@busecalikk
oyuna ilk başlıyanların bilgisi yada arkdaşı olmayan zati dükkanın yerini loncanın yerini bilmyecegi için düz keseceklerdir ben bu oyunu oynayacam diyenler için başlıyacaksan önce cemberli kutu al diye yönlendirme mantıklı bir yonlendirme.
Yapan varmı yapan var. Para harcayan varmı var Once oynamış sonra bırakmışların tümü bu sekilde kesiyorlar.
İlk defa başlıyanalrda 5 levele kadar görev yerleri neyde diyor yardım istiyor ondan sonra basıyor küfürü bir daha girmiyor.
Sonradan zati alacan almadan bu yolu dene tavsiye niteliğinde iyi kötü yonden ise banane da nasıl keserse kessin olur.
İlk başlıyanların hole gidip al şu 5500 akçeyi beni 49 yap demeleri sadeceo kişiler oyuna ilk ayak basmadan dolandırılmış olmaları demektir.
Hem akçeden olacaklar hem oyundan.
En Hızlı Level Nasıl Kasılır?
Re: En Hızlı Level Nasıl Kasılır?
A R Z L O D O S
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1 katılıyorum.ARZLODOS yazdı:@busecalikk
oyuna ilk başlıyanların bilgisi yada arkdaşı olmayan zati dükkanın yerini loncanın yerini bilmyecegi için düz keseceklerdir ben bu oyunu oynayacam diyenler için başlıyacaksan önce cemberli kutu al diye yönlendirme mantıklı bir yonlendirme.
Yapan varmı yapan var. Para harcayan varmı var Once oynamış sonra bırakmışların tümü bu sekilde kesiyorlar.
İlk defa başlıyanalrda 5 levele kadar görev yerleri neyde diyor yardım istiyor ondan sonra basıyor küfürü bir daha girmiyor.
Sonradan zati alacan almadan bu yolu dene tavsiye niteliğinde iyi kötü yonden ise banane da nasıl keserse kessin olur.
İlk başlıyanların hole gidip al şu 5500 akçeyi beni 49 yap demeleri sadeceo kişiler oyuna ilk ayak basmadan dolandırılmış olmaları demektir.
Hem akçeden olacaklar hem oyundan.
ve Sanırım başka yok. Ama burada Hediye paketi belirli zamanlarda verildiği için eklenemez. Yani Arkadaşımız bize Çift exp artırıcının bu kadar Etkisi olacağını göstermiş gayet de güzel tabi. ve Sonra MERT 'e de katılıyorum o yöntemde güzel ama şimdi bunların gereği yok çünkü 5 level yapıp hole inen herkes bir kaç saat içerisinde de 49 olabilme imkanına sahip olabilir tabi bu exp artırıcı plus vs varsa .. Güzel bir konuya değişmişsiniz tebrik ederim.ARZLODOS yazdı:Bende sana katılmıyorum ve artıyorum.BunudaBanlayin yazdı:Konunun başlığı "En" ibaresini haketmiyor : ) Neden mi ? Hem üyelik Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı artırıcı alıp ekstra olarak Lonca Lisansı alarak Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı artırıcı ürününden faydalanılabilir. Ayrıca Plus Paketten gelen %50 de hesaplanırsa , En hızlı Karakter kasma şekli %150 oluyor.
Hediye Artıcı yüzde 30 (arada 50 oluyor) lonca yüzde 50 normal yüzde 50 plustan gelen yüzde 50
Toplam 180 eder.
Video cekimi güzel hızlı mod
Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |