Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Anlaşılan büyük bir ilgi oluşmaya başlamış bile. Bir E-spor sitesi hazırlıyorum diğer oyunlar için. Yayınlar, haberler, turnuvalar, Takım ve oyuncu arama sayfası vb. olacak Kader Mühürleri 'ne de yer vereceğiz gibi görünüyor. Takım veya oyuncu bulma olayı kolaylaşabilir. Kullanılacak temayı bulabilirsek kodlamayı bitirmeyi planlıyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Benim Anlamadığım Elinizde Bir Oyun Varken Yeni Bir Oyun Geliştirmenin Amacı Ney Gelen Para Mı Yetmedi Boğazlarına [[[Gmlere Lafım Yok Gönüllü Kişi Oldukları İçin]]] anlamadım gitti neyse uzun lafın kısası ikv oyuncularına güveniyorlar ancak oynamayın ben oynamayacağım tercih sizin.
Mevcut oyun motorunun daha fazla geliştirilemeyebileceğinden olabilir mesela. Bazı şeylere sıfırdan başlamak en iyisidir.V1Pasa yazdı:Benim Anlamadığım Elinizde Bir Oyun Varken Yeni Bir Oyun Geliştirmenin Amacı Ney Gelen Para Mı Yetmedi Boğazlarına [[[Gmlere Lafım Yok Gönüllü Kişi Oldukları İçin]]] anlamadım gitti neyse uzun lafın kısası ikv oyuncularına güveniyorlar ancak oynamayın ben oynamayacağım tercih sizin.
Yeni bir oyun, yeni bir hikaye, daha iyi grafikler vs vs.
NOT: İKV'ye Sobee istediğini yapma hakkına sahip. Karakterler sizin diye ya da para yatırdınız diye oyunun sahibi yapmaz oyuncuları.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kader Mühürleri Resmi Facebook sayfasından yeni bir görsel eklendi.Oyun içindeki bazı BOSS'ların fotoğrafları olduğunu düşünüyorum.Yorum sizin 

Evet artık 2 ihtimal oluştu. 5 karakter veya 5 boss var oyundaberkan587 yazdı:Kader Mühürleri Resmi Facebook sayfasından yeni bir görsel eklendi.Oyun içindeki bazı BOSS'ların fotoğrafları olduğunu düşünüyorum.Yorum sizin
Ama sınıfların itemli halleri gibi görünüyor.
Suikasçı - Büyücü - Şifacı - Okçu- Savaşçı
Mustafa Kemal Atatürk
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka

evet karakter sınıfları bunlar sıra ile;
suikastçı-şifacı-savaşçı-okçu-büyücü

Sıralamayı karıştırmışım.Yorukefe yazdı: Suikasçı - Büyücü - Şifacı - Okçu- Savaşçı
Bu şekilde olacakBaltalilah yazdı:
evet karakter sınıfları bunlar sıra ile;
suikastçı-şifacı-savaşçı-okçu-büyücü
Mustafa Kemal Atatürk
- THilaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Örgülü
berkan587 yazdı:Son görsellerden nereden alındı :?:Yorukefe yazdı:
Sobee tasarımcısı sayfasından alınmış.. https://www.facebook.com/keramazottiworks/
''Sorun aslında ne olduğun değil.Yaptığın şeyler seni diğerlerinden ayırır.''

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ

Steam Adresim:http://steamcommunity.com/id/thilar
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ