların bazıları oyunu eğlenmek için değilde bambaşka amaçlar yüzünden oynadığından dolayı böyle istekleri olabiliyor. Olsun onlarda bir gün anlayacaklar. Sizin yapacağınız en doğru iş kendi grubunuzu kendiniz kurmanız olacaktır.
İyi akşamlar
Zaman geçti Çemberlitaş geldi. İlk aylarda Sığınak ve Migrattan alacağı olmayan büyücüler aranmaya başladı. Sonra durum daha da ilginçleşti Çemberlitaş itemleri eksiksiz olan büyücüler aranmaya başladı. İtem düşürmek için gireceğim bölge için bile düşürmek istediğim itemlerimin olması gerekiyordu.
Ve şimdi tılsımlar var. Az önceki ilginçliğe ek olarak birde tılsım isteniyor. Daha da ilginçleştiriyor durumları. Bilemiyorum belki daha ilginç istekleri olan arkadaşlar vardır yine.
Konuya aslında yorum yapmayacaktım fakat tılsımı olmayan büyücüleri kötüleyen arkadaşların yorumlarını gördüm ve gerçekten yüzümde bir gülümseme oluşturdular. Oyunların ne için varolduğunu çözemeyen arkadaşlar onlar. Ben biraz yardımcı olmak istiyorum onlara oyunlar en iyi olmanız için, en iyi itemlere sahip olmanız için ya da birilerini kendinizden küçük görmeniz için değil eğlenmeniz içindir. Bununda en büyük kanıtı bütün itemlerini dizip, tılsımlara sahip olup oyunu oynamayı azaltan hatta bırakan insanlardır. Bunlardan birisi de benim ne yazık ki.
39 level zamanlarında iteminizin tam olmasının ya da -o zamanlar için- gözlüğünüzün olması bir şeyi değiştirmezdi. Çünkü genellikle klan savaşları etrafında oyun döndüğünden dolayı herkes kendi eğlencesine bakardı. Ben çok iyi hatırlıyorum internet bağlantım yüzünden oyundan düştüğümde geri dönebilmek için can attığımı çünkü eğlencesi vardı. Şimdi yok.
Neyse ben sözü çok fazla uzattım. Sorunun cevabı kısaca m1'e ihtiyaç yok. Fakat oyuncuların bazıları oyunu eğlenmek için değilde bambaşka amaçlar yüzünden oynadığından dolayı böyle istekleri olabiliyor. Olsun onlarda bir gün anlayacaklar. Sizin yapacağınız en doğru iş kendi grubunuzu kendiniz kurmanız olacaktır.
İyi akşamlar
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ne hadle anlamadım? Bu adam banlandı mı forumdan? Tılsımı olmayan herkese ezik diyor adam. NERULL BAKAR MISIN?inquisitor yazdı: ↑21 Mar 2016 21:56 Sadece 1 tane tılsımın olduğunu söylemiştim üste. Gazap 1 3 o da. Ve evet , Şifacı veya tank olmadığı sürece, tılsımı olmayan eziktir açık ve net. Oyun tılsım ve özellikleri üzerine kurulu ise, sadece gazap 1 3 max hasar olmam bile yetersiz ve ezikce olduğunu düşünüyorum. Kendimi de eleştirebiliyorum burada. 1 hafta kasıp bunu yapabildim ve para kasmaktan sıkıldım sonraanlatabildim mi. kendini sık, m1 ini yap, leşçiler gibi aslanlara kıhlama
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
Aynen katılıyorum 2 m1 ziyadesiyle yeterli.ikizler92 yazdı: ↑18 Mar 2016 01:29 Grubda 2 kişide m1 olması yeterli geri kalan 2 büyücü 2000 hs olsa bile çok rahat yaratıklar kesiliyor.
2 tane m1 zaten makineye konst açtıgı an diğer m1 siz büyücüler 2 3 fizik atsalar makine pert.
Vurdugun hasarlar boşa bile gidiyor yaratıklar keklik gibi kesiliyor 2 m1 ile
Ama gelde bunu oynayanlara anlat
dipnot:17 tane 3. kademe tılsımım var
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Hatırlatmak gerekirse, çemberlitaş itemlerini edinmeden holde kasmak mantıksız birşey. Daha sonra gelen bir bölge ve oraya çemberlitaş itemleriyle gidilmesi gerek. Sen insanlar fevzi bey itemlerle orada kasmıyor diye suçlarsan... Sadece fevzi bey itemlerle holde kasıp para yapabilecek insan tanımıyorum, tanımam mümkün değil. Maden çeksen piyasa ölü. Oradan konuşmak çok kolay galibainquisitor yazdı: ↑18 Mar 2016 13:52 Saatlerce holde sabahlayıp kendine tılsım basanla, holde belli bi zaman takılıp daha sonrasında "Bizim tılsımımız yok diye almıyor." lafını etmek de yanlış bence. Yukarıda da önerdiğim gibi, zamanın varsa, sıkılmayacaksan, daha doğru söylemek gerekirse kuru gürültü yapmayacaksan 2 2 2 yi , veya 4 1 1 i m1 i olmayan , hatta acemi insanlarla yaparsan bölgeyi , alıştıktan sonra gayet hoş vakit geçirir ve dizersin. M1 M23 tılsımı olan insanların grubuna "M1 im yok gerekli mi ki " demen oldukça yalnış. Ya holde emeğini sergileyerek, hakkını vererek M1 M23 alıp veya üretip onlarla sıkıntısız girersin, ya da dediğim gibi tılsımı olmayan diğer insanlarla girersin. Bu ikisi dışında söyleyeceğin herhangi birşey "ağlamak" sınıfına girer, hoş değil bu da![]()
edit: küçük bir hesap yapalım, m1 + m23 isteniyor. ikisi 900 m. fevzi bey itemli biri 600 hs. her skilli 2000 vursa 6 vuruşta yaklaşık bir örümceği keser. 6 vuruş yetenek başı 4 saniye + yetenek başı bekleme süresi var.30 saniye de bir örümceği kesecek. sence 30 saniye de o adam mı örümceği keser örümcek mi adamı?(2. skili saymıyorum çünkü hasarı 0 olucak birini 600 yapabilmek için)