Sunucunun En İyi Loncası Hanqisi??...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Sunucunun En İyi Loncası Hanqisi??...
Kskxizmir pls bı nıck yaz yha bak ozamn sana bu lafları nasıl yutturacam ...!!!
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yan chaRım Sosxleo EEEEEEEEEEEEE neTcennnnn söLeee sende o dot vaRmı
....
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
- zebani27
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca ları seçerken genel itibari ile düşünüp seçmeniz daha sağlıklı olur.
ROWxİRONMAN
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .
Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.
KONFUÇYÜS
- emreyerlikaya
- İskele Babası
- Klan: Lodos
bu konulara 25 kere cewap weriliyo hala ve hala açılmaya dewam ediyo yeter.!!!!
~ EMİNÖNÜ ~
emreyerlikaya
Yerlikayacity
~ SANCAK ~
Gkbxxyerlikaya
GkbxxJava
Gkbxxjellyboy
Gkbxxhypnogaja
Canijames
emreyerlikaya
Yerlikayacity
~ SANCAK ~
Gkbxxyerlikaya
GkbxxJava
Gkbxxjellyboy
Gkbxxhypnogaja
Canijames
-
- Sahaf Yardımcısı
Kskxizmir örendım çarlarını merak etme Joob Cnquerorxsheytan Goldenxberk ve Joob içerikli olan lonca çarları ezme
Başkalrı üstünden adını yuceltmeye çalışma Çünku senden anca şaklaban olur...!!!
Başkalrı üstünden adını yuceltmeye çalışma Çünku senden anca şaklaban olur...!!!
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
tamam la gkb en iyisiemreyerlikaya yazdı:bu konulara 25 kere cewap weriliyo hala ve hala açılmaya dewam ediyo yeter.!!!!
asdadsa
haklı ama adam açmayın artık şöyle konular.en iyi yoktur azimli vardır
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
- emreyerlikaya
- İskele Babası
- Klan: Lodos
gülme la deliTydixx yazdı:tamam la gkb en iyisiemreyerlikaya yazdı:bu konulara 25 kere cewap weriliyo hala ve hala açılmaya dewam ediyo yeter.!!!!
asdadsa
haklı ama adam açmayın artık şöyle konular.en iyi yoktur azimli vardır
~ EMİNÖNÜ ~
emreyerlikaya
Yerlikayacity
~ SANCAK ~
Gkbxxyerlikaya
GkbxxJava
Gkbxxjellyboy
Gkbxxhypnogaja
Canijames
emreyerlikaya
Yerlikayacity
~ SANCAK ~
Gkbxxyerlikaya
GkbxxJava
Gkbxxjellyboy
Gkbxxhypnogaja
Canijames
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
dimi insanın sinirlerini bozuyor 
bi ara gel bekleriz mavi topazda çay içeriz
bi ara gel bekleriz mavi topazda çay içeriz
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Selamlar
Öncelikle genel fikrimi yazacağım hiç kimseyi kast etmeden.
Bireyler topluluklar yaptıkları ile değerlendirilir. Bir oluşum yaparken hedefi olmalı.
Ben sunucumuzu geçtim ikv de gerçek manada lonca olduğuna inanmıyorum. Topluluklar örnek olmak
zorundadır sorumluluk ister yönetilmek yönetmek burda önüne gelen ( a loncası b loncası ) açıyor bunlarda
tabeladan ibaret bunları yapanların yaşları kültür seviyeleri ne derecedeki ufacıkta olsa bir topluluğu yönetebilsin.
Şimdi adam çar kasmak için lonca açmasınımı diyeyim kp kasmak için lonca açtım demesinimi itemler madenler
vs vs toplamak için insanları kullanmak lonca adı lonca amacı bunlar olmamalı kimse bunları yok diyemez.
Oyunun tecrübelisiyim hiç bir zaman hiç bir loncaya katılmadım bu saydıklarım olduğu sürecede asla katılmayı düşünmüyorum. Yaşı belli kültürü belli kişilerin kuklası olmadım olmamda gel deyince gel git deyince git olmam.
Şaheser üretilir lonca kapatılmıştır denir. Her halde daha amaç bitmemiş olmalıki gene kapatılmıştır denen
lonca gene faallik yapmaya çalışmaktadır. Baştada dediğim gibi ekip işi olmalı bir kişinin gel gel git git demesiyle
bu işler olmaz. İyi örnekler olmak zorundayız birey olalım her hangi bir isimle bir topluluk olsun. Yaptığı ile yaptıklarımızla bırakalım bizi değerlendirenler değerlendirsin. Uzun ömürlü başarılı herkesin övünç duyduğu
loncalar olması dileğimle..... İyi eylenceler. (Bu arada birazcık atalar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar umarım başarılı olurlar saydığım yollarda)
Sarıgülx Sarıgüll
Öncelikle genel fikrimi yazacağım hiç kimseyi kast etmeden.
Bireyler topluluklar yaptıkları ile değerlendirilir. Bir oluşum yaparken hedefi olmalı.
Ben sunucumuzu geçtim ikv de gerçek manada lonca olduğuna inanmıyorum. Topluluklar örnek olmak
zorundadır sorumluluk ister yönetilmek yönetmek burda önüne gelen ( a loncası b loncası ) açıyor bunlarda
tabeladan ibaret bunları yapanların yaşları kültür seviyeleri ne derecedeki ufacıkta olsa bir topluluğu yönetebilsin.
Şimdi adam çar kasmak için lonca açmasınımı diyeyim kp kasmak için lonca açtım demesinimi itemler madenler
vs vs toplamak için insanları kullanmak lonca adı lonca amacı bunlar olmamalı kimse bunları yok diyemez.
Oyunun tecrübelisiyim hiç bir zaman hiç bir loncaya katılmadım bu saydıklarım olduğu sürecede asla katılmayı düşünmüyorum. Yaşı belli kültürü belli kişilerin kuklası olmadım olmamda gel deyince gel git deyince git olmam.
Şaheser üretilir lonca kapatılmıştır denir. Her halde daha amaç bitmemiş olmalıki gene kapatılmıştır denen
lonca gene faallik yapmaya çalışmaktadır. Baştada dediğim gibi ekip işi olmalı bir kişinin gel gel git git demesiyle
bu işler olmaz. İyi örnekler olmak zorundayız birey olalım her hangi bir isimle bir topluluk olsun. Yaptığı ile yaptıklarımızla bırakalım bizi değerlendirenler değerlendirsin. Uzun ömürlü başarılı herkesin övünç duyduğu
loncalar olması dileğimle..... İyi eylenceler. (Bu arada birazcık atalar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar umarım başarılı olurlar saydığım yollarda)
Sarıgülx Sarıgüll
kskxizmir yazdı:buse24buse yazdı:Bence Gökx[*][[/color]color=#BF00BF]Rowx[*][[/color]color=#0000BF]Atax[*][[/color]color=#00FFFF]Yeniçerix [eskıden süperdi % 100][*][/color]
Viktoriaxbuse
buseciM zekANA hYrNIm DA aZ dÜüsn öLe yoRM ET diyeR yoRmLaRI oKU bu ArADA yas kac ?
onun yaşını bilemeyizde senin yaşın 8 den yukarı değildir
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong