En Hızlı Level Nasıl Kasılır?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: En Hızlı Level Nasıl Kasılır?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

@busecalikk

oyuna ilk başlıyanların bilgisi yada arkdaşı olmayan zati dükkanın yerini loncanın yerini bilmyecegi için düz keseceklerdir ben bu oyunu oynayacam diyenler için başlıyacaksan önce cemberli kutu al diye yönlendirme mantıklı bir yonlendirme.

Yapan varmı yapan var. Para harcayan varmı var Once oynamış sonra bırakmışların tümü bu sekilde kesiyorlar.
İlk defa başlıyanalrda 5 levele kadar görev yerleri neyde diyor yardım istiyor ondan sonra basıyor küfürü bir daha girmiyor.

Sonradan zati alacan almadan bu yolu dene tavsiye niteliğinde iyi kötü yonden ise banane da nasıl keserse kessin olur.

İlk başlıyanların hole gidip al şu 5500 akçeyi beni 49 yap demeleri sadeceo kişiler oyuna ilk ayak basmadan dolandırılmış olmaları demektir.
Hem akçeden olacaklar hem oyundan.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

ARZLODOS yazdı:@busecalikk

oyuna ilk başlıyanların bilgisi yada arkdaşı olmayan zati dükkanın yerini loncanın yerini bilmyecegi için düz keseceklerdir ben bu oyunu oynayacam diyenler için başlıyacaksan önce cemberli kutu al diye yönlendirme mantıklı bir yonlendirme.

Yapan varmı yapan var. Para harcayan varmı var Once oynamış sonra bırakmışların tümü bu sekilde kesiyorlar.
İlk defa başlıyanalrda 5 levele kadar görev yerleri neyde diyor yardım istiyor ondan sonra basıyor küfürü bir daha girmiyor.

Sonradan zati alacan almadan bu yolu dene tavsiye niteliğinde iyi kötü yonden ise banane da nasıl keserse kessin olur.

İlk başlıyanların hole gidip al şu 5500 akçeyi beni 49 yap demeleri sadeceo kişiler oyuna ilk ayak basmadan dolandırılmış olmaları demektir.
Hem akçeden olacaklar hem oyundan.
+1 katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
DadasBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DadasBey »

ARZLODOS yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Konunun başlığı "En" ibaresini haketmiyor : ) Neden mi ? Hem üyelik Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı artırıcı alıp ekstra olarak Lonca Lisansı alarak Lonca Puanı ve Tecrübe Puanı artırıcı ürününden faydalanılabilir. Ayrıca Plus Paketten gelen %50 de hesaplanırsa , En hızlı Karakter kasma şekli %150 oluyor.
Bende sana katılmıyorum ve artıyorum.

Hediye Artıcı yüzde 30 (arada 50 oluyor) lonca yüzde 50 normal yüzde 50 plustan gelen yüzde 50

Toplam 180 eder. :D

Video cekimi güzel hızlı mod

Resim
ve Sanırım başka yok. Ama burada Hediye paketi belirli zamanlarda verildiği için eklenemez. Yani Arkadaşımız bize Çift exp artırıcının bu kadar Etkisi olacağını göstermiş gayet de güzel tabi. ve Sonra MERT 'e de katılıyorum o yöntemde güzel ama şimdi bunların gereği yok çünkü 5 level yapıp hole inen herkes bir kaç saat içerisinde de 49 olabilme imkanına sahip olabilir tabi bu exp artırıcı plus vs varsa .. Güzel bir konuya değişmişsiniz tebrik ederim. :)

SavaşçıBüyücüŞifacı
DaDaşBeyDaDasBeyDaDasBeyII[/b]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön